Knife fork icon red

Auberge De Rousch

8,6 (103 reviews)
92%

Wat 103 mensen zeggen over Auberge De Rousch

8.6
(103 reviews)
Eten
8.6
Service
8.5
Sfeer
8.8
92%
Schrijf een review

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten in n mooie ambiance, met vriendelijk personeel. Kortom n aanrader!

Marianne Eijsvogels op 06 oktober 2020
Geverifiëerd

5.3 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 8

Nadat we aankwam bij het reusachtige complex kwamen we door het volgen van de juiste kleur bordjes bij het restaurant. Hier werden we door een meneer naar een prachtig restaurant gebracht met uitzicht op een vijver.

Wij maakten gebruik van de restaurantweek waardoor er een aangepast menu was met twee keuzes, vle...

Lees hele review

Nadat we aankwam bij het reusachtige complex kwamen we door het volgen van de juiste kleur bordjes bij het restaurant. Hier werden we door een meneer naar een prachtig restaurant gebracht met uitzicht op een vijver.

Wij maakten gebruik van de restaurantweek waardoor er een aangepast menu was met twee keuzes, vlees of vis. Toen we vroegen of vegetarisch ook een optie was werden wij gek aangekeken en kregen we ook een dergelijke reactie. Gelukkig was dit na navraag te doen wel mogelijk.

In de gerechten die volgden was de samenhang ver te zoeken. Er werden voornamelijk veel verschillende groenten op een bordje geserveerd en en het was goed klaar gemaakt, maar niks complementeerde elkaar. Iets wat ik wel had verwacht bij dit restaurant. Ook de bediening verschilde erg van kwaliteit. Al met al niet echt overtuigd.

Uiteten op 30 september 2020
Geverifiëerd

7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Goed gegeten, dat wel maar de communicatie moet beter ( je krijgt niet bij elk gerecht dat wat op het menu staat en daar wordt verder niet over gecommuniceert) en opmerkingen hierover worden met zichtbare irritatie ontvangen.

albin Ograjensek op 27 september 2020
Geverifiëerd

"Vergane glorie"
6.0 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 8

Gisteren een drie-gangen-menu gegeten. Uiteraard kun je stellen dat de entourage in deze sprookjesachtige omgeving geweldig is. Jammer dat je op weg naar het restaurant langs nogal rommelige taferelen komt en onopgeruimde trays met glazen en borden. Wij wilden na lang niet meer te zijn geweest nog eens ervaren hoe h...

Lees hele review

Gisteren een drie-gangen-menu gegeten. Uiteraard kun je stellen dat de entourage in deze sprookjesachtige omgeving geweldig is. Jammer dat je op weg naar het restaurant langs nogal rommelige taferelen komt en onopgeruimde trays met glazen en borden. Wij wilden na lang niet meer te zijn geweest nog eens ervaren hoe het is om te eten in een toch wel toprestaurant. Helaas viel dat erg tegen. De fles witte wijn (Puglia) met als prijs €33,- was lekker, maar erg prijzig ten opzichte van de winkelprijs van € 8,30 en die vanaf de importeur en zonder BTW waarschijnlijk nog lager in prijs zal zijn voor de uitbaters. De favourizer (combinatie van een koud pompoensoepje met garnalen) was leuk bedacht en smaakte prima. De zalmcarpacio was mooi opgediend, maar had weinig smaak. Twee kleine sneetjes stokbrood staken nogal karig af bij dit voorgerecht. De zalm en de varkensmedaillons werden wederom mooi opgediend, maar jammer dat de sauzen niet apart werden geserveerd, waardoor de vis en het vlees hun best moesten doen om niet te verdrinken. Wederom weinig vreugde voor de smaakpupillen. De frietjes kwamen pas veel later dan het eten en na twee keer vragen werd toch uiteindelijk (de frietjes waren al nagenoeg op) de mayonaise gebracht. De wijn werd door oplettende obers/serveersters bijgeschud, maar moest zelf worden bijgevuld. Vreemd terwijl er toch een stuk of vier obers/serveersters rond liepen. Er ontbrak systeem in de bediening. Het toetje was prima, maar gemalen Oreo koekjes en ijs doen het natuurlijk altijd goed. Hier wederom jammer dat het groen nog aan sommige aardbeien zat. Kortom, in vergelijking met vroeger zijn de prijzen er niet beter op geworden, maar is het predikaat van toprestaurant niet meer passend. Er is behoorlijk wat huiswerk te doen voor de uitbaters om niet verder af te glijden en alleen een klantenbestand over te houden dat komt, zodat aan hun omgeving kunnen vertellen dat ze in de Auberge zijn gaan eten. Wat ons betreft viel de hernieuwde kennismaking nogal tegen en waren de woorden die in ons op kwamen 'vergane glorie'.

Albert Helsper op 26 september 2020
Geverifiëerd

"Bijzonder mooie locatie"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Ooit hielden we hier ons trouwfeest, een hele romantische locatie en heerlijk gegeten! Bijzonder om er weer eens te zijn.

christina ruijzendaal op 19 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Heerlen e.o.

Kloosterkensweg 17 6419 PJ Heerlen

Over Auberge De Rousch

Bij Restaurant Auberge De Rousch in Heerlen kan je genieten van een bijzondere kaart. De sfeer in de oude herberg is ontspannen en relax. Gastvrijheid staat altijd op nummer 1: je krijgt de ruimte die je zoekt. Het keukenteam combineert de traditionele Bourgondische keuken met moderne inzichten. De grote en kleine kaarten zijn daarom enorm veelzijdig en voor ieder wat wils. De gerechten op de menukaart zijn dan ook vaak seizoensgebonden. Laat je verrassen door de chef en zijn keukenteam!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden