Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Rijnzicht*

€ 62,50

5-gangen Michelin diner

Rijnzicht*

9,5 (109 reviews)

5-gangen Michelin diner € 62,50

Reserveer een tafel

Deal
5-gangen Michelin diner
€ 62,50

Restaurant Rijnzicht* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastisch 5-gangen Michelin diner.

Wil jij lekker en voordelig genieten bij Sterrenrestaurant Rijnzicht*? Reserveer dan nu voor dit geweldige diner.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op, reserveringen vanaf 5 personen bij Rijnzicht* zijn pas definitief wanneer het restaurant dit schriftelijk bevestigd heeft. Alleen onze conformatie is niet genoeg.
Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 maart 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
4-gangen Michelin lunch
€ 47,50

Restaurant Rijnzicht* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastische 4-gangen Michelin lunch.

Wil jij op een voordelige en aantrekkelijke manier kennismaken met Sterrenrestaurant Rijnzicht*? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke Michelin lunch.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op, reserveringen vanaf 5 personen bij Rijnzicht* zijn pas definitief wanneer het restaurant dit schriftelijk bevestigd heeft. Alleen onze conformatie is niet genoeg.
Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 31 maart 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 109 mensen zeggen over Rijnzicht*

9.5
(109 reviews)
Eten
9.8
Service
9.8
Sfeer
8.8
Schrijf een review

"Top beleving"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een kunstenaars en wat een service... een dikke 10!

Nicole ter Beke op 29 november 2019
Geverifiëerd

"Uitmuntend"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was opnieuw een feest. Wat een geweldige smaakexplosies. 1 Michelinster is meer dan verdient. Een 2e zou niet misstaan.

Marijke de Lange op 25 november 2019
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Het was weer een groot feest!!!!!!

Fenneke Staman op 07 oktober 2019
Geverifiëerd

"Lunch Rijnzicht"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Erg goed, aanrader

Jeroen Martens op 07 oktober 2019
Geverifiëerd

7.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 4

Het eten is met passie bereid en ook heel verrassend. De amuses waren niet alleen mondvermaak maar ook verfijnd van samenstelling. Sommige combinaties van gerechten vond ik verwarrend omdat er overheersende ingrediënten in zaten verwerkt, waardoor mijn smaakpupillen overprikkeld raakten. Die vond ik minder geslaagd....

Lees hele review

Het eten is met passie bereid en ook heel verrassend. De amuses waren niet alleen mondvermaak maar ook verfijnd van samenstelling. Sommige combinaties van gerechten vond ik verwarrend omdat er overheersende ingrediënten in zaten verwerkt, waardoor mijn smaakpupillen overprikkeld raakten. Die vond ik minder geslaagd. De bediening was erg vriendelijk. De inrichting mwah, niet mijn ding. Het was eigenlijk zo'n net-niet-inrichting. Getracht is een urban chique atmosfeer te creëren. Dat is niet gelukt. Het mag wat warmer of juist wat meer urban. Maar haal dan dat truttige bloemstukje bij de haard weg. Velvetstoffen of juist industrieel leder zou een betere keuze geweest voor de stoelen. De tafelbladen doen kantine-achting aan. Maar dat is de inrichting. Het innovatiemenu van Rijnzicht is zeker het geld waard!

C & L op 07 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Doornenburg e.o.

Sterreschans 15 6686 MS Doornenburg

Over Rijnzicht*

Restaurant Rijnzicht ligt op de splitsing van de Rijn en Waal. Het restaurant bezit sinds december 2018 een Michelinster. Bij restaurant Rijnzicht kan je genieten van een onvergetelijke culinaire beleving. De unieke smaaksensaties en fantastische presentaties van het team zullen je zeker doen verrassen. Internationale invloeden en de nieuwste kooktechnieken worden met elkaar gecombineerd. Het 'innovatiemenu' wordt om de drie maanden vernieuwd waardoor het sterrenrestaurant zich kan blijven ontwikkelen. De uitzonderlijke gastvrijheid en heerlijke wijnarrangementen maken het plaatje helemaal compleet. Kom genieten van de unieke belevenis! Boek nu snel een tafel bij restaurant Rijnzicht!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Doornenburg e.o.
6c9cecab36

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden