Knife fork icon red

Wat zeggen mensen over Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

7.9
(67 reviews)
Eten
8.1
Service
7.8
Sfeer
7.9
Schrijf een review

"NIET MEER WAT HET GEWEEST IS"
3.3 Keuken 6 | Service 2 | Sfeer 2

In het kader van de restaurantweek dit ooit zo indrukwekkende restaurant bezocht. Maar anno 2019 heeft het veel ingeleverd. Bij aankomst is het onduidelijk waar de toegang is en nog het meest in het oog springend is het felle tl-licht uit de keuken. Er was geen ontvangst dus hebben we voor onze jassen een plek gezocht en gewacht. Men bleek vervolgens niet over de reservering van de restaurantweek te beschikken hoewel wij die op de mail op onze telefoon bij ons hadden. Het resultaat was dat wij in een tochtig uithoekje van het restaurant geplaatst werden. Maar enfin we konden tegen betaling wat brood bestellen hetgeen men helaas vergat om te brengen. Het menu van de restaurantweek was de gebruikelijke kaart met omgerekend € 5,- korting op het viergangen menu. De door ons gekozen menu's waren goed en netjes geserveerd maar geen culinaire toppertjes. De hoeveelheid soep was veel te veel voor een viergangen menu en er ontbraken de bij veel restaurants in deze week gebruikelijke feestelijke amuses. Er werd niet geinformeerd hoe wij het rundvlees gebakken wilde hebben zodat dit wat rauw op ons bordje lag. Men zag gelukkig zelf al in dat het allemaal niet echt lekker liep en men bood uit eigen beweging een gratis thee na het eten aan, dat kun je toch niet weigeren. Het blijft een onderscheidend gebouw in een prachtige omgeving en een inrichting waar ooit aandacht aan gegeven is. Maar het operationele stuk kan is onze optiek nog een paar hele mooie grote stappen maken zodat het in lijn komt de omgeving.

Ton Roselle op 17 maart 2019

"Heerlijk gegeten"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Via een dinercitybon hebben wij heerlijk gegeten bij hotel restaurant kasteel Erenstein. Alles was prima in orde met een leuke en vlotte bediening. Zeker voor herhaling vatbaar.

H. Brondsema op 21 februari 2019

2.7 Keuken 4 | Service 2 | Sfeer 2

Was niet zo best allemaal. Soep besteld tussen voorgerecht en hoofdgerecht, maar deze waren ze vergeten.. Buikspek hadden ze niet werd gezegd en daarna bij andere gasten wel gewoon geserveerd zagen we. Als je buiten staat hoor je door het het raam van de keuken het geroddel van het personeel over de gasten etc. etc. Dit kan echt niet!!

Rob op 16 februari 2019

"Het viel tegen."
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Wij hadden gereserveerd met een Dining City kortingsbon en dientengevolge een 3-gangen menu. Het menu was een verrassingsmenu, hoorden we.Het voorgerecht was niet onaardig (gemarineerde zalm ), maar het hoofdgerecht viel tegen :procureurlapjes, terwijl we rundvlees of wild hadden verwacht (de gerechten zouden van de kaart komen, zo werd ons gezegd.Dit was niet het geval met de procureur)
Een karafje kraanwater was niet mogelijk bij de serveerster die onze bestelling kwam opnemen (ja, dit komt nog voor !) :gelukkig wel bij het meisje dat we later aan tafel kregen.Alles bijelkaar een matige en karige maaltijd, want van bijgerechten was geen sprake.

Dazert op 05 november 2018

"ontevreden over keuken!"
4.7 Keuken 3 | Service 5 | Sfeer 6

Helaas was de service niet echt super, je moest zelf roepen om je glas wijn bij te vullen. verder was de entourage mooi en de bediening vriendelijk. het eten daarentegen vond ik nogal slapjes karig en smakeloos, geen peper en zout op tafel,er was niks van een gebakken aardappel, salade of brood bij, alleen vlees en veel te rauwe niet gare groene groente, bv bloemkool te hart als je dat doorsneed kletterde het mes op het bord, de bonen en peulen,erwten leken wel rubber, niet gaar en leken uit de diepvries te komen(dit netjes aangegeven niks mee gedaan). voor ons niet echt voor herhaling vatbaar wat zonde is van zo,n mooie locatie!

Jansen R op 25 april 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Kerkrade e.o.

Kerkradersteenweg 4 6468 PA Kerkrade

Over Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

Fletcher Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein is gelegen aan de rand van de schitterende Anstelvallei, in het Zuid-Limburgse Kerkrade. Het restaurant huist zich in een sprookjesachtig kasteel, dat zijn oorsprong vindt in de 14 e eeuw. Ga een paar honderd jaar terug in de tijd tijdens uw diner, naar de tijd waar de traptreden nog kraakten en de kroonluchters fonkelden. Begeef u in vorstelijke sferen bij de Limburgse kasteelheren, u kunt hier terecht voor een romantisch diner voor twee of voor een gezellig etentje met de familie. Geniet van de culinaire creaties van de chef-kok, terwijl u vanuit het stijlvolle restaurant een prachtig uitzicht heeft op de schitterende kasteeltuinen.
Dit restaurant is ook uitermate geschikt voor een uitgebreide lunch of een heerlijke High Tea.

Reserveer een tafel
11 mrt
t/m
27 mrt

600 restaurants, 85 nieuwe toppers en 75 sterrenrestaurants

Reserveer direct

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden