Knife fork icon red

Doyy

9,1 (25 reviews)
100%

Wat 25 mensen zeggen over Doyy

9.1
(25 reviews)
Eten
9.7
Service
9.2
Sfeer
8.5
100%
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Top zaak waar het alleen nog de vraag is of ze dit jaar al een ster gaan krijgen. Wat mij betreft beter dan alle sterren zaken van Eindhoven en omstreken.

stef mengde op 03 december 2019
Geverifiëerd

"Super beleving!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastische avond gehad alles tot in de details perfect. Zeker een aanrader! Een chique maar toch huiselijke sfeer

Stef Meegdes op 03 december 2019
Geverifiëerd

"Doyy-6 gangen"
9.0 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 8

Fantastisch gegeten bij Doyy. Richting sterren niveau. Goede mix vegetarische, vis en vlees gerechten. Flexibel mbt wensen en voorkeuren. Voor herhaling vatbaar!

Jeroen op 28 november 2019
Geverifiëerd

"heerlijk gegeten"
9.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 7

heerlijk gegeten aanrader

arina tijms op 28 november 2019
Geverifiëerd

9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

We hadden dit restaurant al gezien maar nog geen gelegenheid gehad om hier te gaan eten... tot gisteren. De ontvangst was warm en we werden naar ons tafeltje gebracht. We hadden een 5 gangen diner tijdens ‘dining with the stars’. Het was druk op woensdagavond, het vrij ruime restaurant was goed bezet. Er was voldoen...

Lees hele review

We hadden dit restaurant al gezien maar nog geen gelegenheid gehad om hier te gaan eten... tot gisteren. De ontvangst was warm en we werden naar ons tafeltje gebracht. We hadden een 5 gangen diner tijdens ‘dining with the stars’. Het was druk op woensdagavond, het vrij ruime restaurant was goed bezet. Er was voldoende personeel om iedereen voldoende aandacht te geven, ook het tempo van uitserveren was goed. Voorafgaand aan het menu kregen we een aantal amuses, allen origineel in smaak. Ik had aangegeven dat een van ons geen vlees eet en bovendien een intolerantie voor rauwe steenvruchten en noten heeft. Alle gerechten werden perfect aangepast zonder afbreuk te doen aan het smaakpallet. Ik at vis en vegetarisch, Ronald had een ‘normaal’ menu en daar was ook vlees in verwerkt, zoals ganzenlever en runderbavette. Als toetje kreeg ik de keus uit zoet of minder zoet (met groente) en koos Ronald voor kaas (met supplement). De wijnkeuze was goed, wij kozen een prosecco bij de amuses en Ronald had bob-glaasjes bij de gerechten. Stuk voor stuk goed passend bij de smaken van de gerechten. Als afsluiter een goede espresso met friandises. Doyy is een aanwinst voor culinair Eindhoven en we gaan er zeker vaker eten.

Ronald en Jeanette op 28 november 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Hoogstraat 50 5615 PR Eindhoven

Over Doyy

Aan de rand van het centrum van culinair Eindhoven is het restaurant DOYY gevestigd. Voldoening is een beknopte vertaling van Doyy. De betekenins omvat eigenlijk alles wat vervulling, genieten en tevredenheid oproept. Gastheer Yavuz Yildrim’s ogen glimmen bij het woord. De diepe positieve betekenis is de drijfveer om jou samen met chef de cuisine Cas Pikaar met hart en ziel gastronomisch te verrassen.

De basis van de keuken is klassiek Frans en wat exotisch is halen ze uit het Oosten, voor wat vers en fris moet zijn, betrekken ze de regio.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Eindhoven e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden