Knife fork icon red

De Witte Zwaan

€ 30,-

Waanzinnige 3-gangen lunch

De Witte Zwaan

9,3 (94 reviews)

Waanzinnige 3-gangen lunch € 30,-

Reserveer een tafel

Deal
Waanzinnige 3-gangen lunch
€ 30,-

Chef-kok Timo Agterberg staat bekend om zijn verrassende combinaties van diverse ingrediënten. Creativiteit, passie, gedrevenheid en hartstocht zijn elementen die ontzettend belangrijk zijn in dit restaurant. Dit lijkt zijn vruchten af te werpen, want het restaurant heeft namelijk 12 Gault&Millau punten en een notering in de Lekker top500.

Wil je deze waanzinnige lunch zelf ervaren? Reserveer dan snel je tafeltje!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 maart 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
7-gangen Luxe menu
€ 70,-

Tijdens de Nationale Restaurant Week serveren toprestaurants een geweldig en bovendien zeer voordelig verrassingsmenu aan.

Met dit keer een spannende culinaire twist…Tijdens deze editie serveert restaurant De Witte Zwaan namelijk ook een speciaal luxe menu!

Zijn er speciale dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunnen deze wensen worden aangegeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en geniet voordelig van een culinaire ervaring tijdens de Restaurant Week.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 02 april 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Smaakmakend 6-gangen diner + 4 amuses
€ 72,50 € 52,50

Restaurant De Witte Zwaan in de culinaire gids van Gault & Millau gestegen naar 13 punten deze knappe onderscheiding laat zien dat patron cuisinier Timo en zijn team bij de top van culinair Nederland hoort! Speciaal voor jou serveren ze nu een culinair 6-gangen menu met meerdere amuses.

Deze deal is maar tot eind februari te reserveren dus wacht niet te lang!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 29 februari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 94 mensen zeggen over De Witte Zwaan

9.3
(94 reviews)
Eten
9.6
Service
9.4
Sfeer
9.0
Schrijf een review

"Geweldig!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Geweldig gegeten. Alle gerechten en amuses met verfijnde smaak en met oog voor presentatie. De opzet waarbij we de lekkernijen bij de koffie zelf konden uitkiezen is heel geslaagd: je voelt je een kind in de snoepwinkel! We gaan zeker nog weer terug.

Gonda op 25 maart 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een aaneenschakeling van prachtige smaakbelevingen, telkens weer verrassend mooi en met fantasie opgediend door uiterst vriendelijk jonge mensen; het was een avond lang genieten. Waar blijft meneer Michelin?

Beertje op 22 maart 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een top restaurant met zeer verrassende gerechten. Een aanrader! Gaan zeker hierheen terug met familie en vrienden

Ton Houweling op 21 maart 2019
Geverifiëerd

"Superdesuper"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

In één woord GEWELDIG!

Punt op 20 maart 2019

"Gewoon top!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een belevenis! Met een gezelschap van 9 man heerlijk cullinair gegeten. De gerechten zagen eruit als schilderijtjes en de tong werd getrakteerd met verrassende smaak explosies! Het hield maar niet op, wat een top team in de keuken en bediening, we hebben genoten!

Esther op 15 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in De Bilt e.o.

Dorpsstraat 8 3732 HJ De Bilt

Over De Witte Zwaan

Restaurant de Witte Zwaan, gelegen in het 'oude dorp' van De Bilt, is een overheerlijk restaurant. Aan gastvrijheid wordt veel waarde gehecht en dat merk je! De menukaart is geïnspireerd door de moderne Franse keuken. De dagverse ingrediënten komen van lokale producenten. De waanzinnige wijnen uit landen over de hele wereld maken de hemelse gerechten helemaal af. Wil je ook een avond helemaal in de watten gelegd worden? Kom dan snel langs bij de Witte Zwaan.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in De Bilt e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden