Knife fork icon red

't Ambachthuys

9,4 (153 reviews)
98%

Wat 153 mensen zeggen over 't Ambachthuys

9.4
(153 reviews)
Eten
9.4
Service
9.7
Sfeer
9.2
98%
Schrijf een review

"Verrassend, sfeervol en heerlijk gegeten"
8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

Was jaren terug dat we hier geweest waren. Toen oubollig nu gezellig en trendy. Goede service en verrassende gerechten.

Jacques op 20 mei 2017

"Ontspannen dineren"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Prettige ontvangst in inderdaad een Ambachtshuis. De zwarte brigade verstond het ambacht van het koken, maar bovenal ook het opmaken van de gerechten. Deze werden uitgeserveerd door de witte brigade, die eveneens geen gezel meer waren.
Kortom heerlijk dineren in een prettige ambiance.

Riekje op 19 mei 2017

"Kundig en flexibel"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Met 4 personen gegeten als onderdeel restaurantweek. Mooi menu,met de mogelijkheid om een vegetarische variant te kiezen.Smakelijke amuse, lekker brood, fantasierijk opgemaakte borden, heel goed eten. Passende wijnen.Attente ,kundige bediening. Adekwaat tempo in bediening. Restaurant is aan te raden.

Arie Langstraat op 18 mei 2017

"Beter dan voorganger maar ruimte tot verbetering"
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

We hadden een basis ober welke het echt uitstekend en voorkomend deed. Diverse keren werd hij echter vervangen door een collega welke niet liet zien enige arbeidsvreugde of consumenten vriendelijkheid te hebben. Jammer goede en vriendelijke bediening is een belangrijke pijler voor consumentenvreugde.
We hadden het ...

Lees hele review

We hadden een basis ober welke het echt uitstekend en voorkomend deed. Diverse keren werd hij echter vervangen door een collega welke niet liet zien enige arbeidsvreugde of consumenten vriendelijkheid te hebben. Jammer goede en vriendelijke bediening is een belangrijke pijler voor consumentenvreugde.
We hadden het uitgebreide restaurantweek menu. Goed niveau doch we hopen dat de kok nog net wat meer raffinement er in kan stoppen om zo enige 'jodelmomenten' te creëren.
'Jeukmomenten' voor ons waren: de veel te hoge temperatuur in de locatie (we zaten onder de trap), de gemiddeld stevige prijzen van de wijnkaart (de opslag op de wijnen is van het niveau sterrestaurant en dat is niet juist) en de melding nee we doen niet aan kraanwater maar we doneren geld (€ 3,50 per karafje) aan Afrika per karaf kraanwater. Mijn advies: als gasten een fles wijn bestellen geef het water gratis en laat de gasten zelf keuzes maken of ze wel of niet willen doen aan goede doelen. En er met echt wat gedaan worden aan de temperatuurbeheersing met de keuken in het restaurant zelf.
Mogelijk komt bovenstaande kritisch over maar het is bedoelt als hulp om het nog beter te maken. Per saldo zijn we blij met de nieuwe invulling van dit restaurant en het heeft de potentie om een succes te worden want de basis is gewoon goed.

Leo op 14 mei 2017

"Als een engeltje op je tong....."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

In één woord: VOORTREFFELIJK!

C.J. Schepers - Leentvaar op 14 mei 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Kerkstraat 10 3054 NC Rotterdam

Over 't Ambachthuys

In het rijksmonument 'Het Oude Raadhuis van Hillegersberg' vind je Restaurant t' Ambachthuys. Een prachtig pand modern en sfeervol ingericht. Restaurant t' Ambachthuys hecht veel waarde aan gastvrijheid. De basis is de klassieke Franse keuken, maar er is altijd ruimte voor nieuwe technieken, smaak combinaties en creatieve ideeën. De chef laat zich inspireren door seizoensgebonden en dagverse producten. Gerechten van de beste kwaliteit en de puurste smaken. Laat je verrassen door de meest waanzinnige gerechten! Reserveer snel een tafel bij Restaurant t' Ambachthuys.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden