Knife fork icon red

Nelis Restaurant & Bar

8,7 (7 reviews)
100%

Wat 7 mensen zeggen over Nelis Restaurant & Bar

8.7
(7 reviews)
Eten
8.9
Service
8.9
Sfeer
8.3
100%
Schrijf een review

"Goede keuze bij Nelis"
6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Lekker verrassingsmenu met mooie smaakcombinaties, salade en frites (mag iets meer zijn). Toetje was wel zoet. Cappuchino was niet warm genoeg. Personeel was attent. Kortom wel n geslaagd etentje gehad bij Nelis.

C Nederpel op 29 september 2019
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk eten met bijpassende wijnen.

Erik op 28 september 2019
Geverifiëerd

"Het ware genieten!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk, uit eten gaan en ook echt iets speciaals zien/ruiken/proeven. Een uiterst behulpzame gastheer en gedreven koks die in het zicht staan te creëren. Wanneer we uit eten gaan wil ik heel graag iets eten dat ik zelf niet kan of zou bedenken; GELUKT! Fantastische combinaties van smaken en structuren. Mooi in ba...

Lees hele review

Heerlijk, uit eten gaan en ook echt iets speciaals zien/ruiken/proeven. Een uiterst behulpzame gastheer en gedreven koks die in het zicht staan te creëren. Wanneer we uit eten gaan wil ik heel graag iets eten dat ik zelf niet kan of zou bedenken; GELUKT! Fantastische combinaties van smaken en structuren. Mooi in balans qua smaak met vriendelijke toelichting en mooi serveer ritme om te genieten.
Chapeau voor Nelis ;-) We'll be back👍🏻

Desirée Groen op 28 september 2019
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten en fijne mensen"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

We hebben heerlijk gegeten en de bediening was vriendelijk. We waren hier voor het eerst en we hebben het vrienden aangeraden om het ook eens te bezoeken.

Martine Alberts op 15 september 2019
Geverifiëerd

"Fantastisch gedreven gastheerschap"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Met een vriendengroepje hebben we via de website van Dining City op 4 september 2019 bij Restaurant Nelis gereserveerd. We hebben genoten van een viergangendiner met wijnarrangement. Het eten is heerlijk en past bij de informele ambiance. Het gastheerschap van de ondernemer en zijn medewerkers was opvallend vriendel...

Lees hele review

Met een vriendengroepje hebben we via de website van Dining City op 4 september 2019 bij Restaurant Nelis gereserveerd. We hebben genoten van een viergangendiner met wijnarrangement. Het eten is heerlijk en past bij de informele ambiance. Het gastheerschap van de ondernemer en zijn medewerkers was opvallend vriendelijk, professioneel, attent en we voelden ons echt als gast, waar de bediening echt haar best voor wilde doen . Zeker aan te bevelen.

Huberto op 06 september 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.

Kelfkensbos 22 6511 TA Nijmegen

Over Nelis Restaurant & Bar

Nelis Restaurant & Bar is een splinternieuw restaurant in het gezellige centrum van Nijmegen. Voor een gezellig avondje uit ben je hier op de juiste plek!

Het eerste wat je meteen opvalt is de open keuken. De keuken is gebaseerd op zilte en aardse smaken. Creatieve gerechten waarin er plaats is voor vlees, vis, schaal- en schelpdieren. Op de kaart zijn er ook heerlijke vegetarische specialiteiten te vinden.

Sfeervol, zo kan je het restaurant omschrijven. Een restaurant waar je je gelijk thuis voelt en nog lang blijft bijpraten met je gezelschap na het dineren.

Kom genieten van de smaakvolle gerechten van Nelis Restaurant & Bar.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Nijmegen e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden