Knife fork icon red

Auberge De Rousch

€ 52,- € 31,-

Geweldig 3-gangen diner - 40% korting

Auberge De Rousch

8,6 (67)

Geweldig 3-gangen diner - 40% korting € 52,- € 31,-

Reserveer een tafel

Deal
Geweldig 3-gangen diner - 40% korting
€ 52,- € 31,-

Gastvrijheid staat bij Restaurant De Rousch voorop; je krijgt de ruimte die je zoekt. Een drankje met een hapje op een zonnig terras, een roman­tisch diner à la carte in een sfeervolle omgeving, een buffet met ruimte voor je familie of een zaal om anderen te over­tuigen van een goede zakelijke aanpak?

Je zegt wat je nodig hebt; bij Restaurant De Rousch zorgen zij voor de oplossing.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 oktober 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Auberge De Rousch

8.6
(67 reviews)
Eten
8.6
Service
8.5
Sfeer
8.8
Schrijf een review

"Beoordeling etentje Auberge De Rousch"
6.3 Keuken 6 | Service 7 | Sfeer 6

Alle gerechten oogden zeer mooi. Smaken waren lekker, sommige wat flauw.
Er werden grote gerechten geserveerd, je gaat niet met een ongevulde maag naar huis. Het was niet het beste restaurant waar ik gegeten heb, maar zal er beslist nog eens gaan eten.

S. Paffen op 25 april 2018
Auberge De Rousch heeft gereageerd op 14 mei 2018

Goedemiddag S. Paffen, bedankt voor uw feedback naar aanleiding van uw verblijf! Fijn dat u toch nog eens bij ons komt eten en hopelijk scoren we dan nog betere punten!
Tot de volgende keer. Hartelijke groet, Team Auberge de Rousch!


"3 gangen diner"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Bij aankomst goed ontvangen, wij hoefden niet lang te wachten .
Een vriendelijke ober liet ons in de buitenserre direct naast het groot raam aanschuiven. Mooi uitzicht op de vijver.
De bediening is professioneel en vriendelijk.
Als eerste een kleine amuse, daarna het voorgerecht, runderbouiillon met groente.
Hoofdgerecht , varkensmedaillon en kalfsoester , het was heerlijk. Vergezeld met prosseco en een chardonnay .
Nagerecht gembercake met ijs en koffie.
Voor herhaling vatbaar.

K.Schalkwijk op 17 april 2018
Auberge De Rousch heeft gereageerd op 18 april 2018

Goedemorgen K.Schalkwijk, wat een scores geeft u ons! Daar wijn wij u ontzettend dankbaar voor. En we zijn heel blij dat u zo genoten heeft van het 3-gagen menu. Hopelijk mogen wij u nog veel vaker verwelkomen voor een ander lekker menu of gewoon een kop koffie met overheerlijk stuk Limburgse vlaai! Tot de volgende keer. Hartelijke groet, Team Auberge de Rousch


"Eerste keer dineren bij Auberge De Rousche"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Van een heerlijk drie-gangen menu genoten. Een fijne ambiance aan een mooie tafel aan het raam met uitzicht op de vijver.
De service was uitstekend!

Serah Boky-Janssen op 08 april 2018
Auberge De Rousch heeft gereageerd op 10 april 2018

Goedemorgen Serah, de eerste keer bij ons en meteen enthousiast! Hopelijk mogen we jullie nog veel vaker ontvangen op onze prachtige locatie. Bedankt voor het mooie bericht. Een prettige dag gewenst. Hartelijke groet, Team Auberge de Rousch


"Gezellig en lekker"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Allereerst verrast door mooie gebouw/uitstraling. Vriendelijke ontvangst. Mogelijkheid om diverse wijnen te proeven voordat we beslisten welke we wilden drinken !!
Heel leuk keuze menu (moeilijk kiezen) met Primera bon. Alles zag er mooi uit en was superlekker. Behalve de chocoladesaus (erg dun/waterig) bij de dame blanche (anders voor keuken ook 5 * gegeven).
Leuke & gezellige avond gehad.

Vino op 31 maart 2018
Auberge De Rousch heeft gereageerd op 04 april 2018

Goedemiddag Vino, van deze berichtjes word ik nou vrolijk! Bedankt voor de mooie woorden en wat goed u zo genoten heeft van verblijf. Het punt van de chocoladesaus geef ik door aan de keuken! Bedankt voor de tip. Hopelijk tot de volgende keer! Team Auberge de Rousch


"Fijn restaurant"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Zeker voor herhaling vatbaar, fijn personeel!!

Patrick Verbruggen op 25 maart 2018
Auberge De Rousch heeft gereageerd op 26 maart 2018

Goedemiddag meneer Verbruggen, fijn dat uw verblijf voor herhaling vatbaar is! Ik geef u complimenten door aan mijn collega's. Tot de volgende keer! Team Auberge de Rousch

Plattegrond Alle restaurantdeals in Heerlen e.o.

Kloosterkensweg 17 6419 PJ Heerlen

Over Auberge De Rousch

Restaurant Auberge De Rousch was ooit een 'kloosterkenshoeve'. Monniken ontgonnen de gronden. De naam dankt de hoeve aan de wild ruisende beek die vroeger langs de hoeve stroomde. De bouw van het Atrium MC maakte een eind aan de agrarische traditie, maar creëerde culinaire ruimte. Auberge De Rousch geeft je graag die ruimte. Al drie generaties lang.

Gastvrijheid staat bij Restaurant De Rousch voorop; je krijgt de ruimte die je zoekt. Een drankje met een hapje op een zonnig terras, een roman­tisch diner à la carte in een sfeervolle omgeving, een buffet met ruimte voor je familie of een zaal om anderen te over­tuigen van een goede zakelijke aanpak?

Je zegt wat je nodig hebt; bij Restaurant De Rousch zorgen zij voor de oplossing.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Heerlen e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden