Knife fork icon red

Bodon La Grande Brasserie

€ 75,- € 45,-

Geweldig 5-gangen menu

Bodon La Grande Brasserie

9,5 (237)

Geweldig 5-gangen menu € 75,- € 45,-

Reserveer een tafel

Deal
Geweldig 5-gangen menu
€ 75,- € 45,-

Restaurant Bodon La Grande Brasserie is ingericht als het Parijs uit de jaren 20 tot de jaren 70 en tja... "Ajoutez deux lettres à Paris c'est le paradis....".

Het geweldige 5-gangen menu laat jou alle Franse klassiekers proeven. Reserveer deze aanbieding nu voor maar € 45,00

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 02 oktober 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Geweldig 3-gangen menu + gratis 4e gang
€ 60,- € 37,50

Restaurant Bodon La Grande Brasserie is ingericht als het Parijs uit de jaren 20 tot de jaren 70 en tja... "Ajoutez deux lettres à Paris c'est le paradis....".

Chef-Kok Inan Sahin (voorheen Floor 17 en L'Europe), heeft zijn focus gelegd op de Frans-traditionele keuken. In deze keuken wordt met met de beste producten gewerkt en bovendien worden de meest verfijnde technieken toegepast.

Bodon, La Grande Brasserie in Amsterdam vertelt het verhaal van de traditionele Franse keuken. Het echte ambacht keert terug in een verbluffende setting.

Geniet nu van het gastronomische 3-gangen Chef's menu met een gratis 4e gang voor maar € 37,50 p.p.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 01 oktober 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Bodon La Grande Brasserie

9.5
(237 reviews)
Eten
9.5
Service
9.4
Sfeer
9.5
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Top gegeten met waanzinnig uitzicht en plezierige bediening

Marc op 29 april 2019
Bodon La Grande Brasserie heeft gereageerd op 12 mei 2019

Beste Marc,

Wij kunnen ook maar niet wennen aan het waanzinnige uitzicht! We hopen u graag weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Bodon La Grande Brasserie


"Romantisch sfeer"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was onze eerste ervaring hier om te eten. Gelukkig dat het weer was lekker en de uitzicht was ook echt mooi naast het water. Alles was goed, waren we tevreden. De prijs is niet goedkoop maar what you get is what you pay. We wilen zeker terug komen voor speciaal event:)

Lucy Beta op 29 april 2019
Bodon La Grande Brasserie heeft gereageerd op 12 mei 2019

Beste Lucy Beta,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring in Bodon La Grande Brasserie. Wat fijn dat u zo genoten heeft van uw avond. We hopen u graag weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Bodon La Grande Brasserie


"Korting is Duurkoop"
8.0 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 8

Korting is Duurkoop
1. De advertentie luidt 41% korting op 3 gangen menu. Maar de gewone menuprijs is volgens de website €47. En dus zou het menu nu € 28 moeten kosten en niet € 35.
2. Het menu is vast, er is geen keuze.
3. Op mijn verzoek kon ik - voor € 7.50 extra - wel een ander voorgerecht krijgen; en wel zwezerik die op de kaart staat. En ook een ander dessert.
4. Bij Flo, waar een 3 gangen menu – zonder korting - € 37.50 kost (en bij deze anwb/dining actie daarop 30 % korting), kan je voor elke gang uit 4 a 5 mogelijkheden kiezen. En kost een zwezerik supplement slechts € 5,-.

De Pluspunten zijn
a. Prachtige locatie en uitzicht. Je zit ruim en goed, terwijl je bij Flo bijna op elkaars schoot zit.
b. De schotels zijn prachtig opgemaakt en smaken goed. Jammer alleen dat de amuse bij de eerste hap uit elkaar valt en op je schoot of bord beland.
c. Het personeel is heel vriendelijk en hulpvaardig.

P Ravelli op 27 april 2019

"Een feestje!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Wat een tovenaars die keukenbrigade van BODON. Prachtige gerechten, bijzondere smaken! Echt een feest, ook door de zeer vriendelijke bediening. Topklasse.

Jolanda op 27 april 2019
Bodon La Grande Brasserie heeft gereageerd op 17 mei 2019

Beste Jolanda,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring in Bodon La Grande Brasserie. Wat fijn dat u zo genoten heeft van uw avond. We hopen u graag weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Bodon La Grande Brasserie


10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastische avond gehad!

Charlotte Van der Aat op 26 april 2019
Bodon La Grande Brasserie heeft gereageerd op 17 mei 2019

Beste Charlotte,

Hartelijk dank voor het delen van uw ervaring in Bodon La Grande Brasserie. Wat fijn dat u zo genoten heeft van uw avond. We hopen u graag weer te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,

Bodon La Grande Brasserie

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Apollolaan 2 1077BA Amsterdam

Over Bodon La Grande Brasserie

We proudly present restaurant Bodon, la Grande Brasserie.


Op 4 september 2017 opende dit klassiek-Franse restaurant haar deuren in het gerenoveerde Apollohotel. Chef-Kok Inan Sahin (je kent hem misschien van Floor 17 en L'Europe), heeft zijn focus gelegd op Franse tradities waarbij met de beste producten wordt gewerkt en de meest verfijnde technieken worden toegepast. Veel a la carte gerechten worden zelfs aan tafel bereid!


Het smaakvol ingerichte restaurant biedt een fantastisch uitzicht over de Amsterdamse grachten. Bij binnenkomst word je geïnspireerd door Art Nouveau, Palm Springs en post luxury. Het is als het Parijs uit de jaren 20 tot de jaren 70 en tja... "Ajoutez deux lettres à Paris c'est le paradis...." 


Restaurant Bodon streeft naar perfectie en dat zie je terug in de prachtige open keuken, haar royale wijnkast die perfect op temperatuur wordt gehouden, de "Living Room" waar ruimte wordt geboden voor een aperitief of een high tea, de typisch Parijse patisserie bar en niet te vergeten haar heerlijke terras aan het water.


Laat je verbazen door dit fantastische concept waar echte ambacht terugkeert en gasten worden getrakteerd op culinaire showelementen. De perfecte formule voor de ultieme smaakbeleving.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden