Knife fork icon red

Just

€ 69,- € 48,-

Waanzinnig 7-gangen Just signature menu!

Just

8,6 (65 reviews)

Waanzinnig 7-gangen Just signature menu! € 69,- € 48,-

Reserveer een tafel

Deal
Waanzinnig 7-gangen Just signature menu!
€ 69,- € 48,-

Geniet in hartje Rotterdam bij Just!
Laat je meenemen op een culinaire reis en prikkel je zintuigen met de mooiste smaken. Chef Justin Niessen laat je kennis maken met zijn geheel eigen stijl.

Deze leuke zaak heeft al verschillende prijzen zoals favoriete nieuwkomer en werkt hard om zich te blijven onderscheiden.

Wil jij genieten van deze smaaksensatie? Boek jouw tafel dan snel!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 april 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
fantastische 3-gangen verrassingslunch met bruisend aperitief
€ 33,50 € 22,50

Omdat Just zo ongekend populair is, zijn ze nu ook geopend voor de lunch! chef Justin kookt met passie en overtuigende smaken, zijn Caribische roots komen ook echt tot zijn recht in zijn gerechten.

Speciaal om te vieren dat Just, ook met de lunch geopend is, hebben wij een speciale deal voor jou!

voor slechts € 22,50 kun je genieten van een 3-gangen lunch en bruisend aperitief. Zo kun je kennismaken met de keuken en weet je meteen welke culinaire beleving er staat te wachten als je hier gaat dineren.

Reserveer nu snel een plekje bij voor de lunch want dit restaurant heeft maar +/- 30 couverts!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 april 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Waanzinnig 5-gangen verrassingsmenu met Caribische twist!
€ 48,50 € 34,-

Restaurant Just is op basis van reviews gekozen tot één van de uitblinkers van de Restaurant Week 2019 in de regio Rotterdam.

En wij hebben goed nieuws! Restaurant Just wilt dit graag met ons vieren en serveren daarom een geweldig menu.

Reserveer snel en geniet lekker en voordelig van het fantastische 5-gangen diner voor maar € 34,-.

Let op, het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 30 april 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 65 mensen zeggen over Just

8.6
(65 reviews)
Eten
8.7
Service
8.8
Sfeer
8.2
Schrijf een review

"Gewoon goed"
6.0 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 4

No nonsens eten, heerlijke smaak, en gezellig huiselijke sfeer

Peter op 19 december 2019
Geverifiëerd
Restaurantmanager Just heeft gereageerd op 19 december 2019

Beste Peter,

Wat fijn dat je ons verrassingsmenu hebt kunnen waarderen. Wat kunnen wij er als restaurant aan doen om uw beoordelingen betreffende de sfeer (4) en de bediening (6) naar een hoger niveau te tillen? Wij van Just streven in alle facetten van de hospitality naar het hoogst haalbare en worden graag beter van uw opbouwende kritiek. Kunt u ons emailen via [email protected] en laten weten wat wij kunnen verbeteren.

Graag horen wij van u,

Team Just


"kwaliteit en verzorging"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was er erg gezellig lekker gevulde restaurant, met goeie kwaliteit eten en de service is perfect.
Halverwege werd ik niet lekker (maar dat had niets te maken met het restaurant of eten)
Als vergoeding kregen we een 3 gangen menu aangeboden voor de volgende keer.
Waar vindt je nu nog zulke service, hier is nog lekker ouderwets, klant is koning

Johanna Henderson op 07 december 2019
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Leuk eten en drinken! Caribische twist mag meer.

Brian op 30 november 2019
Geverifiëerd

7.3 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 8

Gezellige sfeer, fijne bediening en goed eten

Cor Uittenbogaard op 30 november 2019
Geverifiëerd

"Average"
3.7 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 1

It was too loud and uncomfortable chairs. We asked the waiter to please move us to lower chairs instead of bar chairs and he told us he will do so in 10 min because another couple is leaving.
Next thing we know the table goes to another couple who just came.
Eating in such environment was totally uncomfortable.
T...

Lees hele review

It was too loud and uncomfortable chairs. We asked the waiter to please move us to lower chairs instead of bar chairs and he told us he will do so in 10 min because another couple is leaving.
Next thing we know the table goes to another couple who just came.
Eating in such environment was totally uncomfortable.
The first 3 courses were really nice but the main course was simply average by serving chicken and mashes potatoes. This was the suprize? Likewise for the last course with a cheesecake which was anything but cheesecake.
At the end they told us they can not deduct our dinner cheque so they will deduct our 3 glasses of wine that we didnt even have. After complaining they finally got the bill right.
I would not recommend it you are looking for something special.

Ani op 30 november 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Mauritsweg 53 B 3012 JX Rotterdam

Over Just

Deze prachtige en vernieuwende zaak ligt in het gezellige centrum van Rotterdam.
Laat je meenemen op deze reis van geweldige smaken!

Gewoon Rotterdams. Culinair opvoeden. Leren eten, durven proeven. Kloppende smaken. Van Caribische zeeën tot aan de Nederlandse bodem. Bij Just hebben ze een open kaart. De keuze houden ze namelijk simpel: VIS, VLEES en VEGA. Elke dag nieuwe creativiteit van de koks.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden