Umami by Han Eindhoven

Aziatisch | €€
7,9 (136 reviews)
81% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 136 mensen zeggen over Umami by Han Eindhoven

7.9 Gebaseerd op 136 reviews. 81% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Heerlijk. Uitstekend."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gisteren daar heerlijk gegeten en genoten van de bediening van Jaime.Super. een echte aanrader!

Monique op 13 februari 2023

"Herrie"
6.0 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 4

Lekker eten, maar een vreselijke herriezaak, je kon bijna niet praten met elkaar omdat het een hele slechte akoestiek heeft! Het eten duurde ook ontzettend lang tussen de gangen door, ruim een uur elke keer!

Nicky op 17 oktober 2022
Geverifiëerd

"Wachten wachten wachten"
3.3 Keuken 8 | Service 1 | Sfeer 1

Nog nooit zo veel mensen weg zien lopen.. het eten smaakte goed, helaas niet alles kunnen proeven door de lange wachttijd. Personeel deed wel hun best maar alsnog duurde het veelte lang. Jammer!

Amber op 16 oktober 2022
Geverifiëerd

"heerlijk"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

kleine bordjes met heerlijke kleine kunstwerkjes.

thea op 16 oktober 2022
Geverifiëerd

"Niet voor herhaling vatbaar"
4.3 Keuken 2 | Service 8 | Sfeer 3

Bediening was friendelijk, maar het eten slecht. Alleen al de bloemkool vreselijk (en wij lusten bloemkool!). Eten overall niet smaakvol, eigenlijk ronduit slecht en dat terwijl wij gek op oosters eten zijn. Wij hebben half Azië gezien en daar bijna overal heerlijk gegeten. Ook gaan wij in nederland vaak uit eten, m...

Lees hele review

Bediening was friendelijk, maar het eten slecht. Alleen al de bloemkool vreselijk (en wij lusten bloemkool!). Eten overall niet smaakvol, eigenlijk ronduit slecht en dat terwijl wij gek op oosters eten zijn. Wij hebben half Azië gezien en daar bijna overal heerlijk gegeten. Ook gaan wij in nederland vaak uit eten, maar umami was een van de slechtste en dat voor gault millau, wat wij absoluut niet begrijpen.

Foodlover op 15 oktober 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Toon telefoonnummer

Over Umami by Han Eindhoven

Keuken: Aziatisch

Unami by Han ligt aan de Kleine Berg in Eindhoven. Het restaurant is gelegen in een artistiek gebied met veel galerieën, boetiekjes, hippe winkels en restaurantjes. De sfeer van het restaurant laat je denken aan het hippe Azië. Bij Umami by Han kan je kennis maken met Aziatische fusion-gerechten. Deze overheerlijke gerechten worden gecombineerd met Franse kooktechnieken. De eigenaar hecht veel waarde aan kwaliteit, gezondheid en een hoog culinair niveau voor een betaalbare prijs. Laat je verrassen door de overheerlijke Aziatische keuken! Reserveer snel een tafel bij Unami by Han.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveer formulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden