Onder de Linde Bergen

Keuken: Frans
8,7 (51 reviews)
100%
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 51 mensen zeggen over Onder de Linde Bergen

8.7 Gebaseerd op 51 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

8.3 Keuken 9 | Service 7 | Sfeer 9

Gisteravond voor het eerst gegeten bij Onder de Linde na er al enkele keren voor te hebben gestaan. We hadden een leuk rond tafeltje bij de keuken, en kregen direct een mandje brood en boter. Gekozen voor het woensdagavond 4 gangen menu.
In mijn geval een voorgerecht van gegrilde tonijn, wat zeer goed op smaak was...

Lees hele review

Gisteravond voor het eerst gegeten bij Onder de Linde na er al enkele keren voor te hebben gestaan. We hadden een leuk rond tafeltje bij de keuken, en kregen direct een mandje brood en boter. Gekozen voor het woensdagavond 4 gangen menu.
In mijn geval een voorgerecht van gegrilde tonijn, wat zeer goed op smaak was een qua garing ook OK, partner koos voor kalfsmuis op een bedje van aardappelsalade. ook erg lekker. Vervolgens een tussengerecht van grote gamba's in een gazpacho, zeer smakelijk en goed bereid. Het hoofdgerecht was voor beiden scholfilet op een bedje van o.a. groenten en couscous. Perfect. Mijn keuze voor het nagerecht was het kaasplankje van bourgondisch lifestijl, en partner koos voor zoet. Voor de wijnen bestaat de mogelijkheid om per gerecht een bijpassend wijn te kiezen, wij kozen voor de huiswijn een smakelijke Sauvignon Blanc. De porties waren goed uitgebalanceerd en alles was even smakelijk. We moesten vanwege de drukte iets te lang wachten op de menukaart, maar we zaten gezellig, dus dat was geen probleem.
Klein puntje van kritiek: de serveerster verzuimde bij het afruimen een paar keer te vragen of het naar wens was. Dat hoort wel vind ik, maar verder alleen maar lof!

Jan Goedhart op 08 augustus 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Bergen (Noord-Holland) e.o.

Toon telefoonnummer

Over Onder de Linde Bergen

Keuken: Frans

Onder de Linde ligt heerlijk rustig gelegen in het bruisende centrum van Bergen. 
Het restaurant biedt ruimte voor meer dan 50 personen. Vanuit het restaurant kunt u de verrichtingen in de open keuken volgen. 's-Zomers is het bovendien sprookjesachtig dineren op het verwarmde terras, letterlijk onder de (grote oude) linde.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Bergen (Noord-Holland) e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden