Knife fork icon red

De Jonge Dikkert

8,8 (1097)

Wat zeggen mensen over De Jonge Dikkert

8.8
(1097 reviews)
Eten
8.8
Service
8.8
Sfeer
8.7
Schrijf een review

"Gewoonweg heerlijk!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Dit was de 2e keer dit jaar dat we hier kwamen. En al vele keren eerder. Het blijft een briljant van een restaurant. Ook dit keer weer het 3-gangen Molenaarsmenu, wat voor onze voldoende is. 6-gangenmenu zou voor ons gewoon teveel zijn. Het was wederom uitstekend. Eugene en zijn keukenbrigade weten gewoon iets op tafel te zetten waar je naar uitkijkt. Het plaatje, de smaak, heerlijk. Leuk detail: voor 1e Kerstdag hebben we al gereserveerd. We willen er gewoon weer bij zijn en genieten. Maar voor die tijd zien ze ons weer.

Otto op 24 maart 2019

"Een heerlijke avond uit!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Niet alleen de kwaliteit van het eten is fantastisch, ook van de combinaties en de heerlijke sauzen hebben we genoten. Elk bord was een plaatje op zich!Ee

Trudy Thijssen op 23 maart 2019

8.0 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 8

Leuk restaurant, mooi ingericht, op een donderdagavond voor 3/4 vol. Personeel was attent en vriendelijk. Gerechten allemaal heel lekker en afwisselend/verrassend. De skrei was echt te zout, over het lam waren de meningen verdeeld, aan de zoute kant. Net als andere gasten hebben opgemerkt: er zit veel te veel tijd tussen de gangen, dat moet echt sneller, zeker bij een 5 gangen menu. Porties waren prima van omvang. Leuke amuse en lekker brood. De bijpassende wijnen waren prima. Al met al een leuke, maar wel lange, avond.

Lonneke op 22 maart 2019

9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

zoals altijd weer goed eten. Beetje jammer dat er een duur glas wijn extra op de rekening stond, waarop een beetje vreemde reactie kwam toen we er iets over zeiden.

Peter op 18 maart 2019

"Wat een ervaring "
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Tijdens de restaurantweek een 6-gangen diner gereserveerd. Wat een ervaring was dat. De hele avond zo ontzettend goed verzorgd. Bij iedere gang een bijpassende wijn met daarbij een leuke uitleg van de sommelier. Het eten was echt heerlijk en iedere keer weer een prachtig plaatje wat we geserveerd kregen. En zelfs nog extra's buiten de 6 gangen.

Het enige nadeel vonden wij dat bijna alle 2 persoons tafels erg dicht op elkaar stonden en je hierdoor niet heel veel privacy hebt.

Al met al hebben wij echt ontzettend genoten. Zeker voor herhaling vatbaar, alleen dan wel aan een tafel die wat meer vrijheid heeft.

D. Priester op 17 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amstelveen e.o.

Amsterdamseweg 104a 1182 HG Amstelveen

Over De Jonge Dikkert

Restaurant De Jonge Dikkert in Amstelveen is een restaurant verpakt in een oer-Hollandse zaagmolen uit 1672. Uniek dus. De Jonge Dikkert biedt naast het restaurant een ruime bar.
Boven in de molen is de unieke molenkamer waar je als gezelschap kunt lunchen of dineren met meer privacy. In de zomer is het genieten op het, met een beukenhaag omringd, terras.

Wij koken wat het seizoen in eigen land te bieden heeft.Wij streven naar tachtig procent van Nederlandse bodem en uit Nederlandse wateren en slechts twintig procent van buiten de landsgrenzen. Soms onverwachte combinaties met vertrouwde en herkenbare ingrediënten met respect voor de puurheid van de producten. Authenticiteit, duurzaamheid en gezondheid zijn de kernwoorden van onze keuken.

Naast een flinke à la carte kaart zijn er ook nog diverse menu's, waaronder het Menu Jeunes Restaurateurs d'Europe.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amstelveen e.o.
7518002eb3

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden