Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 206 mensen zeggen over Buitenplaats Slangevegt
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heel lekker gegeten
De ontvangst was heel persoonlijk en vriendelijk. De sfeer van het restaurant was erg gezellig met het vuur in een aquarium. Het eten was erg verzorg en lekker. Daarom geven wij dit restaurant een 9.
Temeer daar wij in het verleden bij een restaurant in Vreeland erg onjuist werden behandeld en het eten ook tegen wa...
De ontvangst was heel persoonlijk en vriendelijk. De sfeer van het restaurant was erg gezellig met het vuur in een aquarium. Het eten was erg verzorg en lekker. Daarom geven wij dit restaurant een 9.
Temeer daar wij in het verleden bij een restaurant in Vreeland erg onjuist werden behandeld en het eten ook tegen was gevallen. We hebben het restaurant voordat het dessert werd geserveerd heel ontevreden verlaten. De sfeer in Slangevegt was meteen goed. Een aanrader!
Wat is de bedoeling van de Reataurantwee?
Via een steile oude trap met versleten vloerbedekking naar de bovenzaal gedirigeerd. Alleen Rest.Weekgangers. Keuken was goed, maar het dessert
niet inspirerend. Via topkok Ramon Beuk maak ik dit al langer, alleen niet met het scheutje jonge olijfolie (Wat zou Johannes van Dam hiervan zeggen?).
Tijdens restaurantweek mrt 2013 kennisgemaakt met Buitenplaats Slangevegt. Heel mooi restaurant, prima bediening en heerlijk eten. Een aanrader dus. Zeker voor herhaling vatbaar.
Erg lekker gegeten. Goede sfeer en goede service.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Breukelen e.o.
Over Buitenplaats Slangevegt
Keuken: Nederlands
Restaurant Buitenplaats Slangevegt in Breukelen is de ideale ontmoetingsplek waar je in stijl kunt lunchen of dineren aan het water. Het restaurant ligt aan de rustige en prachtige rivier de Vecht.
Het restaurant voert een klassieke kaart met moderne gerechten. Verrassen en laten genieten, dat is hun drijfveer. Het keukenteam wordt aangevoerd door chef-kok Patrick Hooijschuur, en zij combineren creativiteit en innovatie in hun gerechten.