Knife fork icon red

By Pascal

9,6 (282)

Wat zeggen mensen over By Pascal

9.6
(282 reviews)
Eten
9.8
Service
9.7
Sfeer
9.2
Schrijf een review

"Top !"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Top !

Bart van den Heuvel op 16 februari 2014

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

By Pascal is het nieuwe restaurant van Pascal Ariens, eerder chef van Bling. En wie culinair West-Brabant kent, kent Pascal/Bling niet?! Een fantastische keuken met vele bewonderaars!
Wij hielden daarom ons hart vast toen ongeveer vier maanden eerder Pascal de deuren van zijn vorige restaurant sloot met de belofte "eens ergens" een nieuwe zaak te beginnen. Maar de belofte werd gestand gedaan!
Het zeer aansprekende concept is vastgehouden. Maar er zijn bovendien twee goede elementen aan toegevoegd. De locatie is zo veel beter en er is een toegewijde sommelier in het team gekomen.
Dank je wel Pascal dat je er weer bent. Wij genieten heel bijzonder van alle feestelijke heerlijkheden die je voor de gasten weet te creëren. En fantastisch dat je samen met jouw jonge gezin in deze tijden de keuze durft te maken een grote investering te doen. Wij wensen jullie heel veel succes!

Anoniem op 24 november 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Oosterhout e.o.

Klappeijstraat 22 4901 HE Oosterhout

Over By Pascal

In het hart van Noord-Brabant, in Oosterhout, ligt restaurant By Pascal. U vindt By Pascal midden in het centrum van Oosterhout in de bruisende Klappeijstraat. Restaurant By Pascal heeft een open keuken waardoor u direct contact heeft met topchef Pascal en zijn team. In het restaurant is plaats voor 48 gasten die allemaal de keuze hebben uit een drie, vier, vijf of zes gangen verrassingsmenu. 
Beleef de sensatie van ondeugende, prikkelende en een tikje brutale gerechten die de topchef speciaal voor u bereidt. Bij restaurant By Pascal vinden we de aandacht voor onze gasten erg belangrijk. Wij bieden u graag een unieke culinaire topavond waarbij beleving, smaak en sensatie van de gerechten centraal staan. 


Bekijk onze website voor meer informatie:www.restaurantbypascal.nl


Met culinaire groet

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Oosterhout e.o.
9807d298e9

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden