Knife fork icon red

Sal do Mar

9,3 (84 reviews)
98%

Wat 84 mensen zeggen over Sal do Mar

9.3
(84 reviews)
Eten
9.6
Service
9.5
Sfeer
8.9
98%
Schrijf een review

"Top avond!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Onze avond bij Sal do Mar was een aaneenschakeling van smaaksensaties! De service was fantastisch en er werd goed meegedacht. Een pareltje waar we graag nog eens terugkeren!

Sander op 10 oktober 2016

"Ik wil hier elke avond eten!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

De avond bij Sal do Mar was geweldig. Het eten was echt uitstékend. Goede smaken combinaties en overheerlijke, verfijnde, verse, gerechten. Ze kregen met elk gerecht de tafel stil omdat we alleen maar 'mmmm...' kon zeggen.

De bediening was uiterst vriendelijk, gastvrij, snel en ze hielden goed rekening met eventu...

Lees hele review

De avond bij Sal do Mar was geweldig. Het eten was echt uitstékend. Goede smaken combinaties en overheerlijke, verfijnde, verse, gerechten. Ze kregen met elk gerecht de tafel stil omdat we alleen maar 'mmmm...' kon zeggen.

De bediening was uiterst vriendelijk, gastvrij, snel en ze hielden goed rekening met eventuele allergieën. Je kan zien dat de bediening/de keuken echt gedreven is en passie heeft voor de zaak.

Het restaurant is gezellig, hip en heeft een prettige sfeer.

Al met al een top ervaring en ik zou er zo elke avond willen eten...
Benieuwd naar de rest van de menu kaart!!

Paulien Breitsma op 10 oktober 2016

"Wat een prachtig eten!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

De gerechtjes zijn geraffineerd van smaak en een lust voor het oog. Ik was hier voor het DiningCity Menu en het overtrof mijn stoutste verwachting! Wat een kwaliteit en wat een mooi afgestemd menu! De gastheer en zijn team verstaan hun vak en geven je een groot welkom gevoel. En dan de chef kok met haar team. Chapea...

Lees hele review

De gerechtjes zijn geraffineerd van smaak en een lust voor het oog. Ik was hier voor het DiningCity Menu en het overtrof mijn stoutste verwachting! Wat een kwaliteit en wat een mooi afgestemd menu! De gastheer en zijn team verstaan hun vak en geven je een groot welkom gevoel. En dan de chef kok met haar team. Chapeau! Van dit restaurant gaan we zeker nog meer horen. Ga er vooral heen en genieten van al het heerlijks!

Ans de Haas op 10 oktober 2016

"Toprestaurant Sal do Mar!"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Onze verwachting over dit restaurant werd ruimschoots overtroffen door het DiningCitymenu. Wat een klasse! Kleurrijke, prachtig opgemaakte spannende combinaties. Smaken die in allerlei vormen op elkaar zijn afgestemd. Een gastheer die zijn vak verstaat en over elk gerecht iets weet te vertellen en een keukenteam met een vrouwelijke chef waar het enthousiasme vanaf spat. Absolute aanrader!

marijke schouten op 10 oktober 2016

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

super lekker gegeten, klasse, laat de michelinman/vrouw maar komen!!

Anneke Laumans op 10 oktober 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rhenen e.o.

Frederik van de Paltshof 9 3911 LA Rhenen

Over Sal do Mar

In het prachtige Rhenen is het sfeervolle restaurant Sal do Mar gevestigd. Restaurant Sal do Mar is een Klein en smaakvol ingericht restaurant waar een ongedwongen en gezellige sfeer hangt. Het keukenteam zorgt ervoor dat er hoogstaande kleine gerechten geserveerd worden die gedeeld kunnen worden. Hierdoor kan je van meerdere unieke smaakcombinaties genieten. Ook het bedienend personeel zal zorgen dat de avond een onvergetelijke ervaring is dankzij bijpassende wijnadviezen.

Wil jij ook graag komen proeven van de overheerlijke gerechten en de fantastische sfeer?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rhenen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden