Knife fork icon red

De Witte Zwaan

€ 70,-

7-gangen Luxe menu

De Witte Zwaan

9,3 (92 reviews)

7-gangen Luxe menu € 70,-

Reserveer een tafel

Deal
7-gangen Luxe menu
€ 70,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week serveren toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.

Met dit keer een spannende culinaire twist…Tijdens deze editie serveert restaurant De Witte Zwaan namelijk ook een speciaal luxe menu!

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 02 april 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Smaakmakend 6-gangen diner + 4 amuses
€ 72,50 € 52,50

Restaurant De Witte Zwaan in de culinaire gids van Gault & Millau gestegen naar 13 punten deze knappe onderscheiding laat zien dat patron cuisinier Timo en zijn team bij de top van culinair Nederland hoort! Speciaal voor jou serveren ze nu een culinair 6-gangen menu met meerdere amuses.

Deze deal is maar tot eind februari te reserveren dus wacht niet te lang!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 29 februari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Waanzinnige 3-gangen lunch
€ 30,-

Chef-kok Timo Agterberg staat bekend om zijn verrassende combinaties van diverse ingrediënten. Creativiteit, passie, gedrevenheid en hartstocht zijn elementen die ontzettend belangrijk zijn in dit restaurant. Dit lijkt zijn vruchten af te werpen, want het restaurant heeft namelijk 12 Gault&Millau punten en een notering in de Lekker top500.

Wil je deze waanzinnige lunch zelf ervaren? Reserveer dan snel je tafeltje!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 maart 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 92 mensen zeggen over De Witte Zwaan

9.3
(92 reviews)
Eten
9.6
Service
9.4
Sfeer
9.0
Schrijf een review

"Culinair hoogstandje"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Met twee collega’s genoten van het Rising Star verrassingsmenu. En een verrassing was het! Je wordt meegenomen op een reis langs allerlei culinaire hoogstandjes afgewisseld met verrassende tussendoortjes. Een echte aanrader! Het restaurant biedt voldoende privacy, het personeel is uiterst vriendelijk en de sfeer gem...

Lees hele review

Met twee collega’s genoten van het Rising Star verrassingsmenu. En een verrassing was het! Je wordt meegenomen op een reis langs allerlei culinaire hoogstandjes afgewisseld met verrassende tussendoortjes. Een echte aanrader! Het restaurant biedt voldoende privacy, het personeel is uiterst vriendelijk en de sfeer gemoedelijk. We komen zeker nog een keer terug tijdens onze ontdekkingstocht naar restaurants in de omgeving van Utrecht.

Willem op 08 november 2017

"Weinig variatie"
7.0 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 7

Wij zijn nu twee keer geweest. De eerste keer in juli, nu in oktober. Opvallend was dat best veel amuses, gerechten en wijnen zowel in juli en oktober voorbij kwamen. Na afloop bestelden we koffie. We kregen een bonbon in de vorm van een nespresso cupje. Leuk maar ook al eerder gehad. Bij het betalen liet ze ons een...

Lees hele review

Wij zijn nu twee keer geweest. De eerste keer in juli, nu in oktober. Opvallend was dat best veel amuses, gerechten en wijnen zowel in juli en oktober voorbij kwamen. Na afloop bestelden we koffie. We kregen een bonbon in de vorm van een nespresso cupje. Leuk maar ook al eerder gehad. Bij het betalen liet ze ons een grapje zien dat aan de onderkant van het schoteltje een crème brulee zat. Leuk zo'n grapje maar niet als dat ook de vorige keer zo was. Los van alle herhalingen was het eten goed. Wel vonden we allemaal unaniem dat het voorgerecht het bijzonderst was. Veel smaken die samen nog mooier werden. Naarmate we meer richting het hoofdgerecht gingen werden de smaken minder spannend. Ook snapten we het tweede gerecht niet. Dat was niet in lijn met de andere gerechten omdat het pure Aziatische smaken waren. Kortom wij vonden de eerste keer leuk, de tweede keer waren we minden tevreden. We weten niet of we terugkomen gezien de beperkte variatie.

Marco op 15 oktober 2017

"Weer prima gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Mooi gevarieerd, smaakvol restaurant-week menu, verrassende amuses. Attente bediening, klasse !

M op 03 april 2016

"Heerlijk"
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

We werden ontvangen door een vriendelijke jonge man die ons naar ons tafeltje bracht en onze jassen aannam. Het drie gangen menu was heerlijk en ruim voldoende. Enige min punt was voor ons de rondrennende obers. Dit was erg onrustig.

NOB op 14 maart 2015

"fantastisch gegeten"
8.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 7

We aten het voor de restaurantweek samengestelde 3 gangen-menu; een verrassende pittige tartaar vooraf, een heerlijke frisse schelvis hoofd en een (ietwat machtig, maar heerlijk) rood fruit dessert met chococrumble na. Kwalitatief goed; heerlijk eten, mooie porties, mooie opmaak. Goede service en lekkere passende wijnen.

Veronique van Reeden op 12 maart 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in De Bilt e.o.

Dorpsstraat 8 3732 HJ De Bilt

Over De Witte Zwaan

Restaurant de Witte Zwaan, gelegen in het 'oude dorp' van De Bilt, is een overheerlijk restaurant. Aan gastvrijheid wordt veel waarde gehecht en dat merk je! De menukaart is geïnspireerd door de moderne Franse keuken. De dagverse ingrediënten komen van lokale producenten. De waanzinnige wijnen uit landen over de hele wereld maken de hemelse gerechten helemaal af. Wil je ook een avond helemaal in de watten gelegd worden? Kom dan snel langs bij de Witte Zwaan.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in De Bilt e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden