Knife fork icon red

By Pascal

9,5 (308 reviews)

Wat 308 mensen zeggen over By Pascal

9.5
(308 reviews)
Eten
9.8
Service
9.7
Sfeer
9.1
Schrijf een review

"Eten was een feestje!!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een avondje genieten, echt als gast behandeld worden en verrassende smaken geserveerd krijgen. Leuk! Bediening en eten dus top!!
Deur/ ingang mag wel duidelijker gemaakt worden. En aankleding (chinees tintje... rood-zwart) en de gordijnen in achterruimte mogen wel een modernisering/ opfrissing hebben.

Karin Beijer op 07 oktober 2019
Geverifiëerd

"Top!"
7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

Een fijne avond; mooie wijnen, bijzondere gerechten en vriendelijk personeel. We komen zeker terug!

Tab op 04 oktober 2019
Geverifiëerd

"Bediening en eten waren TOP"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Op donderdag 3 oktober 2019 met vijf personen gegeten bij restaurant By Pascal. We hadden geboekt voor de restaurantweek , drie gangen menu a
Chef. Het eten en de bediening waren top. We zaten aan een ronde tafel , binnenkomend links. De sfeer en ambiance waren perfect. Alle tafels waren bezet. Dit restaurant is zeker een aanrader om eens lekker uit te gaan eten.

Jan Poppelaars op 04 oktober 2019
Geverifiëerd

"Geweldig eten, goede bediening en mooi bijpassend wijnarrangement."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het is niet de eerste (en zeker niet de laatste!) keer dat we hier hebben gegeten en het is telkens weer verrassend lekker. Ook nu werd het weer vakkundig gepresenteerd. Mooie gerechten die vooral qua smaak erg goed zijn gekozen en samengesteld. Iedere gang (4) was weer een sensatie en de wijnen ook dit keer uitstekend gekozen. Never a dull moment en zelfs de thee na is een beleving op zich.

Vincent Ariëns op 04 oktober 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Verrassende combinaties,verrassende smaken, alles was zo mooi bij elkaar gebracht, en wederom hebben we weer een geweldige culinaire avond beleefd.Pascal is een tovenaar en n genot om aan t werk te zien met zijn team.

Pam Franken op 04 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Oosterhout e.o.

Klappeijstraat 22 4901 HE Oosterhout

Over By Pascal

In het hart van Noord-Brabant, in Oosterhout, ligt restaurant By Pascal. U vindt By Pascal midden in het centrum van Oosterhout in de bruisende Klappeijstraat.

Restaurant By Pascal heeft een open keuken waardoor je direct contact hebt met topchef Pascal en zijn team. In het restaurant is plaats voor 48 gasten die allemaal de keuze hebben uit een drie, vier, vijf of zes gangen verrassingsmenu. Beleef de sensatie van ondeugende, prikkelende en een tikje brutale gerechten die de topchef speciaal voor jou bereid heeft.

Bij restaurant By Pascal wordt de aandacht voor de gasten erg op waarde geschat. Hier kun je genieten van een unieke culinaire topavond waarbij beleving, smaak en sensatie van de gerechten centraal staan.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Oosterhout e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden