Knife fork icon red

't Ambachthuys

€ 37,50

Verrukkelijk 3-gangen menu!

't Ambachthuys

9,3 (73)

Verrukkelijk 3-gangen menu! € 37,50

Reserveer een tafel

Deal
Verrukkelijk 3-gangen menu!
€ 37,50

Restaurant 't Ambachthuys is een van de winnaars van Dining with the Stars 2019!

Op basis van reviews van gasten is restaurant 't Ambachthuys gekozen tot een van de winnaars van regio Rotterdam tijdens Dining with the Stars 2019, met een fantastisch cijfer van een 9,60!

Wil je het winnende 3-gangen diner (nogmaals) proeven voor slechts 37,50 euro per persoon? Boek dan nu jouw tafeltje (en eet de sterren van de hemel)!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 13 oktober 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over 't Ambachthuys

9.3
(73 reviews)
Eten
9.3
Service
9.5
Sfeer
9.0
Schrijf een review

"'t Ambachtshuys Hillegersberg"
9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten, menu aangepast aan enkele kleine wensen, geen enkel probleem. Vlotte correcte bediening, niet te formeel. Heerlijk gegeten, verrassende smaak combinaties. Zeker aan te raden. Niet te massaal, beperkt aantal tafels en goede afscheiding tussen de tafels, dus voldoende privacy. Gezellige moderne inrichting. Wel parkeerproblemen in de buurt, goed zoeken naar een vrij plekje.

Martin Sahli op 07 oktober 2018

7.7 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 7

Service: prima - niets op aan te merken. Hoewel t volgens de etikette niet heurt, is het bijzonder mee te maken dat er totaal niet gevraagd werd hoe het smaakt.
Sfeer: ambiance is prima. Akoestiek vreselijk. Teveel herrie om gezellig te praten.
Keuken: 1e gang dorade, was werkelijk top!!
Gang 2 (toretelline met kreeft) en 4 (mango met chocola) warrn prima.
Gang 3 (parelhoen met polenta) viel tegen.

Sam op 06 oktober 2018

"Heerlijk gegeten"
7.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 4

Het eten was van begin tot eind erg goed. In klassieke zin was de smaak en kwaltieit prima en er waren ook paar leuke verrassingen, zoals een japans fruit waar ik nog niet van gehoord had laat staan geproefd!

We hadden de pech dat er een grote groep mensen iets te vieren hadden naast ons. Ze gedroegen zich prima, maar er was veel geluid dat op ons afkwam waardoor er geen sprake was van een rustig genieten van een lekkere maaltijd. Het personeel heeft ons wel verhuisd naar een rustigere tafel toen er een vrijkwam.

Ik ben blij het restaurant een keer te hebben uitgeprobeerd, maar is niet mijn eerste keuze bij een volgende maaltijd, ondanks het feit dat het in principe alles heeft dat ik fijn vind in een restaurant; lekker eten, vriendelijk personeel, gezellige inrichting.

Betty Olthoff op 02 oktober 2018

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastische locatie. Vlekkeloze bediening, en een keuken die kwaliteit met een gezonde dosis orginaliteit weet te combineren. En dat alles voor schappelijke prijzen. Dus Dimitri, full score voor jullie. En ik kom zsm weer langs.

Michel op 01 oktober 2018

"Geweldig lekker gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het restaurantweek menu was verrassend en bijzonder goed klaar gemaakt. Zeer professionele bediening. Een aanrader dit restaurant.

Marc op 01 oktober 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Hillegersberg e.o.

Kerkstraat 10 3054 NC Hillegersberg

Over 't Ambachthuys

Restaurant 't Ambachthuys huist in rijksmonument "Het Oude Raadhuis van Hillegersberg"aan de Kerkstraat nummer 10. Het raadhuis was gebouwd op dezelfde plaats en de bestaande funderingen van zijn voorganger, het Ambachtshuis. Een prachtig pand met authentieke items gecombineerd met modern en sfeervol interieur. 't Ambachthuys is een restaurant waar gastvrijheid net zo belangrijk is als gastronomie.


De klassieke Franse keuken is de basis maar evenzeer zijn ze altijd nieuwsgierig naar nieuwe ideeën, technieken en smaak combinaties.


Het team onder leiding van patron cuisinier Dimitri Roedoe laat zich graag inspireren door de dagverse producten van het seizoen. Zo krijg je de beste kwaliteit en de puurste smaak met herkenbare ingrediënten van optimale kwaliteit.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Hillegersberg e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden