Knife fork icon red

Just

€ 48,50 € 34,-

Waanzinnig 5-gangen verrassingsmenu met Caribische twist!

Just

8,7 (70 reviews)

Waanzinnig 5-gangen verrassingsmenu met Caribische twist! € 48,50 € 34,-

Reserveer een tafel

Deal
Waanzinnig 5-gangen verrassingsmenu met Caribische twist!
€ 48,50 € 34,-

Restaurant Just is op basis van reviews gekozen tot één van de uitblinkers van de Restaurant Week 2019 in de regio Rotterdam.

En wij hebben goed nieuws! Restaurant Just wilt dit graag met ons vieren en serveren daarom een geweldig menu.

Reserveer snel en geniet lekker en voordelig van het fantastische 5-gangen diner voor maar € 34,-.

Let op, het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 april 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Waanzinnig 7-gangen Just signature menu!
€ 69,- € 48,-

Geniet in hartje Rotterdam bij Just!
Laat je meenemen op een culinaire reis en prikkel je zintuigen met de mooiste smaken. Chef Justin Niessen laat je kennis maken met zijn geheel eigen stijl.

Deze leuke zaak heeft al verschillende prijzen zoals favoriete nieuwkomer en werkt hard om zich te blijven onderscheiden.

Wil jij genieten van deze smaaksensatie? Boek jouw tafel dan snel!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 april 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
fantastische 3-gangen verrassingslunch met bruisend aperitief
€ 33,50 € 22,50

Omdat Just zo ongekend populair is, zijn ze nu ook geopend voor de lunch! chef Justin kookt met passie en overtuigende smaken, zijn Caribische roots komen ook echt tot zijn recht in zijn gerechten.

Speciaal om te vieren dat Just, ook met de lunch geopend is, hebben wij een speciale deal voor jou!

voor slechts € 22,50 kun je genieten van een 3-gangen lunch en bruisend aperitief. Zo kun je kennismaken met de keuken en weet je meteen welke culinaire beleving er staat te wachten als je hier gaat dineren.

Reserveer nu snel een plekje bij voor de lunch want dit restaurant heeft maar +/- 30 couverts!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 april 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 70 mensen zeggen over Just

8.7
(70 reviews)
Eten
8.8
Service
8.9
Sfeer
8.3
Schrijf een review

"Een gemiste kans"
6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

Mijn vrouw en ik mogen graag op de hoogte gehouden worden door websites zoals diningcity, heerlijk.nl etc. Door deze websites worden bij ons restaurants onder de aandacht gebracht waarvan we denken "laten we dit eens proberen" . Zo ook met restaurant Just, de reviews gelezen vol verwachting naar Just getogen, maar h...

Lees hele review

Mijn vrouw en ik mogen graag op de hoogte gehouden worden door websites zoals diningcity, heerlijk.nl etc. Door deze websites worden bij ons restaurants onder de aandacht gebracht waarvan we denken "laten we dit eens proberen" . Zo ook met restaurant Just, de reviews gelezen vol verwachting naar Just getogen, maar helaas Just heeft niet aan onze verwachtingen voldaan. Als excuus werd aangevoerd dat er een zieke was (best wel druk die dag in de zaak) kan een reden zijn dat het niet aan onze verwachtingen voldeed maar niet alles kan daar aan opgehangen worden. Om maar met de deur in huis te vallen: kwaliteit, prijsverhouding is mijn opinie niet correct. Het eten was "goed" maar niet bijzonder, wachttijden tussen de gangen was (veel) te lang en de balans tussen de keuken en de bediening was compleet zoek. De twee personen die de bediening en de bar voor hun rekening namen, liepen zich de benen uit de r... en het er aller schijn van dat de keukenbrigade het rustig aan deed (misschien was de zieke wel de chef?) Hopelijk was ons bezoek een momentopname, een geval van ongelukkige samenloop van omstandigheden . Mijn vrouw en ik zijn liefhebbers van de horeca en willen deze ten zeerste ondersteunen, wij zijn kritisch maar fair en hopen van harte dat jullie beter kunnen en doen.
Wat zou Just kunnen doen om ons weer naar jullie restaurant te doen laten kiezen? Als deze review geplaatst wordt nodig ik de verantwoordelijke(en) bij Just uit om contact met mij op te nemen en mij uit te leggen wat ik verkeerd zie.

Nico Rijntjes op 02 juni 2019
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Verrassend. Iedere gang was weer iets aparts. Goed klaargemaakt, mooi opgemaakt en verrassend lekker.
Wat ons ook zeer opviel, was dat de gekozen wijnen van het wijnarrangement zeer goed paste bij de gerechten.
Kortom een absolute aanrader.

Dragan Heijnerman op 01 juni 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Geweldig, een plek om naar terug te gaan eten!!

Cornelis Drost op 31 mei 2019
Geverifiëerd

"super"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

het verrassinsmenu was echt super..
wij hebben heerlijk gegeten.
de bediening was zeer voorkomend en wist ook te vertellen over de wijn en port die we dronken.
zeer vriendelijk.
wij komen hier graag terug.

J.N.G. van Leeuwen op 30 mei 2019
Geverifiëerd

7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

afgelopen zaterdag zijn we hier gaan eten. We zijn hartelijk ontvangen ondanks dat we te laat waren. Eten is ontzettend lekker personeel ontzettend attent. Wij gaan hier zeker nog een keer eten.

Vidija Mohansingh op 26 mei 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Mauritsweg 53 B 3012 JX Rotterdam

Over Just

Deze prachtige en vernieuwende zaak ligt in het gezellige centrum van Rotterdam. Laat je meenemen op deze reis van geweldige smaken! Je kunt hier goed eten, heerlijke wijnen proeven en dat alles voor een zacht prijsje.

De ingrediënten die gebruikt worden in de gerechten komen van Caribische zeeën tot aan de Nederlandse bodem; erg divers dus. Bij Just hebben ze een open kaart waar de creativiteit van de koks voorop staat. De keuze houden ze simpel: vis, vlees en vega.

Proef het zelf bij Just in Rotterdam!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden