Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 425 mensen zeggen over Zout & Citroen*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Het eten en de bediening is prima.
Jammer dat er nog eendenlever op de kaart staat, dit is toch wel een omstreden gerecht.
Verder vonden wij de longhaas wat taai en na een opmerking van onze kant hierover werd er gezegd dat dit bij het type vlees hoort.
Nu heb ik dat op www.mijnslager.nl nog even nageslagen en d...
Het eten en de bediening is prima.
Jammer dat er nog eendenlever op de kaart staat, dit is toch wel een omstreden gerecht.
Verder vonden wij de longhaas wat taai en na een opmerking van onze kant hierover werd er gezegd dat dit bij het type vlees hoort.
Nu heb ik dat op www.mijnslager.nl nog even nageslagen en daar wordt het volgende hierover vermeld:
Longhaas
Vroeger werd het vlees langdurig gestoofd. Tegenwoordig is het helemaal terug in de keuken nu koks een andere manier van bereiden hebben ontdekt. Het vlees wordt zo heet mogelijk aangebakken en daarna in de oven verder gegaard. Daarna wordt het op een speciale manier gesneden. Met als resultaat een botermals stukje vlees.
Dus... kan het vlees dus wel "botermals" zijn.
Jammer dat er niets met de opmerking gedaan werd. Kritiek kan ook positief opgepakt worden en kan men ER weer iets van leren op weg naar de eerste MICHELIN STER!
We hebben heel goed gegeten bij Zout en Citroen. Het voorgerecht was wat aan de zoute kant, maar dat is ook een kwestie van smaak. Wij houden niet van veel zout. De smaakcombinatie van zout en zuur vonden wij minder geslaagd. Het hoofdgerecht was heerlijk, maar ook hier weer een kleine zure touch, die weggelaten had...
Lees hele reviewWe hebben heel goed gegeten bij Zout en Citroen. Het voorgerecht was wat aan de zoute kant, maar dat is ook een kwestie van smaak. Wij houden niet van veel zout. De smaakcombinatie van zout en zuur vonden wij minder geslaagd. Het hoofdgerecht was heerlijk, maar ook hier weer een kleine zure touch, die weggelaten had mogen worden. Maar het hoofdgerecht was voor de rest heel goed. Alleen de naam Longhaas vond ik niet aantrekkelijk, het lijkt een beetje op orgaanvlees qua naam. Dat bleek niet zo te zijn gelukkig. De rode wijn die hierbij werd geserveerd, was helemaal top en zeer passend.
Uiteindelijk eindigden wij met het beste onderdeel van het diner: het nagerecht.
Een heel verrassende combinatie van ijs, fruit en groente, met ook weer een zalig glaasje dessertwijn.
In een woord geweldig. Verrukkelijke smaken.
Kortom we hebben genoten!
Wat een culinaire belevenis! Kies menu + wijnarrangement: werkelijk verrukkelijke smaken in onverwachte combinaties zonder dat het te buitenissig wordt. En vraag naar de oester ... en ben flabbergasted!
Goed vriendelijk restaurant met heerlijke verrassende smaken van de gerechten. Ze waren wel zuinig met de wijn.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Oosterhout e.o.
Over Zout & Citroen*
Keuken: Frans
Restaurant Zout & Citroen* bevindt zich midden in Oosterhout, in een monumentaal pand met een grote rustgevende tuin. De inrichting van Zout & Citroen* is warm en modern.
De keuken is frans. Men probeert alle zintuigen met de bijzondere creaties aan te spreken. "Het plaatje moet kloppen".
Zout & Citroen* maakt zoveel mogelijk gebruik van biologische producten. Toch staat voor hen de kwaliteit van het gerechten ten alle tijden voorop. Zout & Citroen* gaat hier bewust mee om.