Knife fork icon red

De Witte Zwaan

9,3 (95 reviews)

Wat 95 mensen zeggen over De Witte Zwaan

9.3
(95 reviews)
Eten
9.6
Service
9.4
Sfeer
9.0
Schrijf een review

"Heerlijk genieten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het vier gangen menu was een heerlijke aaneenschakeling van mooi gepresenteerde en zeer subtiel smakende hapjes in een prettige rustige omgeving zonder muziek. We hebben 3 uur lang genoten.

Sophie en Ruud Smeenk op 23 oktober 2019
Geverifiëerd
Danique Haaksman heeft gereageerd op 23 oktober 2019

Goedenavond mevrouw en meneer Smeenk, hartelijk dank voor uw recensie! Fijn te lezen dat jullie hebben genoten. Graag tot ziens in ons restaurant. Vriendelijke groet, Danique - team de Witte Zwaan


"Al bij het eerste gerecht tevredenheid."
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Zeer goede ervaring, zeker voor herhaling vatbaar.
Zijn onder de indruk van wat er met het fenomeen "SMAAK" bereikt wordt.

Otto Heselhaus op 11 oktober 2019
Geverifiëerd
Danique Haaksman heeft gereageerd op 11 oktober 2019

Dank voor uw recensie! Graag tot ziens namens team de Witte Zwaan


"Heerlijk gegeten, muziek irritant "
6.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 4

Diner was weer top, amuses heel apart en heerlijk, muziek te aanwezig, was geen achtergrond muziek, ik vond het meer gejengel en ook heel vaak zelfde gezang, ieder zijn smaak maar wissel dan wat meer af, jammer, het stoorde mij echt.

jose knol op 09 oktober 2019
Geverifiëerd
Danique Haaksman heeft gereageerd op 09 oktober 2019

Hallo mevrouw Knol, bedankt voor uw review en feedback. We hopen u graag terug te zien in ons restaurant. Vriendelijke groet, Danique - team de Witte Zwaan


8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk en creatief, Nice play with expectations on sweet and savory... such as savory ice cream and macaroons

Kate pearson op 03 oktober 2019
Geverifiëerd
Danique Haaksman heeft gereageerd op 04 oktober 2019

Dear Mrs. Pearson, thank you for your review! We hope to see you again in our restaurant. Kind regards, Danique - team de Witte Zwaan


"Uitmuntend!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Weer geweldig gegeten bij De Witte Zwaan! Uitgangspunt was net als vorig jaar het Restaurantweek-menu, maar de voorgestelde extra's waren dermate aantrekkelijk dat we er gemakkelijk in meegingen. Geen spijt van gehad: weer perfecte smaakcombinaties, originaliteit en spannend opgemaakte gerechten. Het personeel licht...

Lees hele review

Weer geweldig gegeten bij De Witte Zwaan! Uitgangspunt was net als vorig jaar het Restaurantweek-menu, maar de voorgestelde extra's waren dermate aantrekkelijk dat we er gemakkelijk in meegingen. Geen spijt van gehad: weer perfecte smaakcombinaties, originaliteit en spannend opgemaakte gerechten. Het personeel licht alles wat op tafel komt zeer kundig en enthousiast toe. Een absolute aanrader dus. Wij komen zeker weer terug.

Roland van der Giessen op 02 oktober 2019
Geverifiëerd
Danique Haaksman heeft gereageerd op 02 oktober 2019

Hartelijk dank voor uw review, graag tot ziens!

Plattegrond Alle restaurantdeals in De Bilt e.o.

Dorpsstraat 8 3732 HJ De Bilt

Over De Witte Zwaan

Restaurant de Witte Zwaan, gelegen in het 'oude dorp' van De Bilt, is een overheerlijk restaurant. Aan gastvrijheid wordt veel waarde gehecht en dat merk je! De menukaart is geïnspireerd door de moderne Franse keuken. De dagverse ingrediënten komen van lokale producenten. De waanzinnige wijnen uit landen over de hele wereld maken de hemelse gerechten helemaal af. Wil je ook een avond helemaal in de watten gelegd worden? Kom dan snel langs bij de Witte Zwaan.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in De Bilt e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden