Joelia*

€ 79,50

5-gangen Michelin diner

Joelia*

Frans
9,0 (390 reviews)
94%

5-gangen Michelin diner € 79,50

Reserveer een tafel
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Deal
5-gangen Michelin diner
€ 79,50

Joelia* is trotse bezitter van 1 Michelinster en behoort hiermee tot de exclusieve selectie restaurants die deze eer mogen dragen.

Joelia* serveert nu een gastronomisch 5-gangen Michelin diner en dit voor slechts € 79,50.

Wil jij ook graag op deze culinaire reis genomen worden door Joelia*? Reserveer dan snel een tafel en kom genieten van dit fenomenale 5-gangen Michelin diner!

Heb je dieetwensen? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 juli 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
5-gangen Michelin lunch
€ 79,50

Joelia* is beloond met een Michelinster en behoort daarmee tot de culinaire top van Nederland!

Wilt u gastronomisch lunch op topniveau voor een vriendelijke prijs?

Alleen bij Diningcity kunt u nu deze speciale deal reserveren. Joelia* serveert een fantastische 5-gangen Michelin lunch voor slechts € 79,50 en bezorgd u daarmee een bijzondere en heerlijke dag.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en ga zelf proeven waarom Joelia* de Michelinster heeft verdiend.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
5-gangen Michelin diner
€ 79,50

Joelia* is beloond met een Michelinster en behoort daarmee tot de culinaire top van Nederland!

Wilt u gastronomisch dineren op topniveau voor een vriendelijke prijs?

Alleen bij Diningcity kunt u nu deze speciale deal reserveren. Joelia* serveert een fantastische 5-gangen Michelin diner voor slechts € 79,50 en bezorgd u daarmee een bijzondere en heerlijke dag.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en ga zelf proeven waarom Joelia* de Michelinster heeft verdiend.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
4-gangen Michelin lunch incl. 3 glazen bijpassende wijn
€ 79,50

Joelia* is beloond met een Michelinster en behoort daarmee tot de culinaire top van Nederland!

Wilt u gastronomisch lunch op topniveau voor een vriendelijke prijs?

Alleen bij Diningcity kunt u nu deze speciale deal reserveren. Joelia* serveert een fantastische 4-gangen Michelin lunch incl. 3 glazen bijpassende wijn voor slechts € 79,50 en bezorgd u daarmee een bijzondere en heerlijke dag.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en ga zelf proeven waarom Joelia* de Michelinster heeft verdiend.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 augustus 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 390 mensen zeggen over Joelia*

9.0 Gebaseerd op 390 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Tegenvaller"
3.7 Keuken 3 | Service 5 | Sfeer 3

We were a party of 10. Our experience was disappointing.
Very high prices for very little food and drinks. The desert proved to be a dry waffel with a teaspoon of icecream on top of it.

Personnel I found to be arrogant. Perhaps they found us not spending enough.

There are many better places in the area for a fraction of the price we paid.

Petrus op 06 oktober 2017

"Luxe"
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Gereserveerd voor 5 gangen, maar ze dachten voor 3 gangen restaurantweek was. Later werd dit gecorrigeerd.
De gerechten waren verfijnd van smaak. Redelijke snel en luxe sfeer.

Andre op 26 september 2017

"Joelia"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een heerlijke avond gehad!

Sylvia op 15 september 2017

"Ingredients that came together nicely with the Chef's magic touch"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

The 5-course meal was well-balanced and delightful! The dishes were pleasant to both sight and taste. The layered structure of the taste (sweet, sour, saltiness) came through nicely with each bite. It was wonderfully enjoyable!

Jacqueline op 14 september 2017

"Heerlijke gerechten in prachtige zaak"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Ik heb inmiddels al een aantal malen bij Joelia gegeten en elke keer is een feestje. Of je nu regulier of via een actie gaat eten alles is met liefde klaargemaakt en iedere keer weer andere gerechten. Voor ons dames is een 5-gangen actie of 6-gangen regulier meer dan voldoende. Ook met allergiën wordt uitstekend rekening gehouden. Zelfs de wijn wordt aangepast aan het aangepaste gerecht. Top.

Eva op 08 september 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Joelia*

Keuken: Frans

'She's sensational, she's full of taste, she's what you were looking for, her name...Joelia'.

Het jonge, uitdagende, sexy en vooral brutale restaurant Joelia in Rotterdam is er eentje voor op de bucket list. Het is een plek waar je graag wilt zijn, je komt er niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk... want de stad Rotterdam is het 'cadeautje' wat je er altijd bij krijgt. Chef Mario Ridder probeert zijn gasten te verleiden en bespeelt al je zintuigen met onbekende en spannende smaken wat leidt tot een beleving van topgastronomie in al haar facetten. Alles is op gevoel én tegelijkertijd tot in de puntjes uitgedacht.

Het uitzicht op de keuken en de imponerende wijncollectie zorgt voor spektakel. De wijnkelder is Mario's grootste hobby en bestaat aan een collectie van 12000 bijzondere flessen. Op de wijnkaart vind je een assortiment aan wijnen die het resultaat zijn van tientallen jaren reizen, proeven en verzamelen. De wijnkelder ademt passie en dit zul je proeven.

Het restaurant kreeg in 2016 een Michelinster en heeft 17.5 Gault&Millau punten. Stap in de wereld van Joelia, de trots van Mario, en laat je verrassen door het onbekende.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden