Knife fork icon red

't Ambachthuys

9,4 (153 reviews)
98%

Wat 153 mensen zeggen over 't Ambachthuys

9.4
(153 reviews)
Eten
9.4
Service
9.7
Sfeer
9.2
98%
Schrijf een review

"Heerlijk, ...... zo doorgaan en blijven.........."
9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

Grandioos, fijne sfeer en het eten was heerlijk! We komen terug!

Leo T. op 18 oktober 2017

"Sfeervol huiskamer restaurant"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Na een vriendelijke ontvangst mochten we zelf uit een aantal tafeltjes een keuze maken. Het restaurant is ruim met genoeg privacy voor iedereen. We hadden het AH menu en kozen ook voor het 4de, extra, gerecht.
We kunnen niet anders zeggen dan dat alles prima in orde was. De kalfsmedaillon en het nagerecht waren heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

Hans & Monique op 15 oktober 2017

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Alles klopte!
Goede sfeer, gastvrije en vriendelijke bediening. Waren ook soepel om gerechten van het restaurantweek menu aan te passen aan onze wensen.
Eten was zalig en super verfijnd .
Een echte aanrader...

Joke op 15 oktober 2017

"Genieten in het Ambachthuys"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Op een dinsdagavond het restaurantweekmenu gegeten. Het eten was heerlijk en mooi opgemaakt geserveerd. De bediening was ontspannen en vriendelijk. De bijpasssende wijnen waren zalig en goed geïntroduceerd.
We hebben een fantastische avond gehad en komen zeker terug!

Carla op 09 oktober 2017

" 't Ambachthuys is goed bevallen"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Met 6 personen heerlijk gegeten. Lekkere en mooie gerechten (restaurantweek menu) a la de franse cuisine dus mooi opgemaakte borden met afgestemde smaken. Prettige warme sfeer in de zaak. Dat kun je al zien op de foto's van het restaurant. Het lag voor iedereen op de route en daarom hebben we het uit de lijst van de...

Lees hele review

Met 6 personen heerlijk gegeten. Lekkere en mooie gerechten (restaurantweek menu) a la de franse cuisine dus mooi opgemaakte borden met afgestemde smaken. Prettige warme sfeer in de zaak. Dat kun je al zien op de foto's van het restaurant. Het lag voor iedereen op de route en daarom hebben we het uit de lijst van deelnemende restaurants geselecteerd en dat bleek een uitstekende keuze. Tijd tussen de gerechten was iets te lang maar wij gingen ook iets later dan gepland aan tafel. Aparte gerechten voor de zwangere aan tafel, net zo lekker als al het andere dus dat is weer extra service. We hebben een fijne avond gehad.

conny op 08 oktober 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Kerkstraat 10 3054 NC Rotterdam

Over 't Ambachthuys

In het rijksmonument 'Het Oude Raadhuis van Hillegersberg' vind je Restaurant t' Ambachthuys. Een prachtig pand modern en sfeervol ingericht. Restaurant t' Ambachthuys hecht veel waarde aan gastvrijheid. De basis is de klassieke Franse keuken, maar er is altijd ruimte voor nieuwe technieken, smaak combinaties en creatieve ideeën. De chef laat zich inspireren door seizoensgebonden en dagverse producten. Gerechten van de beste kwaliteit en de puurste smaken. Laat je verrassen door de meest waanzinnige gerechten! Reserveer snel een tafel bij Restaurant t' Ambachthuys.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden