Knife fork icon red

6 & 24

9,3 (1 review)
100%

Wat mensen zeggen over 6 & 24

9.3
(1 review)
Eten
8.0
Service
10.0
Sfeer
10.0
100%
Schrijf een review

"Top avond "
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Prima avond met heerlijk eten in een gezellig en goed verzorgd restaurant. Veel verschillende smaken en smaakcombinaties voorbij zien komen. De wijnen en de uitleg daarvan was erg leuk en interessant. Heel gastvrij en open en we hebben zelfs nog een rondleiding door de keuken gehad! Super gaaf !!

jet van der knaap op 28 juni 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Nobelstraat 13 2513 BC Den Haag

Over 6 & 24

Saskia (de gastvrouw & sommelier) heeft, voordat ze haar eigen weg koos, al 12 jaar ervaring in het topsegment van de Gastronomie. Wijn is haar passie, dit zal je dan ook in verschillende stijlen en prijzen terug zien in het restaurant. Voor haar is er niks mooiers dan gasten de hele avond in de watten leggen en ze met een big smile de deur uit te zien lopen.

Rik (de chef) heeft het vak geleerd van de beste Chef van Nederland, maar zal in dit restaurant zijn eigen creativiteit laten zien en laten proeven. Hij houdt van de natuur en locale producten, dit zal je dan ook terugvinden in zijn keuken. Met niet te veel poespas proef je hier gewoon de puurheid van een product.

In restaurant 6&24 staat er maar 1 ding centraal en dat ben jij "de gast". Het draait hier om de totaalbeleving in een ontspannen sfeer, maar waar gastvrijheid altijd voorop staat.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden