Knife fork icon red

De Witte Zwaan

€ 70,-

7-gangen Luxe menu

De Witte Zwaan

9,3 (92 reviews)

7-gangen Luxe menu € 70,-

Reserveer een tafel

Deal
7-gangen Luxe menu
€ 70,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week serveren toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.

Met dit keer een spannende culinaire twist…Tijdens deze editie serveert restaurant De Witte Zwaan namelijk ook een speciaal luxe menu!

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 02 april 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Smaakmakend 6-gangen diner + 4 amuses
€ 72,50 € 52,50

Restaurant De Witte Zwaan in de culinaire gids van Gault & Millau gestegen naar 13 punten deze knappe onderscheiding laat zien dat patron cuisinier Timo en zijn team bij de top van culinair Nederland hoort! Speciaal voor jou serveren ze nu een culinair 6-gangen menu met meerdere amuses.

Deze deal is maar tot eind februari te reserveren dus wacht niet te lang!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 29 februari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Waanzinnige 3-gangen lunch
€ 30,-

Chef-kok Timo Agterberg staat bekend om zijn verrassende combinaties van diverse ingrediënten. Creativiteit, passie, gedrevenheid en hartstocht zijn elementen die ontzettend belangrijk zijn in dit restaurant. Dit lijkt zijn vruchten af te werpen, want het restaurant heeft namelijk 12 Gault&Millau punten en een notering in de Lekker top500.

Wil je deze waanzinnige lunch zelf ervaren? Reserveer dan snel je tafeltje!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 maart 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 92 mensen zeggen over De Witte Zwaan

9.3
(92 reviews)
Eten
9.6
Service
9.4
Sfeer
9.0
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben genoten van het eten, sfeer en prettige bediening. Woorden kunnen de heerlijke gerechten niet beschrijven. Maar het was top!

Eva op 07 december 2019
Geverifiëerd
Danique Haaksman heeft gereageerd op 08 december 2019

Goedemiddag Eva, hartelijk dank voor de recensie en je bezoek aan ons restaurant! We hopen je graag terug te zien. Hartelijke groet, Danique - team de Witte Zwaan


"Heerlijk gegeten!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hadden het 6 gangen menu gekozen. Ontzettend lekker en verrassende elementen op het bord. Fijn dat een halve wijn-glas arrangement ook mogelijk is, mooie wijnen geschonken!

Mariska van Zanten op 04 december 2019
Geverifiëerd
Danique Haaksman heeft gereageerd op 04 december 2019

Goedemiddag mevrouw van Zanten, hartelijk dank voor uw bezoek aan ons restaurant en recensie! We hopen u graag weer terug te zien. Hartelijke groet, Danique - team de Witte Zwaan


"Top"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Top, heerlijke gerechten. Mooi van smaak en mooi opgediend. Vriendelijke bediening. Puntje van aandacht is de factuur.

Ronald Baas op 30 november 2019
Geverifiëerd
Danique Haaksman heeft gereageerd op 04 december 2019

Goedemiddag meneer Baas, hartelijk dank voor uw bezoek aan ons restaurant en recensie! We hopen u graag terug te zien. Hartelijke groet, Danique - team de Witte Zwaan


3.7 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 3

De ideeën zijn leuk, maar slechts bij uitzondering goed uitgevoerd. De amuses waren goed, maar de daadwerkelijke gerechten waren afwisselend saai tot matig. De 'bijpassende' wijnen waren niet zo bijzonder en in het geval van de roggevleugel (die weinig smaak had) overstemde de wijn het gerecht volledig. Voor de prij...

Lees hele review

De ideeën zijn leuk, maar slechts bij uitzondering goed uitgevoerd. De amuses waren goed, maar de daadwerkelijke gerechten waren afwisselend saai tot matig. De 'bijpassende' wijnen waren niet zo bijzonder en in het geval van de roggevleugel (die weinig smaak had) overstemde de wijn het gerecht volledig. Voor de prijs die je hier betaalt had ik veel meer verwacht. De bediening was vriendelijk, maar wat afstandelijk en onhandig. De eerste paar gangen voelden nogal gehaast en toen moesten we ineens een half uur op een gang wachten. Tussendoor werd nog gevraagd of we een extra broodje wilden (kwaliteit luxe afbakbroodje van de AH), maar die kwam pas net voor de volgende gang. We voelden ons regelmatig een beetje vergeten, en dat terwijl we naast de keuken zaten en alle bediening dus langs ons kwam lopen. We hebben de rekening betaald na de 5e gang, omdat mijn vriend zich misselijk voelde (onduidelijk of het met het eten te maken had, maar wel vreemd) en we eigenlijk beiden liever naar huis gingen. We kwamen qua rekening uit op 185 euro voor 2x een gin tonic (die was wel erg lekker) 6 gangen (vooruit, daar hadden ze op gerekend) + 5 halve glazen wijn + een fles water van 5,50. Geen aanrader dus en nogal zonde van het geld.

Nah op 30 november 2019
Geverifiëerd
Danique Haaksman heeft gereageerd op 04 december 2019

Beste Dewi Heijnes, bedankt voor uw recensie en uitgebreide feedback. We vinden het uiteraard erg vervelend om te lezen dat u het diner op deze manier heeft ervaren en hadden dit graag op de avond zelf vernomen om er direct iets mee te kunnen doen. Helaas gaf u toen aan dat alles naar wens was en dat het eerder vertrekken niet in relatie stond met de kwaliteit van het eten. We willen dit toch graag compenseren met een dinerbon, zou u uw adresgegevens willen mailen naar [email protected]? Alvast bedankt. Met vriendelijke groet, Danique Haaksman - team de Witte Zwaan


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Verrassend goed, sterwaardig. Ieder gerecht, maar ook zeker de amuses echte smaaksensaties. Kleine schilderijtjes en heerlijk bij elkaar passend.
Mooie proeverij van verschillende variaties met oesters. Ga zeker en heel snel nog een keer terug!

Ron op 09 november 2019
Geverifiëerd
Danique Haaksman heeft gereageerd op 09 november 2019

Goedemiddag Ron, hartelijk dank voor uw review! Leuk te lezen dat u zo heeft genoten. We hopen u graag terug te zien in ons restaurant. Vriendelijke groet, Danique - team de Witte Zwaan

Plattegrond Alle restaurantdeals in De Bilt e.o.

Dorpsstraat 8 3732 HJ De Bilt

Over De Witte Zwaan

Restaurant de Witte Zwaan, gelegen in het 'oude dorp' van De Bilt, is een overheerlijk restaurant. Aan gastvrijheid wordt veel waarde gehecht en dat merk je! De menukaart is geïnspireerd door de moderne Franse keuken. De dagverse ingrediënten komen van lokale producenten. De waanzinnige wijnen uit landen over de hele wereld maken de hemelse gerechten helemaal af. Wil je ook een avond helemaal in de watten gelegd worden? Kom dan snel langs bij de Witte Zwaan.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in De Bilt e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden