Knife fork icon red

De Witte Zwaan

9,3 (95 reviews)

Wat 95 mensen zeggen over De Witte Zwaan

9.3
(95 reviews)
Eten
9.6
Service
9.4
Sfeer
9.0
Schrijf een review

"Restaurantweek"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heel bijzonder om hier te eten.

Wilma op 10 maart 2018

"Genieten van begin tot einde"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Op een dinsdagavond betraden we de met een moderne twist aangeklede Witte Zwaan in de Bilt. Na een net ontvangst en het aannemen van onze jassen kregen we een mooi plekje aangewezen. Met een heerlijk fris aperatief zaten we al snel op ons gemak. De bediening is vriendelijk en toegankelijk en vraagt netjes waar de ke...

Lees hele review

Op een dinsdagavond betraden we de met een moderne twist aangeklede Witte Zwaan in de Bilt. Na een net ontvangst en het aannemen van onze jassen kregen we een mooi plekje aangewezen. Met een heerlijk fris aperatief zaten we al snel op ons gemak. De bediening is vriendelijk en toegankelijk en vraagt netjes waar de keuken eventueel rekening mee dient te houden. We hadden allemaal het verrassingsmenu en dat was genieten van begin tot einde. Met een prettig tempo wisselden prachtig ogende en naar meer smakende gerechten af met mooie hapjes tussendoor. Alles was met aandacht vormgegeven, smaakte verrassend en werd opgediend op bijpassend servies. We hadden afwisselend huiswijnen of passende wijnen, beide keuzes stelde niet teleur. Bediening vond plaats door normaal en keukenpersoneel. Alles onder een korte toelichting. De hele avond een huiselijk gevoel gehad. Dat zie ik als compliment. Je betaald voor deze verwachtingen, maar dit was het meer dan waard. Hier komen we zeker nog eens terug.

SW op 07 maart 2018

"geweldige avond!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Op 7 november hebben we een geweldige avond gehad in restaurant de Witte Zwaan in de Bilt! Het eten was een " belevenis", heerlijke amuses, fantastische gerechten met verrassende tussendoortjes! De bediening vriendelijk en gastvrij! Al met al in één woord super!

Joke van der Molen op 08 november 2017

"Culinair hoogstandje"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Met twee collega’s genoten van het Rising Star verrassingsmenu. En een verrassing was het! Je wordt meegenomen op een reis langs allerlei culinaire hoogstandjes afgewisseld met verrassende tussendoortjes. Een echte aanrader! Het restaurant biedt voldoende privacy, het personeel is uiterst vriendelijk en de sfeer gem...

Lees hele review

Met twee collega’s genoten van het Rising Star verrassingsmenu. En een verrassing was het! Je wordt meegenomen op een reis langs allerlei culinaire hoogstandjes afgewisseld met verrassende tussendoortjes. Een echte aanrader! Het restaurant biedt voldoende privacy, het personeel is uiterst vriendelijk en de sfeer gemoedelijk. We komen zeker nog een keer terug tijdens onze ontdekkingstocht naar restaurants in de omgeving van Utrecht.

Willem op 08 november 2017

"Weinig variatie"
7.0 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 7

Wij zijn nu twee keer geweest. De eerste keer in juli, nu in oktober. Opvallend was dat best veel amuses, gerechten en wijnen zowel in juli en oktober voorbij kwamen. Na afloop bestelden we koffie. We kregen een bonbon in de vorm van een nespresso cupje. Leuk maar ook al eerder gehad. Bij het betalen liet ze ons een...

Lees hele review

Wij zijn nu twee keer geweest. De eerste keer in juli, nu in oktober. Opvallend was dat best veel amuses, gerechten en wijnen zowel in juli en oktober voorbij kwamen. Na afloop bestelden we koffie. We kregen een bonbon in de vorm van een nespresso cupje. Leuk maar ook al eerder gehad. Bij het betalen liet ze ons een grapje zien dat aan de onderkant van het schoteltje een crème brulee zat. Leuk zo'n grapje maar niet als dat ook de vorige keer zo was. Los van alle herhalingen was het eten goed. Wel vonden we allemaal unaniem dat het voorgerecht het bijzonderst was. Veel smaken die samen nog mooier werden. Naarmate we meer richting het hoofdgerecht gingen werden de smaken minder spannend. Ook snapten we het tweede gerecht niet. Dat was niet in lijn met de andere gerechten omdat het pure Aziatische smaken waren. Kortom wij vonden de eerste keer leuk, de tweede keer waren we minden tevreden. We weten niet of we terugkomen gezien de beperkte variatie.

Marco op 15 oktober 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in De Bilt e.o.

Dorpsstraat 8 3732 HJ De Bilt

Over De Witte Zwaan

Restaurant de Witte Zwaan, gelegen in het 'oude dorp' van De Bilt, is een overheerlijk restaurant. Aan gastvrijheid wordt veel waarde gehecht en dat merk je! De menukaart is geïnspireerd door de moderne Franse keuken. De dagverse ingrediënten komen van lokale producenten. De waanzinnige wijnen uit landen over de hele wereld maken de hemelse gerechten helemaal af. Wil je ook een avond helemaal in de watten gelegd worden? Kom dan snel langs bij de Witte Zwaan.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in De Bilt e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden