Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Just

€ 69,- € 48,-

Waanzinnig 7-gangen Just signature menu!

Just

8,5 (63 reviews)

Waanzinnig 7-gangen Just signature menu! € 69,- € 48,-

Reserveer een tafel

Deal
Waanzinnig 7-gangen Just signature menu!
€ 69,- € 48,-

Geniet in hartje Rotterdam bij Just!
Laat je meenemen op een culinaire reis en prikkel je zintuigen met de mooiste smaken. Chef Justin Niessen laat je kennis maken met zijn geheel eigen stijl.

Deze leuke zaak heeft al verschillende prijzen zoals favoriete nieuwkomer en werkt hard om zich te blijven onderscheiden.

Wil jij genieten van deze smaaksensatie? Boek jouw tafel dan snel!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 29 februari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
fantastische 3-gangen verrassingslunch met bruisend aperitief
€ 33,50 € 22,50

Omdat Just zo ongekend populair is, zijn ze nu ook geopend voor de lunch! chef Justin kookt met passie en overtuigende smaken, zijn Caribische roots komen ook echt tot zijn recht in zijn gerechten.

Speciaal om te vieren dat Just, ook met de lunch geopend is, hebben wij een speciale deal voor jou!

voor slechts € 22,50 kun je genieten van een 3-gangen lunch en bruisend aperitief. Zo kun je kennismaken met de keuken en weet je meteen welke culinaire beleving er staat te wachten als je hier gaat dineren.

Reserveer nu snel een plekje bij voor de lunch want dit restaurant heeft maar +/- 30 couverts!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 29 februari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Waanzinnig 5-gangen verrassingsmenu met Caribische twist!
€ 48,50 € 34,-

Restaurant Just is op basis van reviews gekozen tot één van de uitblinkers van de Restaurant Week 2019 in de regio Rotterdam.

En wij hebben goed nieuws! Restaurant Just wilt dit graag met ons vieren en serveren daarom een geweldig menu.

Reserveer snel en geniet lekker en voordelig van het fantastische 5-gangen diner voor maar € 34,-.

Let op, het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 29 februari 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 63 mensen zeggen over Just

8.5
(63 reviews)
Eten
8.7
Service
8.7
Sfeer
8.1
Schrijf een review

"Heerlijke verassing!"
7.3 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 6

We hebben echt heerlijk gegeten.
Alleen waren de tafels heel krap.
Je zit met je benen tegen de tafelpoten en de tafel van de mensen die naast je zit staat 10 centimeter van de onze af. Dat is niet echt prettig.
Je moet dan verplicht alle gesprekken van de buren aanhoren en kan zelf ook niet vrijuit praten... heel jammer.

Richard van Naamen op 11 januari 2020
Geverifiëerd

8.0 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 8

Leuk restaurant, erg rustig. Het eten is erg lekker.

Rodney Oey op 09 januari 2020
Geverifiëerd

"Ausgesprochen lecker!"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Wir haben ein 5-Gänge-Menü gegessen und es gab von allem etwas: Thunfisch, Schweinefleisch, Rindfleisch und Geflügel. Alles war frisch zubereitet, schon für das Auge ein Vergnügen und anschließend ebenso für den Gaumen. Wir haben dieses Essen von der Amuse bis zum Dessert genossen. Auch die freundliche und aufmerksa...

Lees hele review

Wir haben ein 5-Gänge-Menü gegessen und es gab von allem etwas: Thunfisch, Schweinefleisch, Rindfleisch und Geflügel. Alles war frisch zubereitet, schon für das Auge ein Vergnügen und anschließend ebenso für den Gaumen. Wir haben dieses Essen von der Amuse bis zum Dessert genossen. Auch die freundliche und aufmerksame Bedienung hat dazu beigetragen, daß wir uns rundum wohlgefühlt haben und ganz sicher wiederkommen.

C. Liedtke op 06 januari 2020
Geverifiëerd

"Gewoon goed"
6.0 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 4

No nonsens eten, heerlijke smaak, en gezellig huiselijke sfeer

Peter op 19 december 2019
Geverifiëerd
Restaurantmanager Just heeft gereageerd op 19 december 2019

Beste Peter,

Wat fijn dat je ons verrassingsmenu hebt kunnen waarderen. Wat kunnen wij er als restaurant aan doen om uw beoordelingen betreffende de sfeer (4) en de bediening (6) naar een hoger niveau te tillen? Wij van Just streven in alle facetten van de hospitality naar het hoogst haalbare en worden graag beter van uw opbouwende kritiek. Kunt u ons emailen via [email protected] en laten weten wat wij kunnen verbeteren.

Graag horen wij van u,

Team Just


"kwaliteit en verzorging"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was er erg gezellig lekker gevulde restaurant, met goeie kwaliteit eten en de service is perfect.
Halverwege werd ik niet lekker (maar dat had niets te maken met het restaurant of eten)
Als vergoeding kregen we een 3 gangen menu aangeboden voor de volgende keer.
Waar vindt je nu nog zulke service, hier is nog lekker ouderwets, klant is koning

Johanna Henderson op 07 december 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Mauritsweg 53 B 3012 JX Rotterdam

Over Just

Deze prachtige en vernieuwende zaak ligt in het gezellige centrum van Rotterdam.
Laat je meenemen op deze reis van geweldige smaken!

Gewoon Rotterdams. Culinair opvoeden. Leren eten, durven proeven. Kloppende smaken. Van Caribische zeeën tot aan de Nederlandse bodem. Bij Just hebben ze een open kaart. De keuze houden ze namelijk simpel: VIS, VLEES en VEGA. Elke dag nieuwe creativiteit van de koks.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Rotterdam e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden