Knife fork icon red

Central Park Voorburg

8,2 (79 reviews)

Wat 79 mensen zeggen over Central Park Voorburg

8.2
(79 reviews)
Eten
8.1
Service
8.3
Sfeer
8.1
Schrijf een review

7.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 6

De chef weet smaken goed te combineren. Complimenten daarvoor. Schuim sausjes zijn niet ding. Het wijn arrangement begon goed, weliswaar overdeveloped smaken, maar passend bij het gerecht. De laatste 2 wijnen waren niet naar mijn smaak!

Marnix Mulder op 02 november 2019
Geverifiëerd

"Top avond"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijke avond bij Central Park.
Van binnenkomst tot vertrek letterlijk een feestje. Personeel zeer gastvrij, kennis van de wijn en de gerechten en goed bij de les! Gerechten met sublieme combinaties waardoor heerlijke smaaksensaties. Kortom snel weer gaan!

Anna op 31 oktober 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Was heerlijk. Goede bediening

Natasja De Groot op 22 oktober 2019
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Mooie ambiance, goede sfeer, eten heerlijk! Enige minpuntje: Tijd tussen hoofdgerecht en dessert duurde echt te lang! Dat mag geen 50 minuten duren.. Verder zeker voor herhaling vatbaar, een heerlijke avond!

Jacqueline Z. op 07 oktober 2019
Geverifiëerd

"Pure verwennerij!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Na een warme persoonlijke ontvangst hebben we mogen genieten van bijzonder goede gastvrijheid en een prachtig palet van mooie smaakcombinaties. Het was uitstekend!

Ingeborg van Zijtveld-Gleis op 28 september 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Voorburg e.o.

Oosteinde 14 2271 EH Voorburg

Over Central Park Voorburg

Central Park Voorburg is de naam van het restaurant en het boutique hotel gevestigd in het rijksmonument Vreugd en Rust in het gelijknamige Park. Central Park is centraal gelegen in de Randstad en in een bijzonder prachtige groene omgeving in Voorburg vlakbij Den Haag.

Het rijksmonument is grondig gerestyled, aangepast aan de tijdsgeest maar met respect voor de monumentale details. Er is gebruikt gemaakt van veel natuurlijke kleuren zoals taupe, groen, blauw, en materialen als marmer, eikenhout, leer en een bamboehoutenvloer.

Iedere dag wordt er hard aan gewerkt om dit pand in goede staat te houden. Zo heeft afgelopen winter de balustrade een facelift gekregen en is het terras voorzien van een prachtige aanbouw zodat er langer genoten kan worden van de tuin.

Dat Central Park op hoog niveau presteert blijkt uit het feit dat het maar liefst 13 Gault&Millau punten op zijn naam heeft staan en een notering in de Lekker gids top500!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Voorburg e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden