Knife fork icon red

De Provenier

9,0 (159 reviews)
97%

Wat 159 mensen zeggen over De Provenier

9.0
(159 reviews)
Eten
9.2
Service
9.0
Sfeer
8.8
97%
Schrijf een review

"Restaurantweek"
9.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 9

Heerlijk gegegeten. Prachtige bordopmaak een lust voor het oog. Prachtige locatie en vriendelijk personeel. Topper!

J. Koenders op 20 maart 2018

"Heerlijk gegeten bij de Provenier "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Buitengewoon goed ! Wij hebben er gegeten met een Primera bon en hadden een vastgesteld menu en dat was geweldig lekker . Vriendelijke bediening en een mooie ambiance

Ben en Arine vd Giessen op 19 maart 2018

"Lekker verjaardagsdiner "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Om mijn verjaardag te vieren vroeg gereserveerd , gelukkig maar want het restaurant zat tjokvol, wat niet betekende dat er minder aandacht was voor de gasten. Ondanks een prachtige aankleding, geweldig zittende stoelen was er een kilte te bespuren, jammer.
Goede gastvrije ontvangst met een lekker amuse, daarna br...

Lees hele review

Om mijn verjaardag te vieren vroeg gereserveerd , gelukkig maar want het restaurant zat tjokvol, wat niet betekende dat er minder aandacht was voor de gasten. Ondanks een prachtige aankleding, geweldig zittende stoelen was er een kilte te bespuren, jammer.
Goede gastvrije ontvangst met een lekker amuse, daarna brood met smeersel, zulk lekker brood dat je moet stoppen met eten er komt nog genoeg.
Als voorgerecht ravioli met wilde garnalen, super kwaliteit.Als hoofdgerecht entrecote, waar jammer genoeg een wel stevige pees inzat, zoiets zie je toch bij het inkopen denk ik dan, maar verder voortreffelijk.
Als dessert een plaatje van een bord, maar ook de smaak hmmmm. Zo heerlijk.
Klein minpuntje was de wijn die behoorlijk drap bevatte en daarna op was..
Mijn 2e glas (een andere) Ook die had drap omdat de flessen echt tot de laatste druppel worden uitgeschonken. Niet meer doen, is zonde van de wijn en reageer niet zo laconiek als je het bemerkt.maar onderneem actie.
Pluspuntje de fles water op tafel is niet gerekend of wordt standaard gratis geschonken.
Onze is het minpuntje kom ik daar zeker nog eens terug.

Joke op 18 maart 2018

"Sf(h)eerlijk gegeten!"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Met onze vier volwassen kinderen hebben we heerlijk gegeten bij De Provenier. We wilden een keer iets extra’s vanwege onze dubbele verjaardag en waren blij met onze keuze voor dit restaurant in mijn geboortestad Schiedam. De eigenaar-kok had een heerlijk menu voor ons samengesteld met bijzondere smaak-combinaties en...

Lees hele review

Met onze vier volwassen kinderen hebben we heerlijk gegeten bij De Provenier. We wilden een keer iets extra’s vanwege onze dubbele verjaardag en waren blij met onze keuze voor dit restaurant in mijn geboortestad Schiedam. De eigenaar-kok had een heerlijk menu voor ons samengesteld met bijzondere smaak-combinaties en bijpassende wijnen. Hij kwam vol passie vertellen over zijn vak als kok en de uitdaging die hij een paar jaar geleden was aangegaan in dit bijzondere pand in de stad. Ook zijn collega’s in het restaurant gaven ons een gevoel, welkom te zijn.

Carin Verheuvel op 18 maart 2018

"Luxe eten in historisch pand"
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

We hadden via de Iens dinner deal een heerlijk driegangen menu tegen een redelijke prijs. De gerechten zagen er mooi uit. Hoogtepunt was de gerookte eend, fantastisch rose en sappig, maar ook de ravioli met wilde gamba’s was heerlijk.
Aardige bediening met goed wijnadvies en een mooie ambiance in het historische provenierspand.

Paul op 17 maart 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Schiedam e.o.

Overschiesestraat 7 3111 GB Schiedam

Over De Provenier

Restaurant De Provenier in Schiedam is de juiste plek voor een avondje echt genieten. Het fantastische historische pand geeft een unieke sfeer. De inrichting van het restaurant is modern en straalt veel warmte uit. De chef en zijn team zijn geïnspireerd door de moderne Franse keuken. Hun culinaire hoogstandjes worden bereidt met de verste en puurste producten. Ook is de presentatie op het bord in een woord prachtig. Wil je genieten van al het mooie dat De Provenier te bieden heeft? Kom dan snel langs.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Schiedam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden