Knife fork icon red

De Witte Zwaan

€ 70,-

7-gangen Luxe menu

De Witte Zwaan

9,3 (92 reviews)

7-gangen Luxe menu € 70,-

Reserveer een tafel

Deal
7-gangen Luxe menu
€ 70,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week serveren toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.

Met dit keer een spannende culinaire twist…Tijdens deze editie serveert restaurant De Witte Zwaan namelijk ook een speciaal luxe menu!

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 02 april 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Smaakmakend 6-gangen diner + 4 amuses
€ 72,50 € 52,50

Restaurant De Witte Zwaan in de culinaire gids van Gault & Millau gestegen naar 13 punten deze knappe onderscheiding laat zien dat patron cuisinier Timo en zijn team bij de top van culinair Nederland hoort! Speciaal voor jou serveren ze nu een culinair 6-gangen menu met meerdere amuses.

Deze deal is maar tot eind februari te reserveren dus wacht niet te lang!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 29 februari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Waanzinnige 3-gangen lunch
€ 30,-

Chef-kok Timo Agterberg staat bekend om zijn verrassende combinaties van diverse ingrediënten. Creativiteit, passie, gedrevenheid en hartstocht zijn elementen die ontzettend belangrijk zijn in dit restaurant. Dit lijkt zijn vruchten af te werpen, want het restaurant heeft namelijk 12 Gault&Millau punten en een notering in de Lekker top500.

Wil je deze waanzinnige lunch zelf ervaren? Reserveer dan snel je tafeltje!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 maart 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 92 mensen zeggen over De Witte Zwaan

9.3
(92 reviews)
Eten
9.6
Service
9.4
Sfeer
9.0
Schrijf een review

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk en creatief, Nice play with expectations on sweet and savory... such as savory ice cream and macaroons

Kate pearson op 03 oktober 2019
Geverifiëerd
Danique Haaksman heeft gereageerd op 04 oktober 2019

Dear Mrs. Pearson, thank you for your review! We hope to see you again in our restaurant. Kind regards, Danique - team de Witte Zwaan


"Uitmuntend!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Weer geweldig gegeten bij De Witte Zwaan! Uitgangspunt was net als vorig jaar het Restaurantweek-menu, maar de voorgestelde extra's waren dermate aantrekkelijk dat we er gemakkelijk in meegingen. Geen spijt van gehad: weer perfecte smaakcombinaties, originaliteit en spannend opgemaakte gerechten. Het personeel licht...

Lees hele review

Weer geweldig gegeten bij De Witte Zwaan! Uitgangspunt was net als vorig jaar het Restaurantweek-menu, maar de voorgestelde extra's waren dermate aantrekkelijk dat we er gemakkelijk in meegingen. Geen spijt van gehad: weer perfecte smaakcombinaties, originaliteit en spannend opgemaakte gerechten. Het personeel licht alles wat op tafel komt zeer kundig en enthousiast toe. Een absolute aanrader dus. Wij komen zeker weer terug.

Roland van der Giessen op 02 oktober 2019
Geverifiëerd
Danique Haaksman heeft gereageerd op 02 oktober 2019

Hartelijk dank voor uw review, graag tot ziens!


"Grote klasse!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten in een prettige ambiance en met zeer vriendelijk vakkundige bediening. Fantastische avond gehad. Prijs- kwaliteit verhouding is goed.

Clasien Post-Bruins op 02 oktober 2019
Geverifiëerd
Danique heeft gereageerd op 02 oktober 2019

Hartelijk dank voor uw review en graag tot ziens!


"Een waar genot"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Alles is helemaal super. Een ware smaakbeleving.

ID op 27 september 2019
Geverifiëerd
Danique Haaksman heeft gereageerd op 27 september 2019

Goedemiddag, hartelijk dank voor uw recensie! We hopen u graag terug te zien in ons restaurant. Vriendelijke groet, Danique - team de Witte Zwaan


"Super avond"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Voortreffelijk 3-gangen verrassingsmenu tegen een aantrekkelijke prijs. De drie verrassende amuses en een tussengerecht maakten het helemaal perfect. Het diner paste ook heel goed in onze koolydraatarme levenswijze (wel groente en geen aardappel producten). Alleen jammer dat als je een kopje koffie als afsluiting b...

Lees hele review

Voortreffelijk 3-gangen verrassingsmenu tegen een aantrekkelijke prijs. De drie verrassende amuses en een tussengerecht maakten het helemaal perfect. Het diner paste ook heel goed in onze koolydraatarme levenswijze (wel groente en geen aardappel producten). Alleen jammer dat als je een kopje koffie als afsluiting besteld er zonder te vragen opeens een bonbonwagen langskomt en als je er dan één neemt (vanwege de suikers) staat er toch een "koffiearrangement" van 7,50 Euro op de rekening. Dat was wel een heel duur kopje koffie. Dus als je van de suikers af wilt blijven specifiek om alleen een kopje koffie vragen (weet niet of dat kan). Anders maar thuis dat kopje drinken.

Rienk Sybrandy op 26 september 2019
Geverifiëerd
Danique Haaksman heeft gereageerd op 26 september 2019

Goedemiddag meneer Sybrandy, bedankt voor uw review en feedback dat nemen wij ter harte. U kunt inderdaad vragen om alleen een kopje koffie, dat is geen probleem en excuus voor de verwarring daarover. We hopen u graag terug te zien in ons restaurant! Hartelijke groet, Danique - team de Witte Zwaan

Plattegrond Alle restaurantdeals in De Bilt e.o.

Dorpsstraat 8 3732 HJ De Bilt

Over De Witte Zwaan

Restaurant de Witte Zwaan, gelegen in het 'oude dorp' van De Bilt, is een overheerlijk restaurant. Aan gastvrijheid wordt veel waarde gehecht en dat merk je! De menukaart is geïnspireerd door de moderne Franse keuken. De dagverse ingrediënten komen van lokale producenten. De waanzinnige wijnen uit landen over de hele wereld maken de hemelse gerechten helemaal af. Wil je ook een avond helemaal in de watten gelegd worden? Kom dan snel langs bij de Witte Zwaan.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in De Bilt e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden