Knife fork icon red

Wat zeggen mensen over Fletcher Hotel Restaurant Kasteel Erenstein

8.0
(69 reviews)
Eten
8.2
Service
7.9
Sfeer
7.9
Schrijf een review

"Lekker genieten "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gezellig.en lekker gegeten

Krux op 01 april 2019

"Lekker eten in mooie omgeving"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Het eten was heerlijk en heel fijn dat er geen vast menu was, maar dat je zelf drie gerechten uit d kaart mocht kiezen.

Ton op 21 maart 2019

"NIET MEER WAT HET GEWEEST IS"
3.3 Keuken 6 | Service 2 | Sfeer 2

In het kader van de restaurantweek dit ooit zo indrukwekkende restaurant bezocht. Maar anno 2019 heeft het veel ingeleverd. Bij aankomst is het onduidelijk waar de toegang is en nog het meest in het oog springend is het felle tl-licht uit de keuken. Er was geen ontvangst dus hebben we voor onze jassen een plek gezocht en gewacht. Men bleek vervolgens niet over de reservering van de restaurantweek te beschikken hoewel wij die op de mail op onze telefoon bij ons hadden. Het resultaat was dat wij in een tochtig uithoekje van het restaurant geplaatst werden. Maar enfin we konden tegen betaling wat brood bestellen hetgeen men helaas vergat om te brengen. Het menu van de restaurantweek was de gebruikelijke kaart met omgerekend € 5,- korting op het viergangen menu. De door ons gekozen menu's waren goed en netjes geserveerd maar geen culinaire toppertjes. De hoeveelheid soep was veel te veel voor een viergangen menu en er ontbraken de bij veel restaurants in deze week gebruikelijke feestelijke amuses. Er werd niet geinformeerd hoe wij het rundvlees gebakken wilde hebben zodat dit wat rauw op ons bordje lag. Men zag gelukkig zelf al in dat het allemaal niet echt lekker liep en men bood uit eigen beweging een gratis thee na het eten aan, dat kun je toch niet weigeren. Het blijft een onderscheidend gebouw in een prachtige omgeving en een inrichting waar ooit aandacht aan gegeven is. Maar het operationele stuk kan is onze optiek nog een paar hele mooie grote stappen maken zodat het in lijn komt de omgeving.

Ton Roselle op 17 maart 2019

"Heerlijk gegeten"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Via een dinercitybon hebben wij heerlijk gegeten bij hotel restaurant kasteel Erenstein. Alles was prima in orde met een leuke en vlotte bediening. Zeker voor herhaling vatbaar.

H. Brondsema op 21 februari 2019

2.7 Keuken 4 | Service 2 | Sfeer 2

Was niet zo best allemaal. Soep besteld tussen voorgerecht en hoofdgerecht, maar deze waren ze vergeten.. Buikspek hadden ze niet werd gezegd en daarna bij andere gasten wel gewoon geserveerd zagen we. Als je buiten staat hoor je door het het raam van de keuken het geroddel van het personeel over de gasten etc. etc. Dit kan echt niet!!

Rob op 16 februari 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Kerkrade e.o.

Kerkradersteenweg 4 6468 PA Kerkrade

Over Fletcher Hotel Restaurant Kasteel Erenstein

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein is gelegen aan de rand van de schitterende Anstelvallei, in het Zuid-Limburgse Kerkrade. Het restaurant huist zich in een sprookjesachtig kasteel, dat zijn oorsprong vindt in de 14 e eeuw. Ga een paar honderd jaar terug in de tijd tijdens uw diner, naar de tijd waar de traptreden nog kraakten en de kroonluchters fonkelden.

Begeef u in vorstelijke sferen bij de Limburgse kasteelheren, u kunt hier terecht voor een romantisch diner voor twee of voor een gezellig etentje met de familie. Geniet van de culinaire creaties van de chef-kok, terwijl u vanuit het stijlvolle restaurant een prachtig uitzicht heeft op de schitterende kasteeltuinen.
Dit restaurant is ook uitermate geschikt voor een uitgebreide lunch of een heerlijke High Tea.

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Kerkrade e.o.
Rw winners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden