Knife fork icon red

Rijnzicht*

9,3 (168 reviews)
100%

Wat 168 mensen zeggen over Rijnzicht*

9.3
(168 reviews)
Eten
9.8
Service
9.6
Sfeer
8.6
100%
Schrijf een review

"Geld meer dan waard"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten, unieke smaken en gerechten. Smul er nog steeds van.

Weideveld op 25 maart 2019

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Menu was grote verrassing, heerlijk. Een wijnkaart vooraf of een wijnarrangement had ons de schrik van de wijnprijs achteraf bespaart. Een prijs van 13,75 voor een glas Chablis is toch over de top de wil je vooraf weten.

Sjaak op 25 maart 2019

"Een feestje!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Binnen één week twee keer voortreffelijk gegeten! Allereerst de heerlijke mondvermaakjes: 7 x een heel bijzonder klein gerechtje. Gevolgd door Thai langoustine, rauw bereid, vergezeld van een lepel met langoustinemousse in de vorm van een Boeddha gezichtje. De eerste keer als hoofdgerecht genoten van varkenshaas met...

Lees hele review

Binnen één week twee keer voortreffelijk gegeten! Allereerst de heerlijke mondvermaakjes: 7 x een heel bijzonder klein gerechtje. Gevolgd door Thai langoustine, rauw bereid, vergezeld van een lepel met langoustinemousse in de vorm van een Boeddha gezichtje. De eerste keer als hoofdgerecht genoten van varkenshaas met "champignonsaus"(zeer eigentijdse bereiding) en de tweede keer van een mooi kabeljauwgerecht met lekkere selderijtagliatelle. Beide keren als slotgerecht een apart en lekker chocoladedessert.

Marthe op 23 maart 2019

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk eten. Echt speciaal. De eetzaal kan wel een opknapbeurt gebruiken. Het eten maakt dat meer dan goed.

Kees op 22 maart 2019

"Subliem!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een geweldig restaurant. Leuke mensen, fijne sfeer, fantastische wijnen maar bovenal is het eten echt subliem. Wij hebben echt een hele mooie avond gehad.

Twan op 22 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Doornenburg e.o.

Sterreschans 15 6686 MS Doornenburg

Over Rijnzicht*

Restaurant Rijnzicht ligt op de splitsing van de Rijn en Waal. Het restaurant bezit sinds december 2018 een Michelinster. Bij restaurant Rijnzicht kan je genieten van een onvergetelijke culinaire beleving. De unieke smaaksensaties en fantastische presentaties van het team zullen je zeker doen verrassen. Internationale invloeden en de nieuwste kooktechnieken worden met elkaar gecombineerd. Het 'innovatiemenu' wordt om de drie maanden vernieuwd waardoor het sterrenrestaurant zich kan blijven ontwikkelen. De uitzonderlijke gastvrijheid en heerlijke wijnarrangementen maken het plaatje helemaal compleet. Kom genieten van de unieke belevenis! Boek nu snel een tafel bij restaurant Rijnzicht!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Doornenburg e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden