Zout & Citroen*

Frans | €€€
8,8 (402 reviews)
94% aanbevolen

Wat 402 mensen zeggen over Zout & Citroen*

8.8 Gebaseerd op 402 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Heerlijk diner"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Alle gangen waren van een bijzon

Jan Maas op Gister
Geverifiëerd

"Een smakelijk feestje"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben genoten van de culinaire capriolen, de heerlijke wijn en de vriendelijke bediening: het was gewoon geweldig 🥰

kees en wies schoot op 29 april 2023
Geverifiëerd

"Blijft goed! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Blijven goed!

Gijs op 29 april 2023
Geverifiëerd

"Leeg restaurant "
4.7 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 2

We zaten op zondagavond als enige! te eten, waardoor de sfeer/ambiance onder niveau was. Daarnaast lag de focus hierdoor enkel op ons, en onderbrak de bediening regelmatig onze gesprekken. Het eten was zeker smaakvol, maar de algehele beleving van deze avond was ondermaats. Bovendien vonden we de communicatie rondom...

Lees hele review

We zaten op zondagavond als enige! te eten, waardoor de sfeer/ambiance onder niveau was. Daarnaast lag de focus hierdoor enkel op ons, en onderbrak de bediening regelmatig onze gesprekken. Het eten was zeker smaakvol, maar de algehele beleving van deze avond was ondermaats. Bovendien vonden we de communicatie rondom de kaart en wat er wel/niet bij zat erg onduidelijk. Er werd bijvoorbeeld koffie afgerekend, terwijl dit in het menu zat. Ik had liever een telefoontje ontvangen met een voorstel voor een andere datum vanwege de lage opkomst die avond.

Ruud op 10 april 2023
Geverifiëerd

"Enorm lekker eten maar lege glazen"
7.7 Keuken 10 | Service 5 | Sfeer 8

Het eten was echt fantastisch. Vantevoren aangegeven geen vlees te eten en dit was geen probleem. We hadden een wijnarrangement erbij genomen. Ik vond de inhoud van de glazen echt minimaal (behalve het extra glas champagne wat we vooraf bestelden) en ik vond ook dat ze te weinig kwamen vragen of we extra drinken wen...

Lees hele review

Het eten was echt fantastisch. Vantevoren aangegeven geen vlees te eten en dit was geen probleem. We hadden een wijnarrangement erbij genomen. Ik vond de inhoud van de glazen echt minimaal (behalve het extra glas champagne wat we vooraf bestelden) en ik vond ook dat ze te weinig kwamen vragen of we extra drinken wensten. Daarnaast kreeg ik toch een gerecht met vlees door een miscommunicatie. Erg jammer. Ik verwachtte iets meer service van een restaurant met een ster (aangezien je er ook genoeg voor betaald)

Jessie op 08 april 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Oosterhout e.o.

Toon telefoonnummer

Over Zout & Citroen*

Keuken: Frans

Restaurant Zout & Citroen* bevindt zich midden in Oosterhout, in een monumentaal pand met een grote rustgevende tuin. De inrichting van Zout & Citroen* is warm en modern.

De keuken is frans. Men probeert alle zintuigen met de bijzondere creaties aan te spreken. "Het plaatje moet kloppen".

Zout & Citroen* maakt zoveel mogelijk gebruik van biologische producten. Toch staat voor hen de kwaliteit van het gerechten ten alle tijden voorop. Zout & Citroen* gaat hier bewust mee om.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Oosterhout e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden