Knife fork icon red

Just

€ 33,50 € 22,50

fantastische 3-gangen verrassingslunch met bruisend aperitief

Just

8,7 (70 reviews)

fantastische 3-gangen verrassingslunch met bruisend aperitief € 33,50 € 22,50

Reserveer een tafel

Deal
fantastische 3-gangen verrassingslunch met bruisend aperitief
€ 33,50 € 22,50

Omdat Just zo ongekend populair is, zijn ze nu ook geopend voor de lunch! chef Justin kookt met passie en overtuigende smaken, zijn Caribische roots komen ook echt tot zijn recht in zijn gerechten.

Speciaal om te vieren dat Just, ook met de lunch geopend is, hebben wij een speciale deal voor jou!

voor slechts € 22,50 kun je genieten van een 3-gangen lunch en bruisend aperitief. Zo kun je kennismaken met de keuken en weet je meteen welke culinaire beleving er staat te wachten als je hier gaat dineren.

Reserveer nu snel een plekje bij voor de lunch want dit restaurant heeft maar +/- 30 couverts!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 april 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Waanzinnig 7-gangen Just signature menu!
€ 69,- € 48,-

Geniet in hartje Rotterdam bij Just!
Laat je meenemen op een culinaire reis en prikkel je zintuigen met de mooiste smaken. Chef Justin Niessen laat je kennis maken met zijn geheel eigen stijl.

Deze leuke zaak heeft al verschillende prijzen zoals favoriete nieuwkomer en werkt hard om zich te blijven onderscheiden.

Wil jij genieten van deze smaaksensatie? Boek jouw tafel dan snel!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 april 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Waanzinnig 5-gangen verrassingsmenu met Caribische twist!
€ 48,50 € 34,-

Restaurant Just is op basis van reviews gekozen tot één van de uitblinkers van de Restaurant Week 2019 in de regio Rotterdam.

En wij hebben goed nieuws! Restaurant Just wilt dit graag met ons vieren en serveren daarom een geweldig menu.

Reserveer snel en geniet lekker en voordelig van het fantastische 5-gangen diner voor maar € 34,-.

Let op, het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 april 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 70 mensen zeggen over Just

8.7
(70 reviews)
Eten
8.8
Service
8.9
Sfeer
8.3
Schrijf een review

"Heerlijke gerechten en gezellige sfeer!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Goede service! We hadden een 5 gangen diner geboekt en kwamen binnen in een vol restaurant, waarbij de eigenaar ons een glaasje bubbels & fles water van het huis aanbood voor het wachten. Gerechten waren heerlijk & de sfeer was super gezellig. Fijne avond gehad!

Small c18fb2ff98
Belina Do op 18 januari 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Ongedwongen sfeer, eigen caribische stijl en smaken, met passie neergezet. Probeer ook een bijpassend drankje / cocktail!

Elze op 14 januari 2020
Geverifiëerd

"Heerlijke verassing!"
7.3 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 6

We hebben echt heerlijk gegeten.
Alleen waren de tafels heel krap.
Je zit met je benen tegen de tafelpoten en de tafel van de mensen die naast je zit staat 10 centimeter van de onze af. Dat is niet echt prettig.
Je moet dan verplicht alle gesprekken van de buren aanhoren en kan zelf ook niet vrijuit praten... heel jammer.

Richard van Naamen op 11 januari 2020
Geverifiëerd

8.0 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 8

Leuk restaurant, erg rustig. Het eten is erg lekker.

Rodney Oey op 09 januari 2020
Geverifiëerd

"Ausgesprochen lecker!"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Wir haben ein 5-Gänge-Menü gegessen und es gab von allem etwas: Thunfisch, Schweinefleisch, Rindfleisch und Geflügel. Alles war frisch zubereitet, schon für das Auge ein Vergnügen und anschließend ebenso für den Gaumen. Wir haben dieses Essen von der Amuse bis zum Dessert genossen. Auch die freundliche und aufmerksa...

Lees hele review

Wir haben ein 5-Gänge-Menü gegessen und es gab von allem etwas: Thunfisch, Schweinefleisch, Rindfleisch und Geflügel. Alles war frisch zubereitet, schon für das Auge ein Vergnügen und anschließend ebenso für den Gaumen. Wir haben dieses Essen von der Amuse bis zum Dessert genossen. Auch die freundliche und aufmerksame Bedienung hat dazu beigetragen, daß wir uns rundum wohlgefühlt haben und ganz sicher wiederkommen.

C. Liedtke op 06 januari 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Mauritsweg 53 B 3012 JX Rotterdam

Over Just

Deze prachtige en vernieuwende zaak ligt in het gezellige centrum van Rotterdam. Laat je meenemen op deze reis van geweldige smaken! Je kunt hier goed eten, heerlijke wijnen proeven en dat alles voor een zacht prijsje.

De ingrediënten die gebruikt worden in de gerechten komen van Caribische zeeën tot aan de Nederlandse bodem; erg divers dus. Bij Just hebben ze een open kaart waar de creativiteit van de koks voorop staat. De keuze houden ze simpel: vis, vlees en vega.

Proef het zelf bij Just in Rotterdam!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden