Knife fork icon red

Auberge De Rousch

8,7 (90 reviews)

Wat 90 mensen zeggen over Auberge De Rousch

8.7
(90 reviews)
Eten
8.7
Service
8.6
Sfeer
8.9
Schrijf een review

8.0 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 7

De keuken weet bij ieder bezoek weer te verrassen. Aparte en smaakvolle gerechten die met veel liefde samengesteld zijn.
Aanpassingen aan een menu zijn geen enkel probleem, er kan naar ieders wens met de gerechten geschoven of gewijzijgd worden.
De service verdient meer dan een compliment. De bediening is perfect...

Lees hele review

De keuken weet bij ieder bezoek weer te verrassen. Aparte en smaakvolle gerechten die met veel liefde samengesteld zijn.
Aanpassingen aan een menu zijn geen enkel probleem, er kan naar ieders wens met de gerechten geschoven of gewijzijgd worden.
De service verdient meer dan een compliment. De bediening is perfect, er ontgaat ze niets, het doel iedereen het naar de zin te maken lukt ze perfect. Chapeau.
De lokatie om te eten is ruim opgezet met een prachtig zicht op de tuin en vijver.
Al met al een restaurant dat ik graag wil aanbevelen.

Ton Janssen op 11 maart 2013

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Uitstekende lunch genoten voor 3 personen op zondag 10 maart j.l. Auberge de Rousch is goed bereikbaar en beschikt over meer dan voldoende parkeerruimte. Personeel is efficiënt, keuken meer dan bovengemiddeld en men voelt zich uiterst welkom. Veel maar niet storende persoonlijke aandacht tijdens de maaltijd, goede t...

Lees hele review

Uitstekende lunch genoten voor 3 personen op zondag 10 maart j.l. Auberge de Rousch is goed bereikbaar en beschikt over meer dan voldoende parkeerruimte. Personeel is efficiënt, keuken meer dan bovengemiddeld en men voelt zich uiterst welkom. Veel maar niet storende persoonlijke aandacht tijdens de maaltijd, goede toelichting en uitstekend advies bij het gebodene, inclusief de wijn. Dit restaurant liet met veel verve weten enthousiast mee te doen aan de Restaurantweek. We komen zeker terug en niet alleen voor de volgende Restaurantweek!

Gert Tempelman op 11 maart 2013

9.0 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten en de humor van het personeel maakt het dat je je zeer gewenst voelt.
Heerlijke avond gehad!

Cindy Waagmeester op 11 maart 2013

9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Afgelopen zondag gedineerd in Auberge de Rousch. Het was een geweldige locatie waar ik nog nooit geweest was. Het uitzicht over de grote vijver is fantastisch. Het eten was erg lekker, goed samengesteld menu. Professionele en tevens erg vriendelijke bediening.
Hier kom ik zeker nog eens terug!

Anoniem op 11 maart 2013

7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

Gezellig gegeten met vrienden.

Anoniem op 10 maart 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Heerlen e.o.

Kloosterkensweg 17 6419 PJ Heerlen

Over Auberge De Rousch

Bij Restaurant Auberge De Rousch in Heerlen kan je genieten van een bijzondere kaart. De sfeer in de oude herberg is ontspannen en relax. Gastvrijheid staat altijd op nummer 1: je krijgt de ruimte die je zoekt. Het keukenteam combineert de traditionele Bourgondische keuken met moderne inzichten. De grote en kleine kaarten zijn daarom enorm veelzijdig en voor ieder wat wils. De gerechten op de menukaart zijn dan ook vaak seizoensgebonden. Laat je verrassen door de chef en zijn keukenteam!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
B90052e6f0

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden