Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Tokan Gastrobar

7,9 (12)

Wat zeggen mensen over Tokan Gastrobar

7.9
(12 reviews)
Eten
8.3
Service
6.8
Sfeer
8.5
Schrijf een review

5.3 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 8

Weinig/geen groente... Sombere gerechten....

Piet op 06 oktober 2019
Team Tokan heeft gereageerd op 09 oktober 2019

Vanaf 16 oktober hebben wij een nieuwe menukaart, veel nieuwe gerechten en meer groentes! bedankt voor uw feedback.


8.0 Keuken 10 | Service 6 | Sfeer 8

Het eten was heerlijk, de bediening is van goede wil, zijn heel aardig, maar krijgen geen goede begeleiding, we hadden echt het idee dat er alleen maar stagiaires rond liepen zonder instructie/begeleiding.( commercieel gezien ook niet handig we hebben drie keer om een fles wijn gevraagd voor dat we hem kregen, in die tijd hadden we hem al op gehad)

Arjen op 05 oktober 2019
Team Tokan heeft gereageerd op 09 oktober 2019

Beste Arjen,

Ik vind het erg jammer om te horen, wij gaan een nieuw menu introduceren met de nodige trainingen voor het personeel. We hopen u in de toekomst nog eens terug te zien en de avond over te doen.
Bedankt dat u de tijd neemt om ons op de hoogte te brengen van uw ervaring.


6.0 Keuken 6 | Service 2 | Sfeer 10

Het is een prachtig restaurant en het eten is echt een plaatje. De bediening deed echt zijn best maar het liep aan alle kanten fout. Allereerst wisten ze niet dat we voor de restaurantweek kwamen. We vroegen om een fles kraanwater (dit hebben we héél duidelijk gezegd) en ze kwam toch met een (belachelijk dure) fles chaufontaine aan zetten. Kraanwater was om welke reden dan ook niet mogelijk. Voor zover ik weet is een restaurant verplicht om kraanwater te serveren? Als kers op de taart kregen we het verkeerde dessert voor ons neus, en hier is geen compensatie voor gekomen.

Ik zou dit restaurant niet aanraden.

Leanne op 30 september 2019
Team Tokan heeft gereageerd op 09 oktober 2019

Beste Leanne,

Bedankt voor uw feedback, we gaan aan de slag met de tip betreft het kraanwater!

Met gastvrije groet,

Team Tokan


"Ik had er meer van verwacht"
6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Het eten was heerlijk maar erg kleine hapjes wij hadden nog veel honger op het eind van onze 5 gangen diner!
Het duurde ook allemaal vreselijk lang! Voor dat we eindelijk wat te eten hadden waren we alweer 45 min verder en tussen de andere gerechten zat er ook extreem veel tijd tussen.
Ook het drinken liet erg lang op zich wachten terwijl ze met genoeg personeel stonden.
Al met al prima eten maar niet voor herhaling vatbaar

Felicje op 25 augustus 2019
Team Tokan heeft gereageerd op 30 augustus 2019

Bedankt voor uw feedback, hier gaan wij zeker mee aan de slag.
Ik zou u graag telefonisch willen bereiken, ik heb u hierover een mail gestuurd.

Ik hoor graag van u,

Met gastvrije groet,

Tokan


"leuke avond"
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

goed eten, leuke sfeer, vriendelijk personeel wat een beetje vergeetachtig is

johan de boer op 07 juli 2019
Team Tokan heeft gereageerd op 30 augustus 2019

bedankt voor uw reactie, fijn om te horen dat het eten goed heeft gesmaakt!

Plattegrond Alle restaurantdeals in Hoorn (Noord-Holland) e.o.

Westfriese Parkweg 1 1625 MA Hoorn (Noord-Holland)

Over Tokan Gastrobar

Restaurant Tokan Gastrobar in Hotel Van der Valk Hoorn is een trendy restaurant die je laat voeren langs de sensationele smaken en stijlen van de Aziatische keuken. Geniet in het trendy restaurant van culinaire composities die alle papillen provoceren. Een onvergetelijke ontmoeting met het verre Oosten.

Bewonder het restaurant en laat je verleiden, verwennen en verrassen in een moerasachtig mysterieus thema waarin mystieke accenten en gouden palmtakken op geniale wijze een spannende sfeer creëren. Een stijlvolle setting waar je geniet van fijne muziek en unieke gerechtjes die uitblinken in kleur, smaak en presentatie.

Maak in de mysterieuze ambiance van Tokan zelf een keuze uit de gevarieerde menukaart. Perfect bereid en prachtig gepresenteerd met pure ingrediënten, verfijnde texturen en tropische accenten. Geweldig in combinatie met de sake’s, wijnen en cocktails. Ontdek zelf de heerlijkheid van de hapjes of de sensatie van ‘shared dining’ in de luxe sfeer van Tokan Gastrobar.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Hoorn (Noord-Holland) e.o.
918e3f8e77

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden