Knife fork icon red

By Pascal

9,5 (308 reviews)

Wat 308 mensen zeggen over By Pascal

9.5
(308 reviews)
Eten
9.8
Service
9.7
Sfeer
9.1
Schrijf een review

"Pascal blijft ons boeien en verbazen..."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Even een recensie schrijven, niet te doen... Het blijft een geweldige beleving, alles klopt, vooral hoe smaken weten te boeien en verrassen... Pascal verstaat de kunst van het overbrengen van zijn gevoel voor smaak ook met zelfs eenvoudige ingrediënten. Wij blijven fan... Yvonne en Jo.

Jo Soree en Yvonne Termeer op 08 maart 2014

"Top !"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Top !

Bart van den Heuvel op 16 februari 2014

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

By Pascal is het nieuwe restaurant van Pascal Ariens, eerder chef van Bling. En wie culinair West-Brabant kent, kent Pascal/Bling niet?! Een fantastische keuken met vele bewonderaars!
Wij hielden daarom ons hart vast toen ongeveer vier maanden eerder Pascal de deuren van zijn vorige restaurant sloot met de belofte ...

Lees hele review

By Pascal is het nieuwe restaurant van Pascal Ariens, eerder chef van Bling. En wie culinair West-Brabant kent, kent Pascal/Bling niet?! Een fantastische keuken met vele bewonderaars!
Wij hielden daarom ons hart vast toen ongeveer vier maanden eerder Pascal de deuren van zijn vorige restaurant sloot met de belofte "eens ergens" een nieuwe zaak te beginnen. Maar de belofte werd gestand gedaan!
Het zeer aansprekende concept is vastgehouden. Maar er zijn bovendien twee goede elementen aan toegevoegd. De locatie is zo veel beter en er is een toegewijde sommelier in het team gekomen.
Dank je wel Pascal dat je er weer bent. Wij genieten heel bijzonder van alle feestelijke heerlijkheden die je voor de gasten weet te creëren. En fantastisch dat je samen met jouw jonge gezin in deze tijden de keuze durft te maken een grote investering te doen. Wij wensen jullie heel veel succes!

Anoniem op 24 november 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Oosterhout e.o.

Klappeijstraat 22 4901 HE Oosterhout

Over By Pascal

In het hart van Noord-Brabant, in Oosterhout, ligt restaurant By Pascal. U vindt By Pascal midden in het centrum van Oosterhout in de bruisende Klappeijstraat.

Restaurant By Pascal heeft een open keuken waardoor je direct contact hebt met topchef Pascal en zijn team. In het restaurant is plaats voor 48 gasten die allemaal de keuze hebben uit een drie, vier, vijf of zes gangen verrassingsmenu. Beleef de sensatie van ondeugende, prikkelende en een tikje brutale gerechten die de topchef speciaal voor jou bereid heeft.

Bij restaurant By Pascal wordt de aandacht voor de gasten erg op waarde geschat. Hier kun je genieten van een unieke culinaire topavond waarbij beleving, smaak en sensatie van de gerechten centraal staan.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Oosterhout e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden