't Ambachthuys

Fusion, Frans, Nederlands | €€€
9,4 (283 reviews)
99% aanbevolen

Wat 283 mensen zeggen over 't Ambachthuys

9.4 Gebaseerd op 283 reviews. 99% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Klasse!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijke smakelijke avond gehad met zeer fijne frisse verrassende wijnen erbij. Oog voor detail zowel in eten als in service en bediening- niets dan complimenten!

Maja op 27 november 2022
Geverifiëerd

"Top!"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

We kenden dit restaurant niet, maar wat een verrassing! Ik kan werkelijk niets bedenken wat minder zou zijn. Alles is hier top!

Jan Verburg op 25 november 2022
Geverifiëerd

"We komen zeker terug!"
9.0 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 10

We hebben met drie personen gegeten, het was heerlijk, zag er prachtig uit ! Zelfs ons kleine hondje kreeg iets lekkers voorgezet. Men had heel terloops opgevangen dat ik jarig was dus kwam er tot mijn verrassing een bord met “gefeliciteerd”
Attent. Wat ook heel fijn was dat de muziek heel erg op de achtergrond was...

Lees hele review

We hebben met drie personen gegeten, het was heerlijk, zag er prachtig uit ! Zelfs ons kleine hondje kreeg iets lekkers voorgezet. Men had heel terloops opgevangen dat ik jarig was dus kwam er tot mijn verrassing een bord met “gefeliciteerd”
Attent. Wat ook heel fijn was dat de muziek heel erg op de achtergrond was, je moest heel erg je best doen die te horen, waardoor het voor ons , met iemand die gehoorproblemen heeft, heel prettig converseren was. We hebben een fijne avond gehad. Dank!

Josje op 24 november 2022
Geverifiëerd

"Prima restaurant, heerlijk gegeten, vriendelijke bediening. Aanrader!"
9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Vriendelijke ontvangst en bediening, zorgvuldig,. Kan kraanwater mogelijk. Smaken waren heerlijk, mooi opgemaakt en kleine verrassingen , amuse, soepje enz
Prijs, kwaliteit prima.

Corrie Van den Berg op 21 november 2022
Geverifiëerd

"Heerlijk diner in een zeer warm, gezellig en intiem kader!"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Er was daar een zeer attente en aangename equipe aan het werk, die ons mede door hun hartelijke en vakkundige bediening een prachtige avond hebben bezorgd! Duidelijke uitleg bij het menu, voldoende tijd tussen de mooi geserveerde en smakelijke gerechten! Een permanente aandacht voor alle tafels en zo hoort het ook!...

Lees hele review

Er was daar een zeer attente en aangename equipe aan het werk, die ons mede door hun hartelijke en vakkundige bediening een prachtige avond hebben bezorgd! Duidelijke uitleg bij het menu, voldoende tijd tussen de mooi geserveerde en smakelijke gerechten! Een permanente aandacht voor alle tafels en zo hoort het ook!
Kortom: heerlijk getafeld in een prachtig historisch pand, waar de sfeer van een warme, gezellige huiskamer en het lekkere diner ons enorm heeft bekoord! De netheid overal trof mij ook, alsook de muziek in het kleinste kamertje: over nagedacht en zó zen! Ik werd bij het buitengaan in mijn jas geholpen, ... nog een laatste attente gebaar, ik zie het graag, hoor!
Ik zwaai met complimenten voor de chefs in de open keuken en voor het ganse team! Absoluut een aanrader, un grand merci à tous!!

Christina Zwanenburg-Thyssen op 20 november 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over 't Ambachthuys

Keuken: Fusion, Frans, Nederlands

In het rijksmonument 'Het Oude Raadhuis van Hillegersberg' vind je Restaurant t' Ambachthuys. Een prachtig pand modern en sfeervol ingericht. Restaurant t' Ambachthuys hecht veel waarde aan gastvrijheid. De basis is de klassieke Franse keuken, maar er is altijd ruimte voor nieuwe technieken, smaak combinaties en creatieve ideeën. De chef laat zich inspireren door seizoensgebonden en dagverse producten. Gerechten van de beste kwaliteit en de puurste smaken. Laat je verrassen door de meest waanzinnige gerechten! Reserveer snel een tafel bij Restaurant t' Ambachthuys.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden