Knife fork icon red

Ron Gastrobar Indonesia Downtown

€ 39,50 € 29,50

Nieuw: Fantastische rijsttafel van 15 hapjes

Ron Gastrobar Indonesia Downtown

9,2 (11)

Nieuw: Fantastische rijsttafel van 15 hapjes € 39,50 € 29,50

Reserveer een tafel

Deal
Nieuw: Fantastische rijsttafel van 15 hapjes
€ 39,50 € 29,50

In hartje Amsterdam (boven Hudson Bay) ligt het zeer populaire restaurant Ron Gastrobar Indonesia Downtown.

Een tafel vol met de 15 heerlijkste Indische en Indonesische hapjes, dat is het kenmerk van een échte rijsttafel.

Toen Indonesië nog een kolonie van Nederland was, liet men hier graag mee zien hoe voornaam ze waren. Tegenwoordig is de rijsttafel een culinair begrip waar veel mensen de mooiste herinneringen aan hebben.

Chef Agus en Chef Ron hebben herinneringen aan de rijsttafel, allebei op hun eigen persoonlijke en kenmerkende manier. Agus is geboren op Java en leerde koken van zijn moeder. Zijn Rijsttafel bevat de moderne varianten van de authentieke gerechten uit de Indonesische keuken.

Proef nu de intense smaken van de Indonesische keuken met deze geweldige Rijsttafel voor maar € 29,50 p.p.

Beperkte beschikbaarheid dus boek snel

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 september 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over Ron Gastrobar Indonesia Downtown

9.2
(11 reviews)
Eten
9.1
Service
9.5
Sfeer
9.1
Schrijf een review

"Zalige rijsttafel!!!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een hele beleving ..... via een lift waar je je in een oerwoud waant naar de vijfde verdieping met uitzicht over een deel van Amsterdam. De sfeer is meteen vriendelijk, gastvrije ontvangst, onze jassen (je kreeg een nummertje als in de bioscoop ;-) ) werden netjes in ontvangst genomen.
We begonnen met een glaasje (een coupe, ook al zo bijzonder, dat zie je niet vaak meer) bubbels. Helaas stond deze al een poosje open en waren de bubbels verdwenen, maar zonder gedoe kregen we een nieuw glas. En toen kwam de rijsttafel,... yummie wat was dat lekker. Goede porties, mooi opgediend, kortom een aanrader!
Twee verbeterpuntjes; na afloop zou het fijn zijn als er ook weer iemand mee zou lopen naar de garderobe (zowieso om het nummertje te checken zodat je niet de verkeerde jas mee neemt) en er werd geen aandacht besteed aan de jarige die we vooraf aangekondigd hadden. Dat zou net ‘de kers op de taart’ geweest zijn.
Kortom een dikke pluim met twee aandachtspunten.

Jeske op 14 augustus 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijke rijsttafel gegeten in een bijzonder sfeervol restaurant met uitstekende bediening. Ook een groot compliment voor het entertainment!

Foliena Feenstra op 05 augustus 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Bij het betreden van het pand begint het plezier al. Je kijkt je ogen uit met alle mooie schilderingen op de muren, dit gaat in de lift gewoon door. De ambiance in het restaurant doet daar nog een schepje bovenop. Heel sfeervol. Het eten was ook geweldig lekker, zag er mooi uit en de hoeveelheid was meer dan genoeg. Zeer vriendelijk personeel. Er werd uitgelegd wat er opgediend wordt zodat je weet wat je eet. Eén ding is zeker: 'De klant is Koning'. Voor ons een ervaring die meer dan de moeite waard is geweest. Zeker een keer doen!

Jos Schipper op 18 juli 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk eten! Fantastische en persoonlijke service. Echt een aanrader!

Cheyenne Hooff op 03 juni 2019

"Misleiding"
8.0 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 6

Via dining city gisteren bij Ron Gastro bar gegeten. 10 gerechtjes uit Indonesië. Heel lekker.

Alleen stond er op de site een prijs van €28,50... er staat niet duidelijk dat dit per persoon is. Andres hadden we het niet gedaan. Hier kwamen we pas achter toen we de rekening kregen. Dat drukt toch wel op de avond, zo’n onverwachte hoge rekening. Daar schrokken we wel van... hadden we een Groupon bon of social deal bon gekocht hadden we voor 2 personen € 38,50 betaalt. Maar we dachten met dining city goedkoper uit te zijn.... ik vind de site pure misleiding....

Marco Linschoten op 03 juni 2019
Eva heeft gereageerd op 12 juni 2019

Beste Marco, dank voor het prettige telefonisch gesprek. Fijn dat wij samen tot een goede oplossing zijn gekomen. Wij hopen dat u zult genieten van de Restaurant Dinercheque's!

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Rokin 49 1012 KK Amsterdam

Over Ron Gastrobar Indonesia Downtown

Met Downtown wordt voortgebouwd op het succes van Ron Gastrobar Indonesia in Ouderkerk. Executive-Chef Agus Hermawan, door de Indonesische Minister van Toerisme benoemd tot ambassadeur van de traditionele Indonesische keuken, zijn protegé Chef Luke Brouwer en het team, zorgen voor een unieke culininaire experience in deze Urban Jungle.

Downtown is geïnspireerd op de God en weduwe “Rangda”. Wanneer de avond valt en de muziek en het entertainment dynamischer wordt krijgt Rangda met haar vlammende tong, scherpe klauwen en demonisch rollende ogen, steeds meer moeite om de rust en harmonie in de Urban Jungle te bewaren. Met de ingang in de smalle steeg brengen we je voor even in een van de achteraf gelegen steegjes van Jakarta en krijg je een voorproefje van wat je verborgen op de bovenste verdieping zal aantreffen…

De bar van Downtown heeft een spannende en uitgebreide verzameling cocktails, wijnen en gedestilleerd. In combinatie met de allerbeste Indonesische gerechten en het live entertainment zorgen we ervoor dat je tot diep in de nacht door de Urban Jungle kunt zwerven.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
9807d298e9

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden