Knife fork icon red

Harbour Club

8,1 (45 reviews)

Wat 45 mensen zeggen over Harbour Club

8.1
(45 reviews)
Eten
8.1
Service
8.0
Sfeer
8.1
Schrijf een review

"lekker eten"
7.0 Keuken 8 | Service 5 | Sfeer 8

De ober was een beetje de weg kwijt. Had niet veel kennis van whiskey ( VSOP of XO meneer? ) stootte een glas water om, en legt keurig een servetje over de natte plek....
maar het eten was prima. heerlijke voorgerechten, en top tussengerecht en een goed hoofdgerecht. Het nagerecht was ook prima, maar niet echt spectaculair

Ad van Gool op 15 mei 2017

"Excellent "
8.7 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 9

We felt very well, welcomed. They treat us with respect and I appreciate that from the moment we spoke in English all staff who came to see us did it as well. Food and wines were great! Thanks for the extra passion fruit dessert!

Ximena op 02 april 2017

"Vrijdagavond"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Lekker en gezellig gegeten met vrienden, ideaal om het weekend te beginnen.

Elsie op 01 april 2017

"Triest"
2.0 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 2

Wij hebben hier gegeten tijdens de restaurantweek op 6 okt 2016. De tafelbezetting in het restaurant was zeer matig. Dit signaal had een alarmbel moeten doen afgaan. Helaas wij zijn blijven zitten. Betreft de bediening; als je geen zin hebt om in de horeca te gaan werken, ga dan wat anders doen! Kortom de bediening ...

Lees hele review

Wij hebben hier gegeten tijdens de restaurantweek op 6 okt 2016. De tafelbezetting in het restaurant was zeer matig. Dit signaal had een alarmbel moeten doen afgaan. Helaas wij zijn blijven zitten. Betreft de bediening; als je geen zin hebt om in de horeca te gaan werken, ga dan wat anders doen! Kortom de bediening was zeer ongeïnteresseerd en lomp. Het menu werd mondeling medegedeeld, dat was het.
De keuken; eigenlijk was alles gewoon niet goed. Het hoofdgerecht, een steak van Limousin rund was taai, het nagerecht - wij namen kaas voor € 5,-- extra - kon je nauwelijks op je bord vinden. Kortom, wij gaan hier nooit meer eten.

Hans op 10 oktober 2016

"Super genoten!"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Wij hebben er heerlijk gegeten. Zeer aparte gerechten en mooi versierd op het bord. Maar vooral erg lekker. Ook een keurige en vriendelijke bediening. In één woord: Super!

Bèr Mensch op 08 oktober 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.

Bassinkade 4 6211 AL Maastricht

Over Harbour Club

Harbour Club is een trendy restaurant gevestigd in een van de oude kade kelders van de historische binnenhaven ‘t Bassin in Maastricht. Je kunt hier terecht voor een uitgebreide lunch of diner maar ook voor een drankje, klein hapje of high wine.

De inrichting van het restaurant is strak en gezellig maar waarborgt voldoende privacy. Naast het dineren aan tafel kan er ook gebruik gemaakt worden van onze dinerbar. Natuurlijk kunt u ook gewoon even lekker loungen bij het vuur.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden