Knife fork icon red

Joelia*

€ 75,- € 47,50

Sublieme 4-gangen Sterren lunch

Joelia*

8,8 (80)

Sublieme 4-gangen Sterren lunch € 75,- € 47,50

Reserveer een tafel

Deal
Sublieme 4-gangen Sterren lunch
€ 75,- € 47,50

Restaurant Joelia is een beleving van topgastronomie in al haar facetten. ‘Smaken die mensen van mij kennen in een omgeving die je verleidt’ aldus de gepassioneerde chef.
In zijn geboortestad Amsterdam kon Chef Mario Ridder (44) een prestigieus restaurant in het Rijksmuseum beginnen. De sterrenkok die in Parkzicht het vak leerde van Cees Helder kookt echter veel liever in Rotterdam.

Wil jij restaurant Joelia ervaren? Reserveer dan nu deze sublieme 4-gangen lunch met 3 amuses.

Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 mei 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Fantastisch 5-gangen Michelin menu
€ 100,- € 62,50

Jong, innovatief en sexy. Dat zijn de kernwoorden van Restaurant Joelia, het restaurant wat al na 1 jaar door Michelin met 1 ster werd bekroond. GaultMillau kende het restaurant in 2016 17 van de 20 punten toe.

Het restaurant is gevestigd in het Rotterdamse Hilton Hotel, Chef-kok is Mario Ridder.

Joelia kan als eigentijds sjiek kan worden gekenschetst. Net als in het hotel is veelvuldig gebruik gemaakt van de materialen messing,marmer en eikenhout. Als vanouds kan er intiem worden gedineerd aan ruime tafels, waar de massief zilveren couverts en het vertrouwde servies kenmerkend zijn.

Speciaal voor Diningcity heeft restaurant Joelia een fantastisch 5-gangen Michelin menu samengesteld. Het aantal tafels is beperkt dus boek snel.

Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 mei 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Joelia*

8.8
(80 reviews)
Eten
9.0
Service
8.6
Sfeer
8.7
Schrijf een review

5.3 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 8

Ik heb hier gisteren gegeten. Ik vond het eten helaas niet echt speciaal en lekker terwijl je toch naar een sterrenrestaurants gaat en best wat geld neertelt. Het moment dat ik bij 1 gang aangaf dat ik het echt niet luste. Kon ik iets anders krijgen voor een meerprijs. Ik verwacht wel een beetje meer service. Je wil je klant toch niet ontevreden wegsturen maar blijken hun niet erg te vinden. Helaas niet voor herhaling vatbaar.

Chabelie op 04 januari 2019

"geweldig restaurant"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Met 5 vriendinnen hier gegeten we werden aan een ronde tafel gezet, geweldig, de bediening was super het eten was geweldig, we hebben een heerlijke avond gehad. Dank je wel Mario en team.

jeannie op 21 december 2018

"Een uitstekend diner"
8.0 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 7

Het eten bij Joelia was heerlijk (geen verrassing, we kenden al de kunst van Mario Ridder van De Zwetheul). Het viergangen menu van Dining City was echt een koopje. De dienstverlening was attent, al zijn de medewerkers onze dieetbeperkingen twee keer vergeten - maar dat kwam goed, de keuken heeft heel mooi geïmproviseerd. Het decor is niet onze smaak (te veel bizarre kunstwerkjes), en er is iets te veel herrie.

Peter op 20 december 2018

"Geweldig eten jammer van de service"
7.0 Keuken 10 | Service 3 | Sfeer 8

Ons etentje kende eigenlijk twee gezichten. Enerzijds was er het eten wat erg lekker was en er prachtig uit zag. Anderzijds was er de bediening die duidelijk niet zo'n zin erin hadden vanavond. Dit bleek uit het feit dat naast het benoemen van de gerechten en wijn nauwelijks tot geen aandacht voor ons was. Bij de reservering had ik aangegeven dat mijn tafelgenoot jarig was, hier hebben ze niks mee gedaan. Een gemiste kans. Ik verwacht uiteraard geen vuurwerkfonteinen maar een felicitatie bij binnenkomst was toch wel het minste geweest. Al met al dus heerlijk gegeten met gerechten die werkelijk kunstwerkjes waren maar een beetje een nare nasmaak over gehouden aan de houding van de bediening.

Michel op 18 december 2018

8.7 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 10

Zeer smakelijk eten in een mooi restaurant met erg matige bediening. Of het kwam doordat we geen wijnarrangement namen weet ik niet, maar er is de gehele avond aan geen van ons beide gevraagd of we misschien nog wat drinken wilde. Nu kan ik daar zelf om vragen uiteraard maar ik verwacht dat als ze tig keer langs je tafel lopen en eten komen brengen ze dit opmerken en vragen. Na de koffie werd de tafel maar half afgeruimd waardoor ik niet om de rekening kon vragen. Vervolgens een kwartier geduurd voordat er weer iemand te bekennen was.

Dominic op 13 december 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Coolsingel 5 3012 AA Rotterdam

Over Joelia*

"She’s sensational, she’s full of taste, she’s what you were looking for, her name… Joelia"


Jong, uitdagend, sexy, brutaal. Ergens waar je graag wilt zijn.
Mijn recept voor Joelia.
Bij ons kom je niet alleen eten, dat is niet eens mogelijk...
want de stad Rotterdam is 'het cadeautje' wat je er altijd bij krijgt. 

Aan dat imposante cadeau voeg ik iets toe. Een beleving van top gastronomie in al haar facetten. Smaken die mensen van mij kennen in een omgeving die je verleidt. 


Stap in de wereld van Joelia hoe jij dat wil. 
Aan de Chef's Table met een groter gezelschap of in het restaurant met haar internationale allure; je laat je er mee voeren door ruimte en rust met buiten de levendigheid van Rotterdam. Aperitieven doe je, waar je mijn wijn kunt 'voelen', in de wijnkelder

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
Dwtsnl 2019 6

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden