Knife fork icon red

Harbour Club

8,1 (45 reviews)

Wat 45 mensen zeggen over Harbour Club

8.1
(45 reviews)
Eten
8.1
Service
8.0
Sfeer
8.1
Schrijf een review

7.0 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 7

De harbor club zoals altijd: heerlijk eten,een heel attente bediening en op 1 oktober nog heel gezellig buiten aan het bassin buiten eten!! Een absolute aanrader!!!!

wil rutten op 03 oktober 2011

6.7 Keuken 6 | Service 7 | Sfeer 7

Keurig verzorgde maaltijd, aantrekkelijke ambiance op terras aan het water met zeer mooi weer. Standaard maaltijd vroeg toch tweemaal supplement

auk duijm op 02 oktober 2011

3.7 Keuken 3 | Service 3 | Sfeer 5

Locatie is leuk. Het is te prijzig voor wat je krijgt. de service is slecht veel te lang wachten. ze doen niet echt moeite voor je. Het eten is niet speciaal slecht bereid.
Er zijn veel betere restaurants voor dat geld. de eerste waar ik ben geweest waar ze je als minder beschouwen omdat je voor de restaurantweek komt.
Nooit meer ga ik er heen.

Janneke Jacobs op 02 oktober 2011

5.0 Keuken 5 | Service 4 | Sfeer 6

Gisteren bij de harbour club geweest. Van alle waar we ooit zijn geweest voor de restaurant week, wint deze op het vlak van slechtste ooit.
Het begon al met het niet weten dat we voor de restaurant week kwamen. dan is dat niet zo'n probleem maar toen dat aangegeven werd veranderde alles opeens.
Het wachten duurde ge...

Lees hele review

Gisteren bij de harbour club geweest. Van alle waar we ooit zijn geweest voor de restaurant week, wint deze op het vlak van slechtste ooit.
Het begon al met het niet weten dat we voor de restaurant week kwamen. dan is dat niet zo'n probleem maar toen dat aangegeven werd veranderde alles opeens.
Het wachten duurde gewoonweg zeer lang (lees:1,5 uur voor de volgende gang). je besteld wat te drinken na 3 x te hebben gevraagd om de bestelling duurde het nog een kwartier voor we iets kregen.
Het menu zelf was ook niet echt bijzonder, je had de keus tussen 2 dingen maar bij de 2e keus werd er een supplement gevraagd.
Wij met z'n tweeën hebben ze allebei gehad. Die bijbetaling was het echt niet waard. Het was taai vlees te doorbakken. de groenten waren zwart van de onderzijde. wel zo dat je het niet kon zien.
Het was helemaal niets bijzonders wat je kreeg om een vergelijking te maken. Van der Valk creëert betere dingen. Dat wil wel wat zeggen. We moesten om alles vragen. op het servet lag een botermesje maar we kregen geen brood. daar moesten we om vragen. dit terwijl de rest die niet van de restaurant week was het wel kreeg.
Je had ook echt het gevoel dat ze niet echt hun best deden. mooie was dat de menu's zeer karig waren het toetje bestond voor mn man uit een koffie of thee en ze daarbij kwam vertellen dat ze het niet kon laten om er iets zoets bij te doen. Vonden wij een vreemde uitspraak daar bij dat menu alleen een koffie wel heel erg karig was. ik had als toetje een bolletje chocolade ijs en een klein vierkantje chocomousse met witte choco slagroom.
Kort samengevat het was heel weinig wat je kreeg. niet goed bereid (zwart of te doorbakken). Voor wat je kreeg was eigenlijk die 27,50 te veel daar kwam bij dat ik 2 supplementen had wat neerkwam op 35 eigenlijk. gewoonweg te duur en te weinig!
We houden van vaak uit eten gaan maar dit nooit meer. het is gewoon niet in verhouding. Dit terwijl het wel op een leuke locatie ligt. Tevens werd niet gevraagd of we binnen of buiten wilden zitten. Dit terwijl het s avonds best fris was.

Ik vind het geen aanrader!

hub van Grinsven op 02 oktober 2011

6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

redelijke keuken maar wel vrij prijzig (ondanks restaurantweek aktie).

P s op 01 oktober 2011

Plattegrond Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.

Bassinkade 4 6211 AL Maastricht

Over Harbour Club

Harbour Club is een trendy restaurant gevestigd in een van de oude kade kelders van de historische binnenhaven ‘t Bassin in Maastricht. Je kunt hier terecht voor een uitgebreide lunch of diner maar ook voor een drankje, klein hapje of high wine.

De inrichting van het restaurant is strak en gezellig maar waarborgt voldoende privacy. Naast het dineren aan tafel kan er ook gebruik gemaakt worden van onze dinerbar. Natuurlijk kunt u ook gewoon even lekker loungen bij het vuur.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden