Knife fork icon red

Restaurant KanunniK (by Fletcher)

8,8 (35 reviews)
100%

Wat 35 mensen zeggen over Restaurant KanunniK (by Fletcher)

8.8
(35 reviews)
Eten
8.8
Service
8.9
Sfeer
8.7
100%
Schrijf een review

"Primera restaurantactie"
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Met de Primera restaurantactie heerlijk gegeten in Schoorl bij Fletcher Hotel Jan van Scorel / restaurant Kanunnik.. genoten van een drie gangen menu naar eigen keuze samen te stellen van de menukaart. Gekozen voor een prachtige Carpaccio als voorgerecht, bijzonder malse varkenshaas medaillons en rib-eye steak en af...

Lees hele review

Met de Primera restaurantactie heerlijk gegeten in Schoorl bij Fletcher Hotel Jan van Scorel / restaurant Kanunnik.. genoten van een drie gangen menu naar eigen keuze samen te stellen van de menukaart. Gekozen voor een prachtige Carpaccio als voorgerecht, bijzonder malse varkenshaas medaillons en rib-eye steak en afsluitend een proeverijtje van diverse nagerechten.
In het geheel een bijzonder lekker menu voor een zeer acceptabele prijs. Een echte aanrader - ook gelet op de vlotte en vriendelijke professionele bediening.
Ook de tafel aankleding en de inrichting van het restaurant maakt een herhaald bezoek zeker de moeite waard..

Gerard en Ans Leeuw op 12 april 2018

"Relaxed"
7.7 Keuken 6 | Service 9 | Sfeer 8

Goede bediening.
Sommige gerechten iets te zout.
Geen gezeur over kraanwater.

Eusie op 08 april 2018

"1e Paasdag niet zelf achter het fornuis"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Heerlijk gegeten bij Restaurant Jan van Scorel ! Er werd hard gewerkt door bediening en keuken, terwijl het bovendien helemaal niet duur was, dus genieten maar...

Lampje op 02 april 2018

"Primera actie"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Vriendelijke bediening. Eten met zorg bereid. Voldoende keuze uit verschillende gerechten. Heerlijk gegeten 1e paasdag komen hier zeker een keer terug.

Anoniem op 02 april 2018

"heerlijk gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was druk in het restaurant maar de sfeer bleef ontspannen. We konden kiezen uit drie gerechten en ze waren alledrie top! Mijn partner had de biefstuk en ik de varkenshaas. Zeer mals met een heerlijke jus. Onze complimenten aan de chef(s).

Linda Jut op 02 april 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Schoorl e.o.

Heereweg 89 1871 ED Schoorl

Over Restaurant KanunniK (by Fletcher)

Het Noord-Hollandse Schoorl is het ideale dorpje om even lekker uit te waaien, en na een wandeling door De Schoorlse Duinen kun je komen eten bij restaurant KanunniK. Na een ontspannende dag kun je aanschuiven voor een heerlijk diner met keuze uit veel opties. De chef en zijn brigade zullen er voor zorgen dat je een onvergetelijke avond hebt.

Naast dineren kun je bij KanunniK ook terecht voor ontbijt, een uitgebreide lunch, een heerlijke High Tea of een gezellige borrel. Bij de buitenbar geniet je van het zonnetje met een verfrissend drankje en een hapje. Ook in de koudere maanden kun je terecht bij de buitenbar: na een verfrissende dag in de natuur kan je hier opwarmen met een warme chocolademelk of een heerlijke glühwein.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Schoorl e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden