Knife fork icon red

De Witte Zwaan

€ 72,50 € 52,50

Overheerlijk 6-gangen diner inclusief 4 amuses

De Witte Zwaan

9,3 (95 reviews)

Overheerlijk 6-gangen diner inclusief 4 amuses € 72,50 € 52,50

Reserveer een tafel

Deal
Overheerlijk 6-gangen diner inclusief 4 amuses
€ 72,50 € 52,50

Een ontspannen avond genieten van creatieve gerechten? Dan ben je bij restaurant De Witte Zwaan in De Bilt aan het juiste adres! Aan het roer van de keuken staat Timo Agterberg. Hij kookt graag met smaakvolle seizoensproducten van eersteklas kwaliteit, daarbij rekening houdend met respect en liefde voor de natuur. Laat je daarbij door de gastvrouw van De Witte Zwaan, Danique Haaksmans, helemaal in de watten leggen. Geniet hier van een culinaire reis dankzij de ongedwongen sfeer, de fenomenale gerechten en de fantastische gastvrijheid.

Wil je dit allemaal zelf ervaren? Wacht dan niet langer en reserveer snel een overheerlijk 6-gangen diner inclusief 4 amuses voor slechts € 52,50!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Gastronomisch 4-gangen diner inclusief 4 amuses
€ 52,50 € 42,-

Heb jij zin om op een exclusieve culinaire reis te gaan? Dan ben je bij restaurant De Witte Zwaan in De Bilt aan het goede adres. Hier kun je genieten van de voortreffelijke en creatieve gerechten van chef Timo Agterberg en zijn team. Er wordt gebruik gemaakt van seizoensgebonden en verse ingrediënten van sublieme kwaliteit. De ongedwongen sfeer en de fantastische gastvrijheid van gastvrouw Danique Haaksman zal de reis compleet maken en zorgen voor een fenomenale avond.

Met wie kom jij je genieten van het voortreffelijke 4-gangen diner inclusief 4 amuses voor slechts € 42,00?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Waanzinnige 3-gangen lunch
€ 30,-

Een middagje culinair genieten in de Bilt? Breng dan snel een bezoekje aan restaurant De Witte Zwaan! Chef Timo Agterberg staat bekend om zijn verrassende smaakcombinaties van diverse ingrediënten. Creativiteit, passie, gedrevenheid en hartstocht zijn elementen die ontzettend belangrijk zijn in dit restaurant. Daarnaast staat gastvrijheid ook hoog in het vaandel. Laat je hier verwennen door alle fenomenale gerechten en de vriendelijkheid van het personeel.

Wil je dit graag zelf ervaren tijdens een overheerlijke lunch? Wacht dan niet langer en boek nu snel deze waanzinnige 3-gangen lunch voor slechts € 30,00!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 95 mensen zeggen over De Witte Zwaan

9.3
(95 reviews)
Eten
9.6
Service
9.4
Sfeer
9.0
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super avond, fantastisch gegeten met de ene smaakverrassing na de andere. Zeer mooi combinatie met het wijnarragement!

marjolijn op 12 december 2019
Geverifiëerd
Danique Haaksman heeft gereageerd op 12 december 2019

Goedenavond, ook hier dank voor uw recensie! Graag tot ziens in ons restaurant.


8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten en attente bediening!

ingrid op 11 december 2019
Geverifiëerd
Danique Haaksman heeft gereageerd op 11 december 2019

Goedenavond Ingrid, hartelijk dank voor uw recensie en bezoek aan ons restaurant! Fijn te lezen dat u heeft genoten, we hopen u graag nog eens terug te zien. Hartelijke groet, Danique - team de Witte Zwaan


"Avond compleet"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Gekozen voor het 6 gangen menu + amuses. Een fantastisch menu met veel aandacht voor presentatie. En het was nog lekker ook. Bij het menu een Riesling huiswijn gedronken. Ook genoten van de bediening die zeer correct was en alles duidelijk uitlegde. Een aanrader!

Daphne op 07 december 2019
Geverifiëerd
Danique Haaksman heeft gereageerd op 08 december 2019

Goedemiddag Daphne, hartelijk dank voor de recensie! Graag tot de volgende keer. Hartelijke groet, Danique - team de Witte Zwaan


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben genoten van het eten, sfeer en prettige bediening. Woorden kunnen de heerlijke gerechten niet beschrijven. Maar het was top!

Eva op 07 december 2019
Geverifiëerd
Danique Haaksman heeft gereageerd op 08 december 2019

Goedemiddag Eva, hartelijk dank voor de recensie en je bezoek aan ons restaurant! We hopen je graag terug te zien. Hartelijke groet, Danique - team de Witte Zwaan


"Heerlijk gegeten!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hadden het 6 gangen menu gekozen. Ontzettend lekker en verrassende elementen op het bord. Fijn dat een halve wijn-glas arrangement ook mogelijk is, mooie wijnen geschonken!

Mariska van Zanten op 04 december 2019
Geverifiëerd
Danique Haaksman heeft gereageerd op 04 december 2019

Goedemiddag mevrouw van Zanten, hartelijk dank voor uw bezoek aan ons restaurant en recensie! We hopen u graag weer terug te zien. Hartelijke groet, Danique - team de Witte Zwaan

Plattegrond Alle restaurantdeals in De Bilt e.o.

Dorpsstraat 8 3732 HJ De Bilt

Over De Witte Zwaan

Restaurant de Witte Zwaan, gelegen in het 'oude dorp' van De Bilt, is een overheerlijk restaurant. Aan gastvrijheid wordt veel waarde gehecht en dat merk je! De menukaart is geïnspireerd door de moderne Franse keuken. De dagverse ingrediënten komen van lokale producenten. De waanzinnige wijnen uit landen over de hele wereld maken de hemelse gerechten helemaal af. Wil je ook een avond helemaal in de watten gelegd worden? Kom dan snel langs bij de Witte Zwaan.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in De Bilt e.o.
B90052e6f0

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden