Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Rijnzicht*

€ 62,50

5-gangen Michelin diner

Rijnzicht*

9,5 (109 reviews)

5-gangen Michelin diner € 62,50

Reserveer een tafel

Deal
5-gangen Michelin diner
€ 62,50

Restaurant Rijnzicht* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastisch 5-gangen Michelin diner.

Wil jij lekker en voordelig genieten bij Sterrenrestaurant Rijnzicht*? Reserveer dan nu voor dit geweldige diner.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op, reserveringen vanaf 5 personen bij Rijnzicht* zijn pas definitief wanneer het restaurant dit schriftelijk bevestigd heeft. Alleen onze conformatie is niet genoeg.
Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 maart 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
4-gangen Michelin lunch
€ 47,50

Restaurant Rijnzicht* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastische 4-gangen Michelin lunch.

Wil jij op een voordelige en aantrekkelijke manier kennismaken met Sterrenrestaurant Rijnzicht*? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke Michelin lunch.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op, reserveringen vanaf 5 personen bij Rijnzicht* zijn pas definitief wanneer het restaurant dit schriftelijk bevestigd heeft. Alleen onze conformatie is niet genoeg.
Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 maart 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 109 mensen zeggen over Rijnzicht*

9.5
(109 reviews)
Eten
9.8
Service
9.8
Sfeer
8.8
Schrijf een review

"Super "
8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

Echt heerlijk gegeten

Marsha Martens op 04 oktober 2019
Geverifiëerd

"In één woord: Geweldig! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben echt genoten van het mooie, creatieve, lekkere eten. En een fijne bediening, die alle moeite nam om alles toe te lichten en er een gezellige avond van te maken. Helemaal top!!

Celina Derksen op 03 oktober 2019
Geverifiëerd

"Geweldig"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Echt geweldig gegeten, leuk dat de koks het eten komen presenteren aan tafel! Fijne bediening met verstand van wijnen. Echt een aanrader om hier een keer te gaan eten!

Els op 01 oktober 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastisch verrasend eten!

Jeroen Zweers op 01 oktober 2019
Geverifiëerd

"Perfektie in Rijnzicht"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Verrassend gecombineerde zachte smaken . . . . aldus dachten wij de essentie van het eten hier wel doorgrond te hebben. En toen kwam er ineens een hoofdgerecht dat knalde van de Umami :-). Wow mensen, geweldig samengesteld, dit Restaurantweek-menu. Wij hebben dik vier uur lang onze handen vol gehad aan jullie viergangenlunch, en genoten.

Judith Zuurveld op 30 september 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Doornenburg e.o.

Sterreschans 15 6686 MS Doornenburg

Over Rijnzicht*

Restaurant Rijnzicht ligt op de splitsing van de Rijn en Waal. Het restaurant bezit sinds december 2018 een Michelinster. Bij restaurant Rijnzicht kan je genieten van een onvergetelijke culinaire beleving. De unieke smaaksensaties en fantastische presentaties van het team zullen je zeker doen verrassen. Internationale invloeden en de nieuwste kooktechnieken worden met elkaar gecombineerd. Het 'innovatiemenu' wordt om de drie maanden vernieuwd waardoor het sterrenrestaurant zich kan blijven ontwikkelen. De uitzonderlijke gastvrijheid en heerlijke wijnarrangementen maken het plaatje helemaal compleet. Kom genieten van de unieke belevenis! Boek nu snel een tafel bij restaurant Rijnzicht!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Doornenburg e.o.
6c9cecab36

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden