Knife fork icon red

De Witte Zwaan

€ 30,-

Heerlijke 3-gangen lunch

De Witte Zwaan

9,4 (144 reviews)
98%

Heerlijke 3-gangen lunch € 30,-

Reserveer een tafel

Deal
Heerlijke 3-gangen lunch
€ 30,-

Een middagje culinair genieten in de Bilt? Breng dan snel een bezoekje aan restaurant De Witte Zwaan! Chef Timo Agterberg staat bekend om zijn verrassende smaakcombinaties van diverse ingrediënten. Creativiteit, passie, gedrevenheid en hartstocht zijn elementen die ontzettend belangrijk zijn in dit restaurant. Daarnaast staat gastvrijheid ook hoog in het vaandel. Laat je hier verwennen door alle fenomenale gerechten en de vriendelijkheid van het personeel.

Wil je dit graag zelf ervaren tijdens een overheerlijke lunch? Wacht dan niet langer en boek nu snel deze waanzinnige 3-gangen lunch voor slechts € 30,00!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2021
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Waanzinnige 4-gangen lunch
€ 37,50

Een middagje culinair genieten in de Bilt? Breng dan snel een bezoekje aan restaurant De Witte Zwaan! Chef Timo Agterberg staat bekend om zijn verrassende smaakcombinaties van diverse ingrediënten. Creativiteit, passie, gedrevenheid en hartstocht zijn elementen die ontzettend belangrijk zijn in dit restaurant. Daarnaast staat gastvrijheid ook hoog in het vaandel. Laat je hier verwennen door alle fenomenale gerechten en de vriendelijkheid van het personeel.

Wil je dit graag zelf ervaren tijdens een overheerlijke lunch? Wacht dan niet langer en boek nu snel deze waanzinnige 4-gangen lunch voor slechts € 37,50!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2021
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 144 mensen zeggen over De Witte Zwaan

9.4
(144 reviews)
Eten
9.7
Service
9.4
Sfeer
9.0
98%
Schrijf een review

8.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 7

Was weer uitstekend

Rienk Sybrandy op 27 september 2020
Geverifiëerd

"What a lunch :-)"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

This was our first visit and definitely not be our last. We had the most fantastic 4 course lunch, we treated ourselves to an extra course.

The amuses were in abundance and excellent especially the little cornet which had an explosion of flavours.
We did think that the passionfruit one was more fitting as a pre-...

Lees hele review

This was our first visit and definitely not be our last. We had the most fantastic 4 course lunch, we treated ourselves to an extra course.

The amuses were in abundance and excellent especially the little cornet which had an explosion of flavours.
We did think that the passionfruit one was more fitting as a pre-dessert as we found that the dominant flavour.
The entrée of pickled fish looked fantastic and the flavours even more so.
The main course of lamb could be eaten with a spoon, so tender, so tasty, been a long time since we have eaten such an excellent lamb dish. The only thing which was missing was a big bowl of mash with a jug of that wonderful jus 😉
Dessert was a panna cotta of Jasmin, with the first taste of the panna cotta ‘oh no’ came to mind, tasted so strong, but with the rhubarb and strawberries accompaniments it all came together in a fantastic way. Very impressive.

Just a small point: would have been ‘proper’ we thought, to be able to taste the wine if it was to our liking. We were quite surprised that it was poured in one go.
Service further was as it should be, friendly and efficient.
Lovely to have the chef bring a couple of the amuses to the table and be able to tell him our thoughts of the amuses.

Small 2cd4f4684d Small 2eef81f0b9 Small cfd1bda5a7 Small 80aa0931dd Small 8ad941fdd8
Rose op 26 september 2020
Geverifiëerd

"Fijne avond"
8.0 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 8

een avond lang culinair genot.

John Timmers op 25 september 2020
Geverifiëerd
Danique Haaksman heeft gereageerd op 25 september 2020

Goedemiddag John, hartelijk dank voor uw bezoek aan ons restaurant en recensie! We hopen u graag nog eens te mogen verwelkomen. Hartelijke groet, Danique - team de Witte Zwaan


8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Alles is op en top verzorgd. Eten meer dan voortreffelijk. Prettige bediening die ook echt aandacht aan de gasten geeft.
De afscheiding, in verband met Corona, tussen de tafeltjes was netjes en van goed materiaal. Helaas kan ik geen foto's uploaden, maar wat let u om uwzelf te laten verrassen.

Stephan Maas op 24 september 2020
Geverifiëerd
Danique Haaksman heeft gereageerd op 24 september 2020

Goedenavond Meneer Maas, hartelijk dank voor uw review en graag tot ziens! Groet, Danique - team de Witte Zwaan


"Top kwaliteit!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

hoge kwaliteit & creatief verrassingsmenu met heerlijke smaakexplosies met bijpassende wijnen.

W&G op 24 september 2020
Geverifiëerd
Danique Haaksman heeft gereageerd op 24 september 2020

Goedemiddag, hartelijk dank voor uw review en bezoek aan ons restaurant! Leuk om te lezen dat u heeft genoten van het diner. Graag tot ziens! Hartelijke groet, Danique - team de Witte Zwaan

Plattegrond Alle restaurantdeals in De Bilt e.o.

Dorpsstraat 8 3732 HJ De Bilt

Over De Witte Zwaan

Restaurant de Witte Zwaan, gelegen in het 'oude dorp' van De Bilt, is een overheerlijk restaurant. Aan gastvrijheid wordt veel waarde gehecht en dat merk je! De menukaart is geïnspireerd door de moderne Franse keuken. De dagverse ingrediënten komen van lokale producenten. De waanzinnige wijnen uit landen over de hele wereld maken de hemelse gerechten helemaal af. Wil je ook een avond helemaal in de watten gelegd worden? Kom dan snel langs bij de Witte Zwaan.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in De Bilt e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden