Knife fork icon red

Just

8,5 (123 reviews)
94%
Extra maatregelen gezondheid en veiligheid

Dit restaurant heeft extra gezondheids- en hygiëne maatregelen getroffen om te zorgen dat iedereen veilig blijft.

Wat 123 mensen zeggen over Just

8.5 Gebasseerd op 123 reviews.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

"Teleurstellende ervaring na eerder positief bezoek"
4.7 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 6

Er ging helaas zoveel niet goed tijdens ons diner, dat wij niet meer zullen terugkeren naar Just. Na eerdere positieve ervaringen met zowel het restaurant, als de take-away tijdens de lockdown, besloten wij om een vriendin mee te nemen naar Just tijdens de Restaurant Week. Jammer genoeg hebben wij echter onze eerder...

Lees hele review

Er ging helaas zoveel niet goed tijdens ons diner, dat wij niet meer zullen terugkeren naar Just. Na eerdere positieve ervaringen met zowel het restaurant, als de take-away tijdens de lockdown, besloten wij om een vriendin mee te nemen naar Just tijdens de Restaurant Week. Jammer genoeg hebben wij echter onze eerdere goede ervaringen niet met haar kunnen delen door een opeenstapeling aan issues tijdens het diner.

Ondanks dat wij onze dieetwensen (o.a. notenallergie, & pescetarisch dieet) online en ook nog eens bij aanvang aan de bediening hadden vermeld, werden deze niet (goed) meegenomen bij de bereiding van de gerechten. Hierdoor kregen wij o.a. tijdens, zowel de 1e gang, als de 2e gang gerechten geserveerd waarin zich grote stukken noten bevonden. Na het eerste gerecht hadden we dit aangegeven aan de bediening, waarop hij aangaf dat dit niet meer zou gebeuren. Ondanks deze toezegging ging het alsnog mis. Tot slot waren de alternatieven voor de pescetarische gast nogal teleurstellend; waarbij de vleeseters o.a. een heerlijk gerecht voorgeschoteld kregen, werd er tijdens dezelfde gang ter vervanging een gerecht geserveerd welke bestond uit een hoopje feta zonder bijzondere bereiding, waardoor dit gerecht niet kon tippen aan de kwaliteit van het vleesgerecht.

Daarbovenop hebben wij erg lang moeten wachten tussen de gangen. Er zat gemiddeld zo'n 20 minuten tussen de gerechten, maar tussen sommige gangen hebben we zelfs meer dan 30 minuten moeten wachten. Hierdoor kregen wij naarmate de avond vorderde haast geen zin meer om het 7-gangen menu volledig uit te zitten en hadden we op de helft van het diner de neiging om te vertrekken. Buiten de bovengenoemde punten, hebben wij tevens nog kleine andere teleurstellende issues moeten ervaren echter laten wij deze achterwege, gezien deze belevenissen reeds een goed beeld geven dat de ervaring niet positief was.

Na de 4e gang hebben wij de leidinggevende bediening aangesproken om aan te geven dat onze ervaring tot dat punt toe niet goed was. Ons enige positieve punt was de manier hoe de desbetreffende medewerkster onze feedback had opgepakt. Ze erkende onze teleurstelling, bood haar excuses aan & kwam ons aan het einde van de avond tegemoet met een korting op de rekening. Ondanks dat de leidinggevende echt haar uiterste best deed om de situatie te redden, woog de geboden uitkomst niet voldoende mee om ervoor te zorgen dat wij terug zullen keren naar Just. Van een restaurant uit dit kaliber zou je verfijnde kwaliteit & ultieme service van het volledige personeel mogen verwachten, zeker omdat je toch een behoorlijk bedrag betaald (ondanks Restaurant Week) en helaas maakt Just dit niet waar.

Nia Days op Vandaag
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 9

Super lekker gegeten, goede service!

Anoeniem op Gister
Geverifiëerd

"Fijne beleving, heerlijk gegeten"
9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Verrassend menu, hardwerkend personeel, fijne sfeer; echt een avond uit! We zijn hier terecht gekomen door de nationale restaurantweek, maar we komen hier zeker terug!

Renate Versijde op 14 september 2021
Geverifiëerd

"Heerlijk eten, sfeervol maar niet super chique"
8.0 Keuken 10 | Service 7 | Sfeer 7

Erg lekker gegeten! Alles zag er tip top uit en smaakte erg goed. De binnenkant van het restaurant is sfeervol maar niet helemaal netjes afgewerkt. Buiten mist een aanduiding van waar het restaurant zit (naam of logo). Personeel was prima, niet perse hoogwaardig maar zeker prima voor deze prijs.

Anoniem op 13 september 2021
Geverifiëerd

"Weer eens wat anders"
8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten, originele gerechtjes die we nog niet eerder hebben geproefd. Bediening was netjes.

Anja op 13 september 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Mauritsweg 53 B 3012 JX Rotterdam

Over Just

Keuken: Innovatief, Nederlands, Internationaal

Deze prachtige en vernieuwende zaak ligt in het gezellige centrum van Rotterdam. Laat je meenemen op deze reis van geweldige smaken! Je kunt hier goed eten, heerlijke wijnen proeven en dat alles voor een zacht prijsje.

De ingrediënten die gebruikt worden in de gerechten komen van Caribische zeeën tot aan de Nederlandse bodem; erg divers dus. Bij Just hebben ze een open kaart waar de creativiteit van de koks voorop staat. De keuze houden ze simpel: vis, vlees en vega.

Proef het zelf bij Just in Rotterdam!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
63f4499366 4c5a8c2e93

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden