Knife fork icon red

Bodon La Grande Brasserie

€ 75,- € 45,-

Geweldig 5-gangen menu

Bodon La Grande Brasserie

9,5 (240)

Geweldig 5-gangen menu € 75,- € 45,-

Reserveer een tafel

Deal
Geweldig 5-gangen menu
€ 75,- € 45,-

Restaurant Bodon La Grande Brasserie is ingericht als het Parijs uit de jaren 20 tot de jaren 70 en tja... "Ajoutez deux lettres à Paris c'est le paradis....".

Het geweldige 5-gangen menu laat jou alle Franse klassiekers proeven. Reserveer deze aanbieding nu voor maar € 45,00

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 02 oktober 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Geweldig 3-gangen menu + gratis 4e gang
€ 60,- € 37,50

Restaurant Bodon La Grande Brasserie is ingericht als het Parijs uit de jaren 20 tot de jaren 70 en tja... "Ajoutez deux lettres à Paris c'est le paradis....".

Chef-Kok Inan Sahin (voorheen Floor 17 en L'Europe), heeft zijn focus gelegd op de Frans-traditionele keuken. In deze keuken wordt met met de beste producten gewerkt en bovendien worden de meest verfijnde technieken toegepast.

Bodon, La Grande Brasserie in Amsterdam vertelt het verhaal van de traditionele Franse keuken. Het echte ambacht keert terug in een verbluffende setting.

Geniet nu van het gastronomische 3-gangen Chef's menu met een gratis 4e gang voor maar € 37,50 p.p.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 01 oktober 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Bodon La Grande Brasserie

9.5
(240 reviews)
Eten
9.5
Service
9.4
Sfeer
9.5
Schrijf een review

"Perfecte avond in hét restaurant van het Apollo Hotel"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een avond vol aandacht van het zeer vriendelijk personeel. Brood, rillette van eend en boter werden met een vriendelijk lach op tafel geplaatst. Even later kwam Souschef Wim met een kleine verassing: kaviaar op de hand en smullen maar. Vervolgens werden wij ook verblijd met een licht krokante amuse van asperge gevuld met room van asperge...heerlijk. Het voorgerecht bestond uit een kalfs tartare met licht gefrituurde oesters...compliment.
Vervolgens een perfect gegaard stukje kabaljauw met een sabayon van palingroom met kleine stukjes paling. Aansluitend zacht gegaarde kalfs entrecote met dragonjus. Afsluitend voor de dames een rabarber dessert (Klinkt eenvoudig maar dit was perfect volgens de dames) en voor de heren een mooi kaasplankje. Dit hadden wij aangevuld met het nodige wijnarrangement waarvoor een compliment naar de sommelier. En dit was een drie gangen menu( vierde gratis) voor €. 37.50....... Een mooie aanrader in onze hoofdstad

P.J. ter Horst op 02 juni 2019
Bodon La Grande Brasserie heeft gereageerd op 13 juni 2019

Beste P.J. ter Horst,

Wat hebben wij genoten van uw fantastische reactie! Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest.

We hopen u graag weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Yannick Groendijk - Duty Manager


"Lekker gegeten"
8.0 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 10

Een 4-gangen diner geboekt voor een aantrekkelijke prijs. Van tevoren aangegeven dat ik geen vlees at en hier werd niet moeilijk over gedaan. De gerechtjes werden mooi geserveerd en waren smakelijk. De service vonden wij iets té veel van het goede, waardoor het niet oprecht overkwam. Helaas. Verder achteraf als extra een kaasplankje besteld om te delen. Dit is altijd een lekkere afsluiter van de avond, maar de kaasjes en compote die we kregen waren zeer simpel. Brie, gorgonzola, camembert. Dingen die je zelf ook in huis kunt halen. En dit voor €19,-. Zonde. Over de hele avond een voldoende, maar wij komen hier niet meer terug.

S. Ronde op 19 mei 2019
Bodon La Grande Brasserie heeft gereageerd op 28 mei 2019

Beste S. Ronde,

Hartelijk dank voor uw feedback. Oprechte aandacht aan onze gasten leveren, staat hoog in ons vaandel. Wij vinden het spijtig om te lezen dat uw ervaring hierin niet volledig naar wens is geweest. Graag hadden wij het op de avond met u op willen lossen.

Wij hopen u graag in de toekomst weer te mogen ontvangen. Aarzel niet om persoonlijk contact met mij op te nemen.

Met vriendelijke groet,

Kees Neve - Restaurant Manager


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ja zoals altijd weer een hele gezellige avond gehad Geweldig gegeten en een fijne bediening en ontvangst niet te vergeten.

Frederik Jan de Leeuw op 18 mei 2019
Bodon La Grande Brasserie heeft gereageerd op 19 mei 2019

Beste Frederik Jan de Leeuw,

Wat fijn om te lezen dat u weer genoten heeft van uw avond. Wij zien er naar uit u weer te mogen ontvangen.

Met vriendelijke groet,

Bodon La Grande Brasserie


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben heerlijk gegeten bij Bodon. Wij kregen een driegangen menu voor een aantrekkelijke prijs. Op het eten was niet bezuinigd.
Wij hebben lang niet zo'n goede service gehad in een restaurant! De bediening was perfect. Heel attent, snel en vriendelijk.
De tafels staan gelukkig niet te dicht op elkaar, zodat je een gesprek kunt voeren zonder dat de buurman/vrouw mee hoeft te luisteren!
Wij komen zeker weer een keer terug.

MdK op 11 mei 2019
Bodon La Grande Brasserie heeft gereageerd op 12 mei 2019

Beste MdK,

Wat hebben wij genoten van uw fantastische reactie! Wat fijn om te lezen dat alles naar wens is geweest.

We hopen u graag weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Bodon La Grande Brasserie


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Erg goed en sfeervol restaurant met een fantastisch dessert

Agnes Molendijk op 05 mei 2019
Bodon La Grande Brasserie heeft gereageerd op 12 mei 2019

Beste Agnes Molendijk,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring in Bodon La Grande Brasserie. We hopen u graag weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Bodon La Grande Brasserie

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Apollolaan 2 1077BA Amsterdam

Over Bodon La Grande Brasserie

We proudly present restaurant Bodon, la Grande Brasserie.


Op 4 september 2017 opende dit klassiek-Franse restaurant haar deuren in het gerenoveerde Apollohotel. Chef-Kok Inan Sahin (je kent hem misschien van Floor 17 en L'Europe), heeft zijn focus gelegd op Franse tradities waarbij met de beste producten wordt gewerkt en de meest verfijnde technieken worden toegepast. Veel a la carte gerechten worden zelfs aan tafel bereid!


Het smaakvol ingerichte restaurant biedt een fantastisch uitzicht over de Amsterdamse grachten. Bij binnenkomst word je geïnspireerd door Art Nouveau, Palm Springs en post luxury. Het is als het Parijs uit de jaren 20 tot de jaren 70 en tja... "Ajoutez deux lettres à Paris c'est le paradis...." 


Restaurant Bodon streeft naar perfectie en dat zie je terug in de prachtige open keuken, haar royale wijnkast die perfect op temperatuur wordt gehouden, de "Living Room" waar ruimte wordt geboden voor een aperitief of een high tea, de typisch Parijse patisserie bar en niet te vergeten haar heerlijke terras aan het water.


Laat je verbazen door dit fantastische concept waar echte ambacht terugkeert en gasten worden getrakteerd op culinaire showelementen. De perfecte formule voor de ultieme smaakbeleving.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden