Knife fork icon red

Rijnzicht*

9,5 (71)

Wat zeggen mensen over Rijnzicht*

9.5
(71 reviews)
Eten
9.9
Service
9.8
Sfeer
8.8
Schrijf een review

"Wauw!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Alles klopte, fantastische mensen en de passie straalt ervan af. Passie voor eten en voor de gast. Het was een feestje.

Nena op 30 maart 2019

8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

Alle gerechten zijn echt een lust voor het oog, en daarnaast ook nog voor de mond. Prettige bediening, zeer deskundig. Leuk dat verschillende koks ook langs komen. De inrichting vonden wij wat koel, maar de rest maakte dat meer dan goed.

Manfred op 27 maart 2019

"verrassende amuses, heerlijk eten"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

zeer verrassende amuses, een uitstekend begin van een heerlijke lunch.

Trudy op 26 maart 2019

"Met recht een culinair avontuur"
8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

Gul en heel bijzonder eten. Of het nu een van de vele amuses is, of een erop volgende gerecht, je wordt steeds weer verrast. En met regelmaat op het verkeerde been gezet, door het contrast tussen wat je ziet en wat je proeft. Zo blijkt iets wat verkoold lijkt, erg lekker te zijn.

Het experimentele karakter gaat tot het randje. Maar nergens vond ik dat het avontuur ten koste van de smaakbeleving ging. En de bediening is heel attent, informeel en professioneel. Het jeugdig enthousiasme spat er werkelijk vanaf. Mooi dat de gerechten worden uitgeserveerd door de keukenbrigade zelf. Dat directe contact voegt veel toe.

Enig minpuntje voor ons: de ruimtelijke sfeer. Zwart kan, maar dan als contrast voor wat spetterende kleur. Het is toch niet de bedoeling dat zo’n gastvrij huis een grafsfeer uitstraalt? Mijn naam hiervoor: dictaat van een binnenhuis ayatollah! Luister nooit meer naar zo iemand, zou mijn advies zijn!

Ruimtelijke omgeving beïnvloedt indringend of iemand zich prettig, thuis voelt. Luie architecten negeren dat aspect, spelen slechts met hun lineaaltje. Dat thuis laten voelen doen jullie nu prima via je prettige aanwezigheid, maar het kan dus nog effectiever.

Fred van Leeuwen op 26 maart 2019

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Een heerlijke verrassing in het kwadraat! We gaan nogal eens uit eten en ook regelmatig in sterrenrestaurants, maar Rijnzicht heeft ons echt verrast. Wat een prachtige kunstwerkjes en bijzondere overheerlijke smaken; innovatief, creatief, passie en liefde. Een mooi passend wijnarrangement, prima personeel en een charmante, deskundige gastvrouw. Wat wil je nog meer..... Rijnzicht is zijn ster dubbel en dwars waard.

Els Berkman op 25 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Doornenburg e.o.

Sterreschans 15 6686 MS Doornenburg

Over Rijnzicht*

Gelegen tussen het historische kasteel “Doornenburg” en “Fort Pannerden”, ligt op de splitsing van de Rijn en Waal, het modern ingerichte restaurant Rijnzicht.


Voor een culinaire beleving met bijzondere smaaksensaties en een verrassende presentaties staat het team van restaurant Rijnzicht garant.


Met grote liefde, kennis en vaardigheden worden creatief internationale invloeden en de nieuwste kooktechnieken gecombineerd door de vierde generatie, Mike en Jim Cornelissen.


Elke drie maanden wordt het “Innovatiemenu” vernieuwd waardoor restaurant Rijnzicht zich blijft ontwikkelen.


Rijnzicht heeft zich tot doel gesteld dat U door culinaire verrassingen, heerlijke wijnarrangementen, en een juiste gastvrijheid hetgeen lang bij U in herinnering zal blijven.


Tevens beschikt Rijnzicht over een geheel modern vernieuwd terras met een prachtig uitzicht op het Pannerdensch kanaal en grote grazers zoals Konikpaarden en Galloway runderen. Dit alles kent een rustieke sfeer waar, culinaire topkwaliteit en innovatie samenkomen.

Fotografie door Studio Meulenbeek

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Doornenburg e.o.
7518002eb3

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden