Knife fork icon red

Sal do Mar

9,3 (84 reviews)
98%

Wat 84 mensen zeggen over Sal do Mar

9.3
(84 reviews)
Eten
9.6
Service
9.5
Sfeer
8.9
98%
Schrijf een review

"Prima geluncht"
9.0 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 8

Prima restaurant met een uitstekende keuken , fantastische smaakcombinaties met goed passende wijnen. Vriendelijk personeel en leuke ambiance.

Small 4a0beae40a
Lea van den Berg op 05 september 2020
Geverifiëerd

"Het niveau was zeker geen 9,3 waard, eerder een krappe 7."
5.0 Keuken 7 | Service 5 | Sfeer 3

Misschien zouden we voor het eten nog wel een keer terugkomen maar de behangmuziek, houdt ons definitief buiten de deur; smakeloos en te luid.

Hans op 05 september 2020
Geverifiëerd

"Rijzende ster in Rhenen"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Gisteren enorm genoten van een 4-gangen diner bij Sal do Mar. Chef Zoë Lensen tovert met mooie ingrediënten en subtiele invloeden vanuit de Japanse/Aziatische keuken. Bezoek de website voor het menu (dat elke drie weken verandert) en u begrijpt wat ik bedoel. Bedienend personeel is uitstekend geïnstrueerd en vriende...

Lees hele review

Gisteren enorm genoten van een 4-gangen diner bij Sal do Mar. Chef Zoë Lensen tovert met mooie ingrediënten en subtiele invloeden vanuit de Japanse/Aziatische keuken. Bezoek de website voor het menu (dat elke drie weken verandert) en u begrijpt wat ik bedoel. Bedienend personeel is uitstekend geïnstrueerd en vriendelijk. Kon helaas niet genieten van de mooie wijnen omdat ik nog 75 km moest rijden, maar voor dit restaurant was de rit absoluut de moeite waard. Houd dit pareltje in de gaten!

Anne en Henri op 07 december 2019
Geverifiëerd

"Voortreffelijk"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Verrassende parel op de Heuvelrug! Mooie amuses, goed wijnarrangement ( o.a. lekkere frisse, minerale Riesling met een licht zoetje van het huis Knebel aan de Moezel ). Verrassende Oosterse invloeden, o.a. Snoekbaars en een bijzondere Belgische kip, chocolade en een mooi kaasplateau. Bediening erg goed.

Wouter60 op 01 november 2019
Geverifiëerd

"Fantastische beleving"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk eten dat er ook nog prachtig uit ziet. Erg goed nagedacht over de smaak combinaties en fantastisch uitgevoerd. Lekkere wijnen erbij en overal een uitgebreide toelichting op. Het zijn ook nog een super leuke en gastvrije mensen die ervoor zorgen dat het een feestje is om een avond bij Sal do mar te mogen zijn!

Marieke westerbeek op 31 oktober 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rhenen e.o.

Frederik van de Paltshof 9 3911 LA Rhenen

Over Sal do Mar

In het prachtige Rhenen is het sfeervolle restaurant Sal do Mar gevestigd. Restaurant Sal do Mar is een Klein en smaakvol ingericht restaurant waar een ongedwongen en gezellige sfeer hangt. Het keukenteam zorgt ervoor dat er hoogstaande kleine gerechten geserveerd worden die gedeeld kunnen worden. Hierdoor kan je van meerdere unieke smaakcombinaties genieten. Ook het bedienend personeel zal zorgen dat de avond een onvergetelijke ervaring is dankzij bijpassende wijnadviezen.

Wil jij ook graag komen proeven van de overheerlijke gerechten en de fantastische sfeer?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rhenen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden